Kad igras ili treniras jedan klub 15 ili 20 god pa osvoji neke titule, jednostavno udjes u legendu tog kluba.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mozda bi i moglo tako biti, ne zove ga Amar slucajno preko instagrama kod nas hahahaha, ali prob je ugovor do 2022
Edit: ucinilo mi se da si napisao Ziljkic

Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 10 jan 2021, 18:04, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Gdje da potpisem tu soluciju? Za Tatara fin novac kojim bi onda mogli placati Zakarica i tog napadaca.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Aha. A ako odes kod poslodavca koji pisa klub gdje si legenda, i koji osporava titule od kluba u kojem si legenda? Sta onda buNe?bordobijeli je napisao/la: ↑10 jan 2021, 17:58Kad igras ili treniras jedan klub 15 ili 20 god pa osvoji neke titule, jednostavno udjes u legendu tog kluba.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Zakaric igra na desnom krilu, a Tatar na lijevom, nema mi tu bas logike ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Vukusic ode u Furth, u Drugu ligu svabije
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Koliko se sjecam, Fanimo u jednom od prvih intervju, cini mi se rekao da je lijevo krilo i da ce mu trebati neko vrijeme da se snadje na desnom.
Zadnja izmjena: sonpenn, dana/u 10 jan 2021, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Vec sam to pisao, ja bih bio prezadovoljan da Goran bude zamjena za Tatara.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Prije bih mladog bradonjica
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
E ako je tako onda okej, posto je ove sezone igrao 2 puta na lijevom krilu
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Cim sam vidio Zinedin odmah zatvorio

Eh da znate ko vcrs spava u Ibisu a sutra je u Butmiru.

al me trznu frajer

Zadnja izmjena: visokohz, dana/u 10 jan 2021, 18:29, ukupno mijenjano 1 put.
Zato sto Vukušić ima platu u Olimpiji u eurima ono sto mu mi možemo dati u km, imaš vise primjera igrača koji su nam tako otišli dalje( npr Suljic koji je imao u Olimpiji 10 milja €, mi mu nismo mogli( htjeli) dati ni 8 milja €, o Beciraju da ne pričamGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 jan 2021, 17:30A sto brate ? Ja znam i vjerujem da nije jednostavno privuci npr Vukusica, ali nije ni nemoguce..Ako je jedan Susic mogao doci, sto ne bi isto tako i neki "kapitalni" spic...Strpljenja treba, jer se za takve igrace zna cekati skoro pa pocetak sezone, ali se isplati cekati
Ne kažem da nećemo na kraju izvalit lovu ko i Sušicu i dovesti tog igrača, Al bezveze se hajca raja a nije to ni blizu da dodje kod nas i veće su šanse da neće ni doći
Pa da ne bi poslije bilo pljuvanja bolje očekivati Irfana a obradovati se ako Vukušić sleti
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Ko ?

Ako nam dodje fudbaler kvalitete ekvivalentne onoj Zijaha u glumi glat mozemo napadati i titulu u evropi
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma zna se ko pljuje, nisu vrijedni spomena..Inijesta je napisao/la: ↑10 jan 2021, 18:29Zato sto Vukušić ima platu u Olimpiji u eurima ono sto mu mi možemo dati u km, imaš vise primjera igrača koji su nam tako otišli dalje( npr Suljic koji je imao u Olimpiji 10 milja €, mi mu nismo mogli( htjeli) dati ni 8 milja €, o Beciraju da ne pričamGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 jan 2021, 17:30A sto brate ? Ja znam i vjerujem da nije jednostavno privuci npr Vukusica, ali nije ni nemoguce..Ako je jedan Susic mogao doci, sto ne bi isto tako i neki "kapitalni" spic...Strpljenja treba, jer se za takve igrace zna cekati skoro pa pocetak sezone, ali se isplati cekati
Ne kažem da nećemo na kraju izvalit lovu ko i Sušicu i dovesti tog igrača, Al bezveze se hajca raja a nije to ni blizu da dodje kod nas i veće su šanse da neće ni doći
Pa da ne bi poslije bilo pljuvanja bolje očekivati Irfana a obradovati se ako Vukušić sleti
Ma znam kakva je situacija otprilike, ali ne treba sada odmah odustati, yebiga trebas biti uporan, ne treba odmah Irfana pokupiti, i eto, nema bolje. Ma da, ruku na srce, meni ni Irfan nije los
Nije uvijek jel imamo para ili ne, pitanje je jel neki igraci vrijede toliko da se da(za Beqiraja nismo dali, i po svemu sudeci nek nismo..)
Jer opet, nismo mi ni na ljeto malo potrosili, Fanimo i Zizu ukupno placeni oko 200k eura, sto nije mala cifra za BiH klub..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- napoleon72
- Kontakt:
Tako je brate. Ja sam kao djecak gledao Husrefa na Kosevu, gledao sam kad je osvajao titule, izbacivao Genka, osvajao duplu. Sramota je sta se pise o covjeku. Pa sta ako je uzeo pare, svi rade za pare, jel trebao dzaba radit da zadovolji prosjecnog pitara?bordobijeli je napisao/la: ↑10 jan 2021, 17:58Kad igras ili treniras jedan klub 15 ili 20 god pa osvoji neke titule, jednostavno udjes u legendu tog kluba.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Nije belaj sto je pare uzeo, neg jer je ko kakva pichkica plakao pred kamerama i pokušao napraviti kult ličnosti u klubu,a i sam je time direktni krivac za ovu debilnu podjelu koju sad imamo.napoleon72 je napisao/la: ↑10 jan 2021, 18:42Tako je brate. Ja sam kao djecak gledao Husrefa na Kosevu, gledao sam kad je osvajao titule, izbacivao Genka, osvajao duplu. Sramota je sta se pise o covjeku. Pa sta ako je uzeo pare, svi rade za pare, jel trebao dzaba radit da zadovolji prosjecnog pitara?bordobijeli je napisao/la: ↑10 jan 2021, 17:58Kad igras ili treniras jedan klub 15 ili 20 god pa osvoji neke titule, jednostavno udjes u legendu tog kluba.
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, imekorisnicko i 32 gosta.