La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

NeumjesanTip
Kontakt:

Re: La Liga

Post Postao/la NeumjesanTip » 10 jan 2021, 22:42

Goretzka je napisao/la:
10 jan 2021, 22:36
NeumjesanTip je napisao/la:
10 jan 2021, 22:32
Goretzka je napisao/la:
10 jan 2021, 22:09
slika

Necemo ih vise....
Jesi ovako pizdio kad si friendzonan?
Ne vidim svrhu tih ko biva provokacija od strane tebe i Rajaza :rol: svi koji volimo picetinu upiremo nekad budes friendzoniran nekad prodjes :njanjanja:
Reci mi kakve to ima veze sad sa LaLigom, Messijem, Ronaldom i sportom uopce :rol:
U nedostatku argumenata glupirate se spominjete idiotorije neke :rol: odrastite malo jbg mozete vi i bolje :opaopa:
Mi da odrastemo, a lik na forumu dijelio svoju životnu priču i plakao radi toga... :think:
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

R.I.P. Mamba

Goretzka
Kontakt:

Post Postao/la Goretzka » 10 jan 2021, 22:45

10 jan 2021, 22:42
Goretzka je napisao/la:

Ne vidim svrhu tih ko biva provokacija od strane tebe i Rajaza :rol: svi koji volimo picetinu upiremo nekad budes friendzoniran nekad prodjes :njanjanja:
Reci mi kakve to ima veze sad sa LaLigom, Messijem, Ronaldom i sportom uopce :rol:
U nedostatku argumenata glupirate se spominjete idiotorije neke :rol: odrastite malo jbg mozete vi i bolje :opaopa:
Mi da odrastemo, a lik na forumu dijelio svoju životnu priču i plakao radi toga... :think:
Cek zar niste bili saglasni da je to sve samo izmisljotina i los troll :think: sad opet vjerujete da je to istina sve. Dogovorite se. Do tad cekam argumente o temi koju smo komentarisali a ne neke dogadjaje koji se ne ticu iste. :damn:

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 10 jan 2021, 22:46

10 jan 2021, 22:42
Goretzka je napisao/la:

Auuu,

pa nije valjda dotle došlo :o

Konto je zaprosit a ona ga friendzonala ?

salkan
Kontakt:

Post Postao/la salkan » 10 jan 2021, 23:00

Ma koja je to gutacica, yebem li joj misa
Džeri Drejk

Goretzka
Kontakt:

Post Postao/la Goretzka » 10 jan 2021, 23:03

Koja djeca :rol:

salkan
Kontakt:

Post Postao/la salkan » 10 jan 2021, 23:06

Opet se pokazalo da je herr Freud uvijek u pravu.
Džeri Drejk

Zonked
Kontakt:

Post Postao/la Zonked » 10 jan 2021, 23:12

Goretzka je napisao/la:
10 jan 2021, 23:03
Radis vrhunski posao :salut:
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 10 jan 2021, 23:17

Goretzka je napisao/la:
slika

Necemo ih vise....
Onaj tvoj lažni goat plače kako igra fudbal :mrgreen:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 10 jan 2021, 23:19

10 jan 2021, 22:07
Ali nevjerovatno da ljudi stalno padaju na fore mongoloida Goretzke i Policajca...
Jel to navedeni mongoloidi i dalje pokušavaju trollati mrske katalonce ?

Goretzka
Kontakt:

Post Postao/la Goretzka » 10 jan 2021, 23:28

Zonked je napisao/la:
10 jan 2021, 23:12
Goretzka je napisao/la:
Radimo :opaopa:
Samo s valjanim argumentima, kad ne znaju sta ce pocnu te vrijedjati ili mjenjaju temu :rol:

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 10 jan 2021, 23:38

Kako sam iskusno samo stavio sliku Messija i sljedecih 5 stranica po obicaju Messi vs Ronaldo hahaha

Ne seri Goretzka da si balio. Ugledaj se na Nadala bolan.
27.10.2020

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 10 jan 2021, 23:42

Zonked je napisao/la:
10 jan 2021, 23:12
Goretzka je napisao/la:
:salut: sektaši u nedostatku argumenata udaraju na ličboj osnovi,dovoljno sasvim da zaključimo kako je CRISTIANO RONALDO GOAT ova nemoć to dovoljno pokazuje laku noć
Samo Sloboda | COYG

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 10 jan 2021, 23:44

imaš li s još nekog profila sam sebi da odgovoriš :rol:

