FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jel Pantelija NIPov uhljeb ili manager Vukusica ? Dogovorite se...
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Onuachu iz Genka 19 golova ove sezone, Messi 11Red1946 je napisao/la: ↑10 jan 2021, 15:41Promjeni nik, umjesto GiS, budi ono što jesi PiS....GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 jan 2021, 11:48I to znaci da je Sliskovic bolji![]()
![]()
![]()
Kakve ti gluposti izvaljujes, to je za medalje![]()

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
ne vrijedi. napises da je covjek za prvaka slovenije prije 6 mjeseci dao 26 golova i imao 8 asistencija
a da je ova polluturska krampa u isto vrijeme u 26 utakmica dao 6 golova i 1 gol

haj u pp da ti sredim posao

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ima moj komsija Šefket igra u 2 kantonalnoj u 30 utakmica zabio 35 golova i dao 10 asistencija. Kaže, da bi igrao džabe skoro jer voli Sarajevo više od života, a vi bi neke Vukusice dovodili koji vam je.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Bradonjić će prije u BL, tamo će i za manje pare otići.trunks1946 je napisao/la: ↑10 jan 2021, 12:38Ptico hocel doc Bradonjickanarinac je napisao/la: ↑10 jan 2021, 11:56A sta ako dodje,kao Marinovic,Susic,Zinedin,Milicevic i FanimoBordoSarajevo je napisao/la: ↑10 jan 2021, 10:34
Ja mislim da je to igrač za kojeg ti misliš da će doći a koji neće doć i za kojeg ćeš kasnije pisat da je u zadnji tren propao transfer iz onih istih razloga kao i za prethodne igrače.![]()
Dajte ljudi, ko još ovog Reda shvata ozbiljno?
Nije mu prvi put da je ovakvu glupost izvalio..
Nije mu prvi put da je ovakvu glupost izvalio..
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
AV igra zadnje tri godine u drugoj Poljskoj ligi i Slo ligi, koliko vidim platežno vrlo jaki i klubovi i lige....Baš glupo da ovaj prospekt ne igra makar Turskoj ligi, gdje se trpaju ovi iz Želja...da makar što para zaradi...Nudi se Ajduku, al slava vajda. .
Neka si ti ozbiljan...

FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Zasto bi to radio? Nece mu Vico niti Dodik dati hljeb sutra kad zavrsi karijeru.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Bilo bi iznenadjenje kad bi nesto pametno napisao
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
D Costa je jos slobodan, sta se ceka hadzija ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Baš

Haj nam jos navedi sta si sve profulao? Ako ti je pretesko, moze i samo zadnje ljeto.kanarinac je napisao/la: ↑10 jan 2021, 12:41Fanima kad ste svi poceli jadit ode u kmelju ja sam vam rekao da je kod nas,kad sam vam rekao za Zinedina mislili ste da lazem,kad sam vam rekao za Susica rekli ste da sam lud,ja sam vam govorio za Fastosa i Anela Hadzica,i et slagao sam vam,ali znate da smo pregovarali,i sad vam kazem za Petra i lazem vas da ce doci,a kazem vam za Vukusica da dzabe pricate o njemu i opet vas lazem opet,pa sad vi uzmite kako ko hoce.
Ma kakvi oni...ElCartel11 je napisao/la: ↑10 jan 2021, 15:34Ima i onaj Vanja ili Zip isto dobar pravoVanja8 je napisao/la: ↑10 jan 2021, 14:24Pa mi i nemamo ozbiljnih insajdera ,osim GIS-aElCartel11 je napisao/la: ↑10 jan 2021, 14:18Ne znam zasto se čudiš. Na početku jesi dobro pogadjao ali posle nista. Ako imas info kazes lijepo taj i taj, ako nesmijes reci ime kazes barem u kojim ligama je igrao lik itd.
Doci na forum i govorit doci ce ovaj - onaj do nedjelje i slicne fore ne pusi vise niko i zato si prebacen u krug neozbiljnih insajdera![]()
![]()
Ono sto im Morto prenese polete da objave,valjda sam ovo sa profila @fera objavio...
Kakvi doktori, raja ce se klat ko je bolji a njima ce rast reach i dobijat će lajkove

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Da hoće riješiti više tog napadača do početka priprema.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jel ti znas nesto sto mi ne znamo

Sutra krecu pripreme, samo kazem

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- muhamedhulk
- Kontakt:
Zukanovic otklonio dileme oko Sliskovica.
I dalje mastamo o dijamantu.
I dalje mastamo o dijamantu.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Trenutno korisnika/ca: boki86, Bordo10, budzak, enzo1, Giuseppe1, insimadop, Lecler, Lokomotifa, napoleon72, pitara, plisek, propoklopac i 118 gostiju.