Ma dobro sto Fera dole napisa pitaju se o Minutazi, ako su nasima javili da Resic nece dobijati Minutazu normalno da ga nasi nece ostaviti doleMortemHz je napisao/la: ↑11 jan 2021, 17:01Ne mogu se oni pitati ako je on naš igrač. Postoji opcija da se mijenjaju uslovi ugovora a to ne znamo.f0rest1946 je napisao/la: ↑11 jan 2021, 16:57Pa nije do nas, nesto se i NP pita...PeppermintSA je napisao/la: ↑11 jan 2021, 16:36Ne svidja mi se ovo sa Resicem. Ili ga priključi ili ga ostavi tamo gdje se ustalio. Ova slanja po posudbama ne vodi ničemu. Uništiće momka, a 5 puta je bolji igrač od Jukića.
Super posudba u Slobodu, Crnogorac inace Mladim daje priliku pa vidjet cemo![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- f0rest1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ima jedan nas forumas koji sa nestrpljenjem ocekuje rasplet situacije - "Handžić napustio Vukove, traži novi klub"

Šale su ti na nivou predškolskog odgoja.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑11 jan 2021, 17:32Je l’ Vinko kome od igraca majku opsovao danas na prozivci?![]()
ISTINA ZA VEDRANA!
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ko kaze da sam se salio?Lecler je napisao/la: ↑11 jan 2021, 18:02Šale su ti na nivou predškolskog odgoja.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑11 jan 2021, 17:32Je l’ Vinko kome od igraca majku opsovao danas na prozivci?![]()
PSPHM
Nije igracima al jes kondiciJonomJohnKeynes97 je napisao/la: ↑11 jan 2021, 17:32Je l’ Vinko kome od igraca majku opsovao danas na prozivci?![]()
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- feniksptica
- Kontakt:
- JohnKeynes97
- Kontakt:
I treba. Sta online trener zna.Zoran28 je napisao/la: ↑11 jan 2021, 18:37Nije igracima al jes kondiciJonomJohnKeynes97 je napisao/la: ↑11 jan 2021, 17:32Je l’ Vinko kome od igraca majku opsovao danas na prozivci?![]()
PSPHM
Zar je moguće u šta se pretvorilo ovo mjesto, umjesto da diskutujemo o potencijalnom napretku naše igre, igračima koji bi nas eventualno mogli pojačati, kod nas se sve svelo na - Husrefa, na nekakvo prozivanje drugih forumaša, ispoljavanja sopstvenih frustracija.
Nadam se da će dobar napadač doći i da ćemo ispuniti naš cilj.
Svi u napad, jedan je Hase!
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
+1Surreal je napisao/la: ↑11 jan 2021, 18:44Zar je moguće u šta se pretvorilo ovo mjesto, umjesto da diskutujemo o potencijalnom napretku naše igre, igračima koji bi nas eventualno mogli pojačati, kod nas se sve svelo na - Husrefa, na nekakvo prozivanje drugih forumaša, ispoljavanja sopstvenih frustracija.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Za dvadesetčetverogodišnjeg lijevokrilnog igrača zainteresovan je jedan kiparski prvoligaš, saznaje Srpskainfo, ali iz agencije koja je posrednik ne žele da otkriju ime kluba
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Ma šta Zundo zna
Šta ovo turci, žele Fanima na posudbu.
Trenutno korisnika/ca: laznokrilo i 21 gost.