Naporan si FeraVanja8 je napisao/la: ↑11 jan 2021, 20:30Mene interesuje samo Sheriff Tiraspol
Molim opet moderaciju da mi otvori temu za ovaj klub
Fanimo ide u Tursku...
Posto je Sinan to objavio,ide sigurno...
Tako je prije dvije godine najavio da dolazi onaj katarski seik kod kona da ih kupi...
Nihad se mora vratiti u Belgiju,ako se Hajduk zahvali na pozajmici,onda tek sa Kotrajkom mozemo stupiti u pregovore...
Sto se Nihe tice on je za,ali zavisi i od Hajduka i od belgijanaca...
Molim jos jednom da mi se napravi tema za moldavski klub...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma ja, da je ljetos umjesto Dupovca igrao Mujakic protiv Celtica usli bi u grupe.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
A jo salje brata insajder uZoran28 je napisao/la: ↑11 jan 2021, 20:47Aduka87 je napisao/la: ↑11 jan 2021, 20:42Realno Milicevic je veci kikser od Dupovca a to je pokazao u nekoliko navrata ove sezone. Izgubljen duel sa Lukicem, nakon toga uslijedio gol, protiv Bresta lopta se odbila od nogu i zavrsila u golu, penal koji je skirvio protiv Zrinjskog. A Dupovac sta je to Dupovac skrivio, mislim da je malo fuj kad pisete da je za klupe, kako mu se posrecilo, kako nije kvalitet a lik nam se popisao usta, i opet ce u drugoj polusezoni ❤
Skrivio je Dupovac sto je igrao i kad nije bilo za kifle, sto je sutio i radio, sto je donio nesto para transferom, sto je trpio uvrede bez da salje brata da yebe forumasima majke jer ga prozivaju... eto za to ke kriv
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Nece dovoditi stopera za prvih 11, to su vec rekli bezveze sanjate...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Zna se ciji brat je ovde vrijedjao sve zivo. Isti taj je zelio bratu da osvoji titulu s Borcem, Velezom itd
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kazete da je dobar jer se sakrivao iza Milicevica, ok, sto onda Serbecic nije mogao da bude tako dobar, a igrao s Milicevicem ?
Vise utakmica ove sezone je Dupovac odigrao u paru sa Serbecicem, i opet