FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ko je taj Zundo
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Pao mu secer, prespavo u slasticarni
Evo na SK prijenos tekme Dynamo Drezden i ova Turska ekipa sto igra Sliskovic
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- feniksptica
- Kontakt:
Ako za 15 minuta ne moze gola dati, takav nam ne treba
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
To nije vrijeđanje to je činjenica. Ne znam ni ja zašto se dopušta da stalno vrtite jednu te istu priču. Tako da je to mnogo gore po ovu temu od ove moje konstatacije.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑11 jan 2021, 19:11Ja ne znam zasto se dopusta ovakvo vrijedjanje. Pozivam admine da djeluju.
ISTINA ZA VEDRANA!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Što neko nije javio ovom Sliškoviću da je naše pojačanje i da je trebo sad bit u Ibisu a ne na utakmici?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ne znam kako ko razmišlja, ali ovo nedovođenje napadača mi se ne đasvi. Ako se radi u tom pravcu, onda istog treba dovesti NAJKASNIJE, do odlaska u Tursku. Pri tome mi uopšte nije bitno da li će eventualni novi napadač biti bolji, ili gori od Handžića, jednostavno mi u narednu polusezonu ne smijemo ući samo sa jednim napadačem. Ne samo zbog možebitnih povreda, nego zbog širine u razmišljanju, prije svega u taktičkom i strategijskom smislu. Nadalje, prisustvo još jednog napadača omogućava održavanje istog tempa tokom utakmice i kad se formacijski ništa ne mijenja. Usudio bih se reći da ovo već malo postaje neozbiljno. Doduše, ne znam kako to ide sa prelaznim rokom, koji možda još nije počeo, mada slobodni igrači ne ovise o istom. Na kraju krajeva, Akademija postoji i mogu uzeti nekog mladića. Možda nema toliko kvalitetnog igrača, ali uz ubojit ofanzivni dio, valjda može i on koju loptu u gol skrenuti.
I da ne zaboravim, kornere i prekide vježbat permanentno!
- TheNorthFace
- Kontakt:
Aham.. Nisam znao iskreno. HvalaDenchi je napisao/la: ↑11 jan 2021, 14:41To je do NP, koji su doveli tonu novih igraca, tako da svakako ne bi igrali....doveli par iz Zvezde na posudbu itd.TheNorthFace je napisao/la: ↑11 jan 2021, 14:29Bezveze potez. Momci su igrali u NP, uklopili se bili, navikli na sredinu vec. Sad ih saljes u TZ nakon oola godine gdje bi sve to bilo upitno. Bezveze saltanje.

1946
Siguran sam da će napadač doći, te da će on biti izuzetno kvalitetan, ali ono što je uteg kojeg mi nosimo na leđima je što smo ekipa iz jedne izuzetno loše lige, tako da smo vjerovatno "kapitalcima" zadnja šansa, ukoliko ne dobiju neku bolju ponudu.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑11 jan 2021, 19:24Ne znam kako ko razmišlja, ali ovo nedovođenje napadača mi se ne đasvi. Ako se radi u tom pravcu, onda istog treba dovesti NAJKASNIJE, do odlaska u Tursku. Pri tome mi uopšte nije bitno da li će eventualni novi napadač biti bolji, ili gori od Handžića, jednostavno mi u narednu polusezonu ne smijemo ući samo sa jednim napadačem. Ne samo zbog možebitnih povreda, nego zbog širine u razmišljanju, prije svega u taktičkom i strategijskom smislu. Nadalje, prisustvo još jednog napadača omogućava održavanje istog tempa tokom utakmice i kad se formacijski ništa ne mijenja. Usudio bih se reći da ovo već malo postaje neozbiljno. Doduše, ne znam kako to ide sa prelaznim rokom, koji možda još nije počeo, mada slobodni igrači ne ovise o istom. Na kraju krajeva, Akademija postoji i mogu uzeti nekog mladića. Možda nema toliko kvalitetnog igrača, ali uz ubojit ofanzivni dio, valjda može i on koju loptu u gol skrenuti.
Govorio sam već svoje mišljenje, iskreno mislim da bi Bezjak bio pun pogodak, čovjek je svojevremeno bio na radaru Machester Uniteda, te Parme, tako da sigurno ima dovoljno kvaliteta za našu ligu.
Što se tiče Sliškovića, pitanje koje se postavlja po automatizmu je kako igrač koji je član ekipe iz 3. njemačke lige nama može biti pojačanje? Uredu, on bi možda bio sasvim dovoljan za ligu, ali nadam se da su nam ambicije mnogo veće od osvajanja Premijer lige.
Moje mišljenje je da je Vukušić suviše nerealan.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Kako mi se ide na utakmicu ljudi, da se stadion napuni, da grmi, opisati vam ne mogu. Od nostalgije vrtim po youtube

U novi boj ...
Ovdje se licitira ss nekim imenima i sam ssm pomenuo Nayira zbog inf. koju sam dobio. Kako rekoh, nije mi toliko bitan napadač, jer imam malčice drugačiju viziju igre Sarajeva, ali ako ćemo dovoditi igrače iz 3. Bundes lige, onda je bolje, neuporedivo, naše dijete. Zar u toj ligi nije igrao Džemo Smiječanin?
Opet, navodno, igrači sa kojima se pregovara, traže, osim svih neophodnih primanja, i svojevrstan "dodatak na uslove rada". Naime, Ssrajevo ih privlači i respektuju klub, ali ih je strah bh terena, odnosno, povreda. Šta je od toga istina, ostaje da se vidi.
Opet, navodno, igrači sa kojima se pregovara, traže, osim svih neophodnih primanja, i svojevrstan "dodatak na uslove rada". Naime, Ssrajevo ih privlači i respektuju klub, ali ih je strah bh terena, odnosno, povreda. Šta je od toga istina, ostaje da se vidi.
Ko je najavio 5. Januara onog bajramića
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Jedan od najboljih fudbalera Sarajeva i m:tel Premijer lige, Matthias Fanimo, na pragu je prelaska u Tursku.
Naime, prema navodima tamošnjih medija, na adresu Sarajeva su stigle ponude Ankaragučua, Kayserispora i Erzumspora.
Također, turski mediji pišu kako su u pitanju jednogodišnje posudbe, sa pravom otkupa.
Fanimo u aktuelnoj sezoni u 19 nastupa, te je postigao 6 golova uz što je pridodao i jednu asistenciju.
Sportske,ba
Naime, prema navodima tamošnjih medija, na adresu Sarajeva su stigle ponude Ankaragučua, Kayserispora i Erzumspora.
Također, turski mediji pišu kako su u pitanju jednogodišnje posudbe, sa pravom otkupa.
Fanimo u aktuelnoj sezoni u 19 nastupa, te je postigao 6 golova uz što je pridodao i jednu asistenciju.
Sportske,ba
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Najjace sve klubovi koji se bore za opstanak, a kod nas dosao da bi igrao LP i EL, smijesno 
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.