Petardaa
Kontakt:

Post Postao/la Petardaa » 11 jan 2021, 00:18

Goretzka je napisao/la:
10 jan 2021, 21:38
@Petardaa nije igrao sa Villom i Suarezom? Ok. Mora da su oni za Real igrali. :rol:
Eto sad ispada ta era Barcelone preslaba bila hahahaha cim nesto ne ide u korist odma se okrece prica. Daj molim te imao je ekipu u kojoj bi bilo ko uzeo te titule. Nesto kao Hamilton u Formuli 1. Ako je iko igrao sa levatima to je Ronaldo. Osim ako mislis da je podrska Benzema Bale vaznija od Neymar Suarez? Ili kao sto rekoh Modric Kroos od Xavi Iniesta?
Messi je taj koji je trebao jos koju LP uzeti dok je mogao. Sad vise nema elemenata za to.
Zaboravljas i da je upravo Messi bio glavni krivac za ispadanja? Mozda si zaboravio Chelsea 2012 na NC ali nije ni bitno.

Sto se LP tice Ronaldo je uzeo 3 pehara zaredom. To niko nikada nece ponoviti. I vjeruj da ti to ne govorim ni kao postovalac Ronalda ni kao mrzitelj Messija ako to mislis da jesam. Govorim kao neko sasvim realan i neutralan. Zrijeb kakav god da je titule su titule, bio sam svjedok kao i svi ostali silnih kradja ali to ne umanjuje uspjehe goata.

Hvatas se za tu slamku spasa i kazes zasto je sad ne osvoji sa Juventusom? Mislis da je LP tako lako osvojiti?
Zasto se Messi ne okusa u nekom drugom klubu? U Italiji i Engleskoj bi ga satrali. Smjesno je sto umanjujes LP sa Unitedom koji je itekako imao zestoku konkurenciju. Jos vise sto umanjujes titule sa Realom koji je bio sve samo ne glavni favorit pored Barcelone koja je imala skoro uvijek najjaci roster. Ali da,roster im je slab kada se ne uzimaju titule,to je izvlakusa.
Volio bih da se Messi okusa u nekom drugom klubu, nadam se od ljeta da krece ta nova karijera. Garantujem ti da ne bi imao uspjehe kao Ronaldo.

Sto se repke tice kad citam sta si napisao rekao bih da se salis. Opet ponavljas zrijeb kao da je to neka prevaga. Na tom turniru su igrale najvece reprezentacije Europe. Barem njih 3 su bile veci kandidati za trofej. Poraziti najveceg konkurenta na njihovom terenu je najveci uspjeh. Sve i da nije nijedan gol dao bio je vodja tog tima,srce tima. A svi znamo da je itekako imao svoj doprinos. Ako mislis da ga je sreca pogledala kao i Portugal, prisjeti se 2004 godine. Vratilo im se za onu nesrecu. ;)
Messi ima daleko jacu reprezentaciju nego sto je Ronaldo ikad imao. 2014 su bili tako blizu ali im ni Messi nije pomogao. Mnogi kazu da kada tad nije uzeo nece nikad. Ah pardon nije uzeo nijedan trofej s repkom. Tuzno i zalosno za navodnog goata, kao da je iz Bolivije a ne Argentine.. Ni na Copa Americi nije dominirao. Protiv Cileanaca onomad glavni krivac za poraz. Tu bi Rona vjerovatno istima i presudio. Sportski pozdrav.

Sto se tice @let3 u nedostatku argumenata decko uvijek vrijedja. Klasicni neotesani kloc koji dane provodi smisljajuci kako druge uvrijediti, bez ikakve potrebe. Nadam se da ce mu neko psihicki pomoci, iako mislim da ce biti tesko.
Opet ponavljam. Sa Villom i Suarezom nikad nije ni igrao U ISTO VRIJEME. Ali razumijem te. Bilo te je sramota napisati sa Pedrom.

Nigdje nisam napisao da je Barcina ekipa preslaba bila. Nema potrebe da u nedostatku argumenata pišeš gluposti koje ja nikad ne bi ni pomislio da napišem. Lijepo sam napisao da je Ronaldu bilo lakše igrati sa Navasom, Carvajalom, Ramosom, Varanom, Marcelom, Casemirom, Kroosom, Modrićem, Jamesom, Iscom, Baleom, Benzemom nego Messiju sa Valdezom, Alvesom, Piqueom, Mascheranom, Abidalom, Busquetsom, Xavijem, Iniestom, Villom i Pedrom. Real je na svakoj poziciji imao TOP igrače, čak su imali i odličnu klupu, a u Barcelone u prvom timu Valdez, Pique, Pedro... Očito je da si i sam svjestan toga čim pokušavaš izvrćati riječi koje ja napišem.

