Ovakvim sektama bi i Charles manson pozavidio

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
A koliko je Ronaldo uzeo liga prvaka bez sudija, Modrića, Kroosa, Benzeme, Balea?Goretzka je napisao/la: ↑10 jan 2021, 18:42Messi je zbog saigraca i osvajao LP. Da mu nije bilo Xavija i Inieste ne bi je nikad ni uzeo. Vidimo sta je Barcelona bez njih danas, prosjek.
Sto se tice tih ispadanja, Liverpool je svakako bila bolja ekipa ali su u prvoj utakmici zakazali. Drugo ispadanje Juventus ih ubio u prvoj, u drugoj nisu sanse kako treba imali.
Gore ti je covjek postavio samo djelic onoga sto je Ronaldo radio u LP. Sam okretao neke bitne utakmice. Ako mislis da je lakse igrati sa Modricem Kroosom i Baleom nego sa Xavijem Iniestom Villom Suarezom i da ne nabrajam onda se grdno varas. Uostalom, Real nije isti od kako je Rona otisao i to svako zna.Petardaa je napisao/la: ↑10 jan 2021, 19:28A koliko je Ronaldo uzeo liga prvaka bez sudija, Modrića, Kroosa, Benzeme, Balea?Goretzka je napisao/la: ↑10 jan 2021, 18:42Messi je zbog saigraca i osvajao LP. Da mu nije bilo Xavija i Inieste ne bi je nikad ni uzeo. Vidimo sta je Barcelona bez njih danas, prosjek.
Sto se tice tih ispadanja, Liverpool je svakako bila bolja ekipa ali su u prvoj utakmici zakazali. Drugo ispadanje Juventus ih ubio u prvoj, u drugoj nisu sanse kako treba imali.Uzeo samo jednu ligu prvaka sa onakvim timom Uniteda
Daj Messiju Vidića i Ferdinanda iz onog tima i osvojio bi i on LP 2019 i bez Xavija i Inieste. Sa njima dvojicom ne bi sigurno primili 4 gola od Liverpoola.
Inače, Modrić je bolji od Xavija i Inieste jer je se dokazao u više klubova za razliku od Xavija i Inieste koji su čitavu karijeru proveli u jednom klubu![]()
![]()
![]()
"You can always debate who is better between them but, when it comes to delivering on the big stage, Cristiano Ronaldo has no rival."
Sa Villom i Suarezom nikad nije ni igrao u isto vrijeme. Ali razumijem te. Bilo te je sramota napisati sa Pedrom.Goretzka je napisao/la: ↑10 jan 2021, 20:06Gore ti je covjek postavio samo djelic onoga sto je Ronaldo radio u LP. Sam okretao neke bitne utakmice. Ako mislis da je lakse igrati sa Modricem Kroosom i Baleom nego sa Xavijem Iniestom Villom Suarezom i da ne nabrajam onda se grdno varas. Uostalom, Real nije isti od kako je Rona otisao i to svako zna.Petardaa je napisao/la: ↑10 jan 2021, 19:28A koliko je Ronaldo uzeo liga prvaka bez sudija, Modrića, Kroosa, Benzeme, Balea?Goretzka je napisao/la: ↑10 jan 2021, 18:42Messi je zbog saigraca i osvajao LP. Da mu nije bilo Xavija i Inieste ne bi je nikad ni uzeo. Vidimo sta je Barcelona bez njih danas, prosjek.
Sto se tice tih ispadanja, Liverpool je svakako bila bolja ekipa ali su u prvoj utakmici zakazali. Drugo ispadanje Juventus ih ubio u prvoj, u drugoj nisu sanse kako treba imali.Uzeo samo jednu ligu prvaka sa onakvim timom Uniteda
Daj Messiju Vidića i Ferdinanda iz onog tima i osvojio bi i on LP 2019 i bez Xavija i Inieste. Sa njima dvojicom ne bi sigurno primili 4 gola od Liverpoola.
Inače, Modrić je bolji od Xavija i Inieste jer je se dokazao u više klubova za razliku od Xavija i Inieste koji su čitavu karijeru proveli u jednom klubu![]()
![]()
![]()
Messi da je najbolji ikad potegnuo bi svoju ekipu u LP a ne najcesce bio i igrac manje na terenu. S Ronaldom se u LP porediti ne moze.
I ne mora znaciti da bi uzeo LP sa onim Mancesterom jer je ta tekma bila bara bara sa plavcima. Ali u toj tekmi je najznacajniju ulogu odigrao upravo Ronaldo.
Mozete i osporavati EP koje je osvojio ali to sa onim Portugalom je bilo ravno cudu. Bar 5 6 ekipa su mnogi vidjeli kao vece favorite. Dok Messi sa najjacom Argentinom moze samo da cmizdri u finalima.
Dosadno mi. Čekam još 1-2 sata pa spavat. Valja sutra na posao.
Zonked je napisao/la: ↑10 jan 2021, 20:42" u zadnje vrijeme
Tako je. Nije isto kada Messi izdominira u svakom od 3 finala dok Ronaldo bude nevidljiv u svakom finalu osim onog protiv Juventusa i možda Chelsea gdje je dao gol, pa promašio penal kada je bilo najbitnije. U svim ostalim finalima Ronaldo je imao isti uticaj kao i ja koji sam gledao utakmice
Sad se to svelo od Granade do Eibara, pa do Kupa Kralja.Messi hasn’t scored an away goal in the Champions League beyond the round of 16 since April 2, 2013, when he scored in a 2–2 draw against Paris Saint-Germain in the quarter-final.
Messi has since played in nine away knockout matches beyond the last 16, failing to score in any of them.
Kaže mi @policajac u privatnim da ga seksualno uzbuđuje trolanje Barcinih simpatizera.NeumjesanTip je napisao/la: ↑10 jan 2021, 22:07Ali nevjerovatno da ljudi stalno padaju na fore mongoloida Goretzke i Policajca...
Ne vidim svrhu tih ko biva provokacija od strane tebe i Rajaza
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.