Tako je! Sto se Butland tice on je rezerva u Crystal Palace nakon što je bio u Stoke City rezerva. Nemogu da vjerujem kako su Begovica otjerali redi ove amateri.Maestro je napisao/la: ↑21 dec 2020, 11:58Eddi Howe bez kluba, Ramsdalea busi ko stigne u EPL! To dovoljno govori o ta dva kloca.Harise je napisao/la: ↑21 dec 2020, 11:53Begovic je imao krizu jednu vrijeme kada je branio u Chelsea, a sada se vratio nakon što je uhljup Eddie Howe otišao. On je guro anti talenta Aaron Ramsdale kao prvog golmana isto sto su Jack Butland u Stoke City na kraju su obodvojca ispali iz EPL. Begovic je naš najbolji golman svi vremena. On je grešio isto što je branio fenomenalno i zasluzio da bude nova jedinica. Sehic je dobio šancu branio dva Liga Nacija i kvalifikacije za EP. Sad je na selektora koga da stavi na golu. Ja sam iskreno za Begovica jer je trenutno najbolji golman u Championship.
Ibrahim Sehic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Ibrahim Sehic
- robertkosar
- Kontakt:
Sehic branio penal protiv Gala. ali sudije rekao mora opet pucati i sada je gol.
Pa sta se ljute ovi iz Konye,kad je sve po pravilima?Prvi put mu noga nije bila na liniji.Ponovljen penal,sve regularno i gol
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Evo penal za Konya 

Greska Sehica za 4-3 94min
-
- Kontakt:
Kakav ba Begovic? Pa imate li vi oci?
Na dva portala ocjena 5.8, na trećem 5.4.
Šta če Begović kraj Olivera Kahna prve i druge turske lige 

-
- Kontakt:
Zar je bitno kako brani tamo negdje u drugoj ekipi, pa valjda se gleda kako brani u ekipi koju pratis, a to je repka. Neprikosnoven je medju stativama sto se repke tice. Mnogo sigurniji od Begovica i bolji na liniji.
Treba javiti englezima da je Šehić bolji od Begovića, neće li ostvariti transfer tamo. Dok je Asmir branio u najjačoj ligi na svijetu, ovaj jeo kebabe po turskoj drugoj ligi.
Čim je neki igrač potekao iz nekog kluba, odmah navijači tog kluba prestaju biti objektivni.
Šehić bolji od Begovića, šta sve nećeš pročitati. Tako je i Tino Sven Sušić bio bolji od mnogih, kada se gurao u repku. Umalo u Interu završi. Sad igra najlošiju ligu u Evropi, a sigurno nije zbog (ne)kvaliteta.
Čim je neki igrač potekao iz nekog kluba, odmah navijači tog kluba prestaju biti objektivni.
Šehić bolji od Begovića, šta sve nećeš pročitati. Tako je i Tino Sven Sušić bio bolji od mnogih, kada se gurao u repku. Umalo u Interu završi. Sad igra najlošiju ligu u Evropi, a sigurno nije zbog (ne)kvaliteta.
-
- Kontakt:
Uopste ne gledam kroz to gdje je poceo karijeru. Gledam kroz kvalitet nastupa u reprezentaciji i ne moze se porediti sa Begovicem. Od covjeka svaki put mozes ocekivati da ce izvaditi neki sut koji je 90 posto gol jer ima dobre reflekse. Par puta nas je spasio svojim intervencijama malo je reci.
Sto igra onda za Konya i prosle godine bio u 2 ligi?
"Jaka" Konya se i ovako ne može porediti kvalitetom sa "slabašnim" Bournemouth-om. Likovi imaju 5-6x skuplju ekipu i u drugoj engleskoj ligi.
Šehić nije bolji niti će ikad biti bolji golman od Asmira. To je isto da kažete da je Hodžić bolji napadač od Džeke.
Uspoređivati samo karijere i pametnom dosta, ali očigledno imaju neki drugi, sarajevski faktori koji utiču na percepciju viđenja fudbalske igre u bej-ha.
Šehić nije bolji niti će ikad biti bolji golman od Asmira. To je isto da kažete da je Hodžić bolji napadač od Džeke.
Uspoređivati samo karijere i pametnom dosta, ali očigledno imaju neki drugi, sarajevski faktori koji utiču na percepciju viđenja fudbalske igre u bej-ha.
Skaljo realno zajeba ga njegov igrac posteno.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- Chapman1886
- Kontakt:
ni ja lično ne gotivim šehića nikad ga neb zvao u reprezentaciju al ovaj zukanovic korisnik pretjeruje debelo,sjedi negdje u podrumu i čeka kiskeve da se ovdje naslađuje,bože sačuvaj
Samo Sloboda | COYG
Stavio samo clanak ss. jesam reako da je on kriv?
šta očekivati od pitara?Chapman1886 je napisao/la: ↑10 jan 2021, 14:54ni ja lično ne gotivim šehića nikad ga neb zvao u reprezentaciju al ovaj zukanovic korisnik pretjeruje debelo,sjedi negdje u podrumu i čeka kiskeve da se ovdje naslađuje,bože sačuvaj
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Begovic je duplo puta jaci od Sehica! Ono sto je Begovic postigao moze Sehic samo sanjati...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.