A Messi od Neymara i jeste napravio takvog igrača i time je sam sebi olakšao stvari. Sjećaš se kakav je Neymar bio kada je tek došao u Barcelonu? Pa čitav svijet je pisao da je Bale bolji od njega prvih godinu dana. Jednostavno Ronaldo nije timski igrač i nikad nije bilo hemije između tria BBC kao što je se Messi slagao sa Neymarom i Suarezom. Koliko je puta Messi davao penale Suarezu i Neymaru da se i oni upišu u strijelce dok je Ronaldo tražio od sudije da poništi gol Benzemi da bi on izveo penal. Da su kojim slučajem Bale i Benzema igrali sa Messijem sigurno je da bi i oni mnogo više profitirali nego sa Ronaldom i Messi bi ih učinio boljim nego što jesu. Vidjet ćeš da će Messi i on Fatija i Pedrija napraviti vrhunske igrače ako ostane u Barceloni.

I kao što već rekoh... Fanovi Ronalda moraju onda priznati da je Ronaldu bilo puno lakše jer je imao Modrića koji se dokazao u više liga i reprezentaciji za razliku od Xavija i Inieste koji su čitavu karijeri proveli igrajući zajedno i u klubu i u reprezentaciji u istom sistemu. Real nije mogao da dođe ni do finala sa Ronaldom dok nije Modrić došao, a jedinu titulu LP koju Real nije osvojio je bilo one 2015 godine kada se Modrić ozljedio. S druge strane jedinu titulu LP koju je Barcelona osvojila bez Messija u zadnjih 20 godina je osvojena 2006 kada se Xavi ozljedio na pola godine. Dakle, da bi Real ostao bez titule LP morao je se Modrić ozljediti, a sa druge strane da bi Barca osvojila LP bilo je potrebno da se Xavi ozljedi. Koja kontradiktornost :rol: :rol:

U kojem je to klubu Ronaldo igrao sa levatima? Još samo treba da napišeš da je Higuain jedan od njih pa da sam sebi uskočiš usta, a znaš i sam i zašto :urnebes:

Messi ti glavni krivac za ispadanje od Chelsea 2012? A Ronaldo kao nije glavni krivac za ispadanje Reala 2012 godine? Nemoj bgti da ja počnem nabrajati šta je sve Ronaldo promašio u bitnim utakmicama počevši od onog finala protiv Grčke 2004 kada je promašio najbolju priliku na utakmici. Čak i na EURU 2016 je više donio Portugalu lošeg nego dobrog. Lik je promašio sve što je mogao u utakmicama protiv Islanda, Austrije, Hrvatske i Poljske i na kraju on ispadne kao neki heroj, a suigrači ga gotov svo vrijeme spašavali da ne bude tragičar Portugala.

Ronaldo jeste uzeo 3 LP zaredom ali ono što je Messi osvojio u periodu od 2009 do 2019 nikad nijedan igrač u historiji fudbala neće ponoviti.

Zašto se hvatam za slamku spasa ako kažem zašto je sad ne osvoji sa Juventusom ili što je osvojio samo jednu LP sa Unitedom? Pa ako je bilo toliko do njega zašto i sa pomenutim klubovima nije osvojio 4-5 LP nego je pružao neuporedino slabije partije nego u Realu?

Messija bi satrali u Italijanskoj ligi? U propaloj ligi u kojoj Kvaljarela bude sa 36 godina najbolji strijelac lige ili one godine Luca Toni sa 39 godina bio najbolji strijelac igrajući za Veronu? Komedija od lige. I Ronaldo ni u takvoj ligi ne može da bude najbolji strijelac, a igra za najjači klub u Italiji.

Pokušavaš opravdati Ronalda jer je uzeo samo jednu LP sa Uintedom jer je kao imao žestoku konkurenciju, a šta bi onda tek trebali reći za SP gdje je Argentina imala još žešću konkurenciju? Sam sebe ukopavaš sa svojim "argumentima".

