FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Zip
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 11 jan 2021, 14:32

TheNorthFace je napisao/la:
11 jan 2021, 14:29
miky_hz je napisao/la:
11 jan 2021, 14:08
Stručni štab na čelu sa Gradimirom Crnogorcem u toku ove sedmice dobit će prvo pojačanje. Radi se o fudbaleru Sarajeva Ševkiji Resiću, koji je bio posuđen srbijanskom superligašu Novom Pazaru u prvom dijelu sezone.

Resić će na Tušanj doći na novu posudbu, piše Vidiportal.ba.
Bezveze potez. Momci su igrali u NP, uklopili se bili, navikli na sredinu vec. Sad ih saljes u TZ nakon oola godine gdje bi sve to bilo upitno. Bezveze saltanje.
Pa i nije, ako ce igrati.
U Engleskoj, mladi igrac u sezoni promjeni po 3 kluba. Cilj je da igra, nije bitno gdje.

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 11 jan 2021, 14:33

Dolaskom novog trenera, Kurdic je pao u drugi plan, a i Resiv je upitan, jer trener zeli dovesti "svoje" igrace kako bi osigurao opstanak.

Resicu ce mislim biti extra u Tz, blizu kuci, a i igrat ce redovno aBd 💪
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 jan 2021, 14:35

miky_hz je napisao/la:
Stručni štab na čelu sa Gradimirom Crnogorcem u toku ove sedmice dobit će prvo pojačanje. Radi se o fudbaleru Sarajeva Ševkiji Resiću, koji je bio posuđen srbijanskom superligašu Novom Pazaru u prvom dijelu sezone.

Bezveze potez. Momci su igrali u NP, uklopili se bili, navikli na sredinu vec. Sad ih saljes u TZ nakon oola godine gdje bi sve to bilo upitno. Bezveze saltanje.
Nisam siguran da ih je NP zelio zadrzati,novi je trener dosao kod njih pred kraj polusezone i generalno obojica su imali malo startova od pocetka u zadnjih par utakmica
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 11 jan 2021, 14:39

miky_hz je napisao/la:
11 jan 2021, 14:31
forgempp je napisao/la:
11 jan 2021, 14:23
tutankamon1905 je napisao/la:
11 jan 2021, 14:16

Brate, nasi portali su mene uvjerili da ce Ibanez ispišat BH ligu kad je dolazio(realnost, ne pamtim kad je odigrao dobru utakmicu)..da ce Tino Sven maltene uvest Sarajevo u grupe lige prvaka itd itd naravno da ce se napisat senzacionalisticki clanak da transfer dobije na tezini...freddy adu je bio zvijezda u najavi, pa ga sad nema nigdje..nije ispunio potencijal i **** ga. Tako i ovaj..mogao je on sto puta puta bit u planovima psga, velika mlada zvijezda trikolora, ali realnost je da je par zadnjih godina drugoligaski igrac..pa cak i B momcadi drugoligasa.
Ovakav tip igraca da pitas bil radije u javor ivanjicu ili u prvaka BiH sta mislis sta bi odgovor bio.. Znam da ne mislis konkretno zasto Sarajevo njega nije dovelo nego govorim opcenito.
Izvinite na upadu nego se malo nanerviram kad mediji napusu neke indijance, pa počnemo žalit za takvima koje bi trebalo dobro platit, a kvalitetnija rjesenja imas vec u klubu. Odjava i jos jedna isprika na useravanje u temu :bih:
Jesi ti jedini navijac Zrinjskog koji ce u post staviti zastavu BiH?

I ti od cijelog dobrog posta vezano za fudbal i sport se uhvatis zastave,i sve dobro napisano vezano za sport i fudbal kao smisao teme pada u drugi plan zbog glupog zapazanja naši vs njihovi. Cemu primitivno ponasanje.
Nemam mu sta reci na post, kad je slika i prilika naseg stanja, sve super.
I nisam imao namjeru da aludiram na te gluposti o nacionalizmu jer me to apsolutno ne zanima, ali sam pozitivno bio iznenadjen pa zato.
Chill
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 11 jan 2021, 14:41

miky_hz je napisao/la:

