FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ThrillerHz
- Kontakt:
Zalosno je sto doticni i jos par slicnih njemu orgijaju, provociraju i pisu svasta na temi, tjeraju normalnu raju, normalna raja fasuje banove, a njima se tolerise. Jel mora doci do ovog sto se nocas desilo da bi administracija reagovala?
Jos nesto zalosno ovde konkretno je to sto nas administrator Mortem ljude razvrstava po IP adresi i tako rangira prag tolerancije.
Jos nesto zalosno ovde konkretno je to sto nas administrator Mortem ljude razvrstava po IP adresi i tako rangira prag tolerancije.
1946~
@MortemHz prijateljski savjet, samo u svrhu da se ne skrnavi ono zbog cega smo vecina ovdje. Sve je off topic sto nije Sarajevo. Prvi post npr Husref, opomena sa notom da nije tema Tuzla City. Drugi post ban...
Potpis koji indicira bilo sta sto velica drugi klub ili igraca drugog kluba, ili vrijedja osjecaje pitara, odmah ban.
O psovkama je degutantno i pricati.
Samo dobra selekcija i forumasa i postova, jasan kriterij, i nizak prag tolerancije, makar ti ostalo 5 forumasa al da je kako treba. Ima ovdje dobrih momaka i pitara ali ima i toksina nazalost.
Izvini na petljanju, i ovo je off topic, pa necu ponoviti slican post...
Sretno...
Potpis koji indicira bilo sta sto velica drugi klub ili igraca drugog kluba, ili vrijedja osjecaje pitara, odmah ban.
O psovkama je degutantno i pricati.
Samo dobra selekcija i forumasa i postova, jasan kriterij, i nizak prag tolerancije, makar ti ostalo 5 forumasa al da je kako treba. Ima ovdje dobrih momaka i pitara ali ima i toksina nazalost.
Izvini na petljanju, i ovo je off topic, pa necu ponoviti slican post...
Sretno...
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
ThrillerHz je napisao/la: ↑11 jan 2021, 00:56Zalosno je sto doticni i jos par slicnih njemu orgijaju, provociraju i pisu svasta na temi, tjeraju normalnu raju, normalna raja fasuje banove, a njima se tolerise. Jel mora doci do ovog sto se nocas desilo da bi administracija reagovala?

- feniksptica
- Kontakt:
Ja bio u Sloveniji pise mi covjek zadnja opomena sto pises iz Ljubljane i eto moro se radi foruma vratit u BosnuThrillerHz je napisao/la: ↑11 jan 2021, 00:56Zalosno je sto doticni i jos par slicnih njemu orgijaju, provociraju i pisu svasta na temi, tjeraju normalnu raju, normalna raja fasuje banove, a njima se tolerise. Jel mora doci do ovog sto se nocas desilo da bi administracija reagovala?

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Poludio sam tek kad sam te poslije u Zagrebu skontaofeniksptica je napisao/la: ↑11 jan 2021, 01:00Ja bio u Sloveniji pise mi covjek zadnja opomena sto pises iz Ljubljane i eto moro se radi foruma vratit u BosnuThrillerHz je napisao/la: ↑11 jan 2021, 00:56Zalosno je sto doticni i jos par slicnih njemu orgijaju, provociraju i pisu svasta na temi, tjeraju normalnu raju, normalna raja fasuje banove, a njima se tolerise. Jel mora doci do ovog sto se nocas desilo da bi administracija reagovala?
Jos nesto zalosno ovde konkretno je to sto nas administrator Mortem ljude razvrstava po IP adresi i tako rangira prag tolerancije.![]()
![]()
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ja u Kelnu čekam na željezničkoj, vidim neka PP od Mortema, ka'e brat otkud ti u Njemačkoj..feniksptica je napisao/la: ↑11 jan 2021, 01:00Ja bio u Sloveniji pise mi covjek zadnja opomena sto pises iz Ljubljane i eto moro se radi foruma vratit u BosnuThrillerHz je napisao/la: ↑11 jan 2021, 00:56Zalosno je sto doticni i jos par slicnih njemu orgijaju, provociraju i pisu svasta na temi, tjeraju normalnu raju, normalna raja fasuje banove, a njima se tolerise. Jel mora doci do ovog sto se nocas desilo da bi administracija reagovala?
Jos nesto zalosno ovde konkretno je to sto nas administrator Mortem ljude razvrstava po IP adresi i tako rangira prag tolerancije.![]()
![]()

Lik je malo lud.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- ElCartel11
- Kontakt:
@Vanja je onda u Moldaviji ocito
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
MortemHz je napisao/la: ↑11 jan 2021, 01:00ThrillerHz je napisao/la: ↑11 jan 2021, 00:56Zalosno je sto doticni i jos par slicnih njemu orgijaju, provociraju i pisu svasta na temi, tjeraju normalnu raju, normalna raja fasuje banove, a njima se tolerise. Jel mora doci do ovog sto se nocas desilo da bi administracija reagovala?

Ko nije iz centra i starog grada na temu fk sarajevo opste diskusije

Dobro je bilo dok si razvrstavao po boji koze.
You are someone else I am still right here
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
AlfredNobel je napisao/la: ↑11 jan 2021, 01:07Ja u Kelnu čekam na željezničkoj, vidim neka PP od Mortema, ka'e brat otkud ti u Njemačkoj..feniksptica je napisao/la: ↑11 jan 2021, 01:00Ja bio u Sloveniji pise mi covjek zadnja opomena sto pises iz Ljubljane i eto moro se radi foruma vratit u BosnuThrillerHz je napisao/la: ↑11 jan 2021, 00:56Zalosno je sto doticni i jos par slicnih njemu orgijaju, provociraju i pisu svasta na temi, tjeraju normalnu raju, normalna raja fasuje banove, a njima se tolerise. Jel mora doci do ovog sto se nocas desilo da bi administracija reagovala?
![]()
![]()
Lik je malo lud.

Sta stalno kmecis zapocni nesto sam.
Znas listu nepozeljnih tema

- AlfredNobel
- Kontakt:
Nalijepite kakve trake preko kamere na laptopima kad ste s ženama i djevojkama, ne bi me čudilo da prati šta se dešava. 
Što kaže admin, opomena zbog privatizovanja teme.

Što kaže admin, opomena zbog privatizovanja teme.

Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 11 jan 2021, 01:24, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- feniksptica
- Kontakt:
Evo Holimane nastavi na Pantu i okreni na zabavu
Panto, ko se kome uvlaci admin je ionako tu kod nas samo kad ga se zove, ai Morto ne moze biti tu 24/7 a i da moze ne moze banovati
Panto, ko se kome uvlaci admin je ionako tu kod nas samo kad ga se zove, ai Morto ne moze biti tu 24/7 a i da moze ne moze banovati
Zadnja izmjena: feniksptica, dana/u 11 jan 2021, 01:27, ukupno mijenjano 1 put.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
pitanje samo treba li mu kontru spucati ili mu se pridruziti
- ThrillerHz
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Hajmo malo pozitive.Danas prozivka i testiranja, sutra prvi trening.
- feniksptica
- Kontakt:
Da hoce Hare zakasniti danas malo da ga ne bude na slikama, nekako ce mi lakse bit
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)