A Real je zadnjih godina sa Ronaldom imao godinama bolji roster od Barcelone. Pa u onim UEFA-inim timovima je bilo po 5-6 igrača Reala, a iz Barcelone je bio samo Messi, I opet mu je Messi uzimao titule Primere ispred nosa. Najjače je bilo ono kada je i Neymar otišao. Najavljivala se dominacija Reala, raspad Barcelone, oni specijalci sa Sport Kluba svi do jednog rekli da Real lagano osvaja titulu, a na kraju Barca osvoji titulu sa 15 bodova više od Reala :rol:

Ronaldo je za 10 godina u Italijanskoj i Engleskoj ligi samo jednom bio najbolji strijelac lige. Mislim da Messiju ne bi bio problem nadmašti jedan takav Ronaldov "uspjeh". To dovoljno govori šta je Ronaldo bez Modrića, Kroosa i kompanije.

Što se tiče reprezentacije, Messijev doprinos je daleko veći što je Argentina igrala finala nego Ronaldov doprinos što je Portugal igrao finale tako da je glupo pisati da je Ronaldo bolji samo zato jer mu je Eder donio trofej.

I po čemu je to Argentina daleko jača reprenzetacija od Portugala? Ovi se bez Messija ne bi ni plasirali na SP 2018, a Portugal bez Ronalda pobjedi Francusku u finalu EURA.

I zašto ikako porediš te dvije reprezentacije kada nisu nikad ni igrali jedna protiv drugih? Pa za Messija nije sramota kada ispadne sa SP od jačih reprezenacija tj. od Francuske i Njemačke jer je sa svojom reprezentacijom dostizao maksimum za razliku od Ronalda koji je imao blamaže pa ispadao od Urugvaja ili u grupi na SP 2014. A Portugal nije ništa slabija reprezentacija od Urugvaja, Gane, USA-e.

Kažeš da bi Ronaldo vjerovatno presudio Čileancima, a ispao je upravo od njih sa Kupa Konfederacija 2017e godine :rol:

I kako nije Messi dominirao na Copa Americi kada je 2016 godine imao 5 golova i 4 asistencije i bio daleko najbolji igrač turnira za razliku od Ronalda koji to nije nikad bio ni na jednom velikom takmičenju?

A Ronaldov najbolji učinak na jednom velikom takmičenju je 3 gola i 2 asistencije. Dakle, sada si indirektno priznao da Ronaldo nikad nije dominirao ni na jednom velikom takmičenju. Jer ako ti je malo kada Messi ima na Copa Americi 5 golova i 4 asistencije šta onda reći za Ronaldove nastupe :rol:

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 11 jan 2021, 00:19

Opet optičke varke,ili veliki brojevi lažnih statistika ili raomnatičarski epovi neće moći
Samo Sloboda | COYG

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 11 jan 2021, 00:20

Nije realno da je ovoliko opterecen Ronaldom :rol:

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 11 jan 2021, 00:21

Epidaurus je napisao/la:
11 jan 2021, 00:20
Nije realno da je ovoliko opterecen Ronaldom :rol:
A nemoj tako ronaldo je nebitan u niegovom pimanju toliko nebitan da piše anu karenjnu o tome :rol: :rol:
Koja nesigurnost :tokralju: pa ni ona sam ne vjeruje i ovo što je nadrobio :rol:
Samo Sloboda | COYG

Petardaa
Kontakt:

Post Postao/la Petardaa » 11 jan 2021, 00:23

Goretzka je napisao/la:
slika

Necemo ih vise....
Lik pored toliko osvojenih trofeja sa klubom plače jer nije osvojio trofej sa reprezentacijom :tokralju: takvo nešto je nesvakidašnje u današnjem fudbalu. Pogledaj Džeku, Pjanića prošle godine nakon što se nisu plasirali na EURO... Boli ih k....

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 11 jan 2021, 00:24

Plače zato što zna da je usro motku po ko zna koji put...RONALDO ima dva trofeja više od njega...i to utiče na suze
Samo Sloboda | COYG

Petardaa
Kontakt:

Post Postao/la Petardaa » 11 jan 2021, 00:30

Chapman1886 je napisao/la:
11 jan 2021, 00:24
Plače zato što zna da je usro motku po ko zna koji put...RONALDO ima dva trofeja više od njega...i to utiče na suze
Usrao je i Higuain još više, pa što on ne plače? :mrgreen:

Inače, to je bilo na Copa Americi 2016. Ronaldo tada još nije imao nijedan trofej sa reprezentacijom :rol:

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.