To je do NP, koji su doveli tonu novih igraca, tako da svakako ne bi igrali....doveli par iz Zvezde na posudbu itd.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 11 jan 2021, 14:43

Resic i Kurdic klupirani bili, dobijali priliku na kasiku. Ovo je odlican potez :)
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 11 jan 2021, 14:44

Kako je Sloboda pokrivena na njegovim pozicijama?
Volio bi da proigra i dobije kod nas sansu naredne sezone.
Cim iz kluba brinu za njihovu minutazu nadam se da i dalje racunaju na njih.
You are someone else I am still right here

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 11 jan 2021, 14:48

fera je napisao/la:
11 jan 2021, 14:44
Imaju samo Dzenisa Beganovica kao desno krilo i nikoga vise, a on je doveden kao napadac u Slobodu ja mislim
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 11 jan 2021, 14:52

Aduka87 je napisao/la:
11 jan 2021, 14:48
fera je napisao/la:
Imaju samo Dzenisa Beganovica kao desno krilo i nikoga vise, a on je doveden kao napadac u Slobodu ja mislim
Da jedini je Dzenis na njegovoj poziciji mada ne znam jel igrao to ikako

Sto znaci sasvim ok, a vjerujem da su i tuzlaci korektni sada
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Golf2
Kontakt:

Post Postao/la Golf2 » 11 jan 2021, 14:57

Aduka87 je napisao/la:
11 jan 2021, 14:43
Resic i Kurdic klupirani bili, dobijali priliku na kasiku. Ovo je odlican potez :)
Kurdic je bio jedan od najstandardnijih i najbolje ocjenjenih igraca u ekipi do dolaska novog sefa kada je nepravedno izbacen iz ekipe. Kada je tek dosao bio je bolestan 7 dana i tu mu se desio peh. Uprava je insistirala da ostane, ali kako sam cuo od ovog druga iz NP da je dobio top ponudu od jednog kluba koji se u svojoj ligi bori za Evropu a i tutule se nisu odrekli. Vjerovatno ce se ici na posudbu sa opcijom otkupa ugovora na kraju sezone.

Kako mi rece taj iz uprave NP, sve bi vjerovatno trebalo biti rijeseno u iduca 2-3 dana...

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 11 jan 2021, 15:05

Malo da se umijesam u ovu raspravu o dovodjenuju igraca vs rjesenju u klubu. X puta se pokazalo da jedan odredjen broj igraca budu promasaj, medjutim. Y puta taj igrac, bljesne u dvije tri utakmice te izvuce ekipu svojim sposobnostima gdje sam siguran da igrac koji je vec postojece rjesenje ma koliko dobro bilo nemoze tako bljesnuti. Najbolji prijmjer vam je Tino, gjd eje bukvalno dvije utakmice spasio gubitak bodova. Spasenih 4-6 bodova nije ljudi malo, ali to rade ciljana pojacanja !!! Pa sljedece dvije utakmice isto je napravio Fanimo. Jednostavno njihov potez odluci utakmicu !!!
U novi boj ...

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 11 jan 2021, 15:09

Golf2 je napisao/la:
11 jan 2021, 14:57
Aduka87 je napisao/la:
11 jan 2021, 14:43
Kurdic je bio jedan od najstandardnijih i najbolje ocjenjenih igraca u ekipi do dolaska novog sefa kada je nepravedno izbacen iz ekipe. Kada je tek dosao bio je bolestan 7 dana i tu mu se desio peh. Uprava je insistirala da ostane, ali kako sam cuo od ovog druga iz NP da je dobio top ponudu od jednog kluba koji se u svojoj ligi bori za Evropu a i tutule se nisu odrekli. Vjerovatno ce se ici na posudbu sa opcijom otkupa ugovora na kraju sezone.

