FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Iz rubrike gdje su i sta rade

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Hocel ko od novinarcica otici na istok i slikati ono smece sto je baceno u onu rupu , ljudi su deponiju napravili ? Snijeg je poprilicno pokrio vrece a i kabasto smece kao sto je stari namjestaj !!! ILI CEMO CEKATI DA GA SNIJEG OTKRIJE ?
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
-
desperados
- Kontakt:
Pa sto ti ne odes i slikas. Sta ces dobit sa tim. Jel to obraz kluba, grada ili ljudi koji tu zive, ako vec imas potrebu prozvat nekog?
Zato sto ja nisam novinar i necu da trosim svoje resurse za nesto za sta su drugi placeni !desperados je napisao/la: ↑11 jan 2021, 17:54Pa sto ti ne odes i slikas. Sta ces dobit sa tim. Jel to obraz kluba, grada ili ljudi koji tu zive, ako vec imas potrebu prozvat nekog?
Ovo je odraz grada (sto je napravio rupetinu koja uopste nije bezbijedna i koja nije propisno oznacena/ogradjena) , onde dok neko ne pogine nece se niko pameti nauciti !
Jesil se to nasao prozvan jesil ti jedan od tih tkz novinara ?
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Uzelac bi se trebao prikljuciti ekipi,nisu dugovanja u pitanju.Ovaj Resic bi trebao biti ok pojacanje.Slijedi jos odlazaka i dolazaka.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Eto Sevkije eto ludila.
Dobar igrac nezgodan
Dobar igrac nezgodan
- Beduin
- Kontakt:
Sevkija mi je nedorecen igrac, ima finu tehniku, prodoran i jako nezgodan igrac za cuvati ali nikako da dokaze svoj talenat do kraja. Tek na momente bljesne, nekonstantan momak, ali i mlad te ima dosta prostora za napredak ako uleti u dobru sredinu i suigrace.
Ja ga ne vidim ispred Osmica ni pod razno, ali nista losiji od Mujagica. Da li ce Ristic otici pa Mujagica vratiti lijevo, gdje je i daleko bolji, po mom misljenju, vidjet cemo.
Ja ga ne vidim ispred Osmica ni pod razno, ali nista losiji od Mujagica. Da li ce Ristic otici pa Mujagica vratiti lijevo, gdje je i daleko bolji, po mom misljenju, vidjet cemo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Odlazi nam Golubovic, izgleda da ce se i neke pare uzeti...
Dobro dosao Sevkija Resic....Ne znam sta je sa Numana Kurdica,isto zahvalan igrac.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nema veze imamo Kuku 
Dugo boljeg golmana nismo imali u zadnje vrijeme.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
- Beduin
- Kontakt:
Ozbiljan klub bi na ovakvom Golubovicu uzeo fine pare, a ne "neke pare". Vidicemo ima li istine i koliko bi mogli uzeti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Mogli bi i napadaca rijesit sa Amerom Bekicem, momak bi vrlo rado ponovo igrao u Slobodi samo da mu se ispostuju dugovanja jos od prosle sezone...
Ovo sa Resicem mi se svidja, sigurni nadogradnja na krilima.
Ovo sa Resicem mi se svidja, sigurni nadogradnja na krilima.
Sto se tice napadaca cuo sam za opciju Ramic, i mozda Kojic dodje.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Golub jedan od najboljih golmana koje smo imali , šteta ako ode ali ako se uzmu kakve pare onda je ok , ako ode onda nam i tu fali još jedno pojačanje. Mislim da nam je na ovu ekipu napadač prioritet broj jedan
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Sto se doveo ovaj mali na posudbu, bezveze popuni to mjesto juniorom i to je to. Treba mladji od kojih imas hajra ovaj i da pokaze sta ode nazad u drugi klub.
Pa treba im nesto zivog kesa cim razmatraju ponude za Golubovica.
Pa treba im nesto zivog kesa cim razmatraju ponude za Golubovica.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Iskreno očekivao sam da će kmečanje započeti sredinom oktobra. Potrošit će pare do ljeta. Onda krenuti povečavati dugovanja igračima i onda početkom oktobra krenuti sa kuknjavom. Da li su imali više para na raspolaganju ili pošteniji odnos zbog izbora ne znam, ali mislim da su se pokazali samim tim što nije bilo tog klasika kmečanja a kad pogledam i koje su firme doveli znam da su se potrudili. Drago mi je da sam pogriješio.Iako mnogi misle da se Klub finansira isključivo iz Budžeta Grada Tuzle, Šećerbegović otkriva da to baš i nije tako:
...
„Ono što treba posebno naglasiti je da je naš prihod bio 1,7 miliona KM, a Grad Tuzla je u tome učestvovao sa 48% - 850 hiljada KM. Stvara se fama da Uprava čeka samo tranšu od Grada, da su to jedine pare koje dolaze u Klub i da se samo sjedi i čeka da se uplate te pare. Ova Uprava je obezbijedila 52% Budžeta. Ne pozajmica ili uplata pa da se to nekome mora vratiti. Jako mi je drago zbog toga, jer takav je bio dogovor sa Gradom – 50% mi, 50% vi.
Ovaj dio mi je najtužniji.Jbg ne valja sisa, ne valja seljak, onaj kelja ali u članskim slabo...Jbg cener su 3-4 piva i ne može se dati za Slobodu. Koji je sad izgovor baš se pitam...„Za kraj moram istaći da je podrška Slobodi izostala. Ovaj klub se nažalost sveo u početku na pet ljudi, a poslije su nam se priključila još dvojica...
...Nemojte se zavaravati da Sloboda ima podršku. Ima navijačku podršku za dobar rezultat, ali konkretna ne postoji. Kako od pravnih subjekata tako ni od fizičkih lica. Ni moralnu, a kamo li finansijsku.“, zaključuje predsjednik FK Sloboda.
& $ ?
Steta ako ode Golubovic dugo nismo boljeg golmana imali.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.