Kako mi rece taj iz uprave NP, sve bi vjerovatno trebalo biti rijeseno u iduca 2-3 dana...
Upravu si Kurdic je strasan potencijal, nadam se da ga necemo prodat tj to da bude opcija sa pravom na otkup. A moras priznat nekoliko zadnjih tekmi je bio kupiran slabo je igrao skroz, ocigledno ga taj novi trener bacio u drugi plan i dobro je da je otisao iz NP
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 11 jan 2021, 15:14

Izgleda da bi mogao biti neki serijal s priprema.. To ako urade, kapa dole.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 11 jan 2021, 15:14

Prozivci su prisustvovali sljedeći igrači: Dizdarević, Džafić, Kanurić, Kovačević, Šahinović, Bešić, Dupovac, Miličević, Hebibović, Hodžić, Šabanović, Islamović, Pidro, Salčin, Đokanović, Oremuš, Pejović, F. Hodžić, Mustedanagić, Sušić, Rahmanović, Varešanović, Ramić, Fanimo, Tatar, Jukić, Milanović, Velkoski, Dervišagić, Ahmetović i Handžić.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 11 jan 2021, 15:15

Denchi je napisao/la:
11 jan 2021, 14:52
Aduka87 je napisao/la:
11 jan 2021, 14:48
fera je napisao/la:
Da jedini je Dzenis na njegovoj poziciji mada ne znam jel igrao to ikako

Sto znaci sasvim ok, a vjerujem da su i tuzlaci korektni sada
Upravo sam pogledao odigrao je 90% tekmi na CF
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 jan 2021, 15:17

Zundo je napisao/la:
11 jan 2021, 15:14
Prozivci su prisustvovali sljedeći igrači: Dizdarević, Džafić, Kanurić, Kovačević, Šahinović, Bešić, Dupovac, Miličević, Hebibović, Hodžić, Šabanović, Islamović, Pidro, Salčin, Đokanović, Oremuš, Pejović, F. Hodžić, Mustedanagić, Sušić, Rahmanović, Varešanović, Ramić, Fanimo, Tatar, Jukić, Milanović, Velkoski, Dervišagić, Ahmetović i Handžić.
Treba i neko od golmana na posudbu mozda i oba(Kanuric i Dizdarevic)...Ako se Kovacevic sad ne proda,5 ih je na spisku(i mogli bi se oglasiti za Kanurica zvanicnom nekom vijesti).

Kurdica po ovome nije bilo na prozivci.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 11 jan 2021, 15:19

Prvo treba viditi hoce Dizdarevic ostati ili nece. ako hoce ugovor na 5 godina i nek ide pola godine u neki klub i kad ode Kovacevic novi broj 1.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 11 jan 2021, 15:19

Zundo je napisao/la:
4 golmana svaki u najmanju ruku solidan plus Kanuric kojeg nisam nikad gledao pa ne bi da prognoziram nista.
Ovako na prvi pogled nisam Adukora vidio na spisku mozda mi je promaklo nesto.
You are someone else I am still right here

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 jan 2021, 15:35

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 11 jan 2021, 15:36

fera je napisao/la:
11 jan 2021, 15:19
Zundo je napisao/la:
4 golmana svaki u najmanju ruku solidan plus Kanuric kojeg nisam nikad gledao pa ne bi da prognoziram nista.
Ovako na prvi pogled nisam Adukora vidio na spisku mozda mi je promaklo nesto.
Danas je u hotelu "Ibis" nakon obavljenih ljekarskih pregleda održana i prozivka prvotimaca FK Sarajevo.

Prozivci su prisustvovali sljedeći igrači: Dizdarević, Džafić, Kanurić, Kovačević, Šahinović, Bešić, Dupovac, Miličević, Hebibović, Hodžić, Šabanović, Islamović, Pidro, Salčin, Đokanović, Oremuš, Pejović, F. Hodžić, Mustedanagić, Sušić, Rahmanović, Varešanović, Ramić, Fanimo, Tatar, Jukić, Milanović, Velkoski, Dervišagić, Ahmetović i Handžić. Joachim Adukor nije prusustvovao današnjoj prozivci, ali već sutra će se pridružiti ekipi na prvom treningu.

Jesenji šampioni sa treninzima kreću već od sutra, a za četvrtak je planiran put u Ljubuški gdje je planirana i jedna prijateljska utakmica, a protivnik će biti naknadno poznat. Plan i program priprema će ovisiti o epidemiološkoj situaciji vezanoj za pandemiju koronavirusa, o čemu će javnost biti blagovremeno obavještena.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: hz35 i 45 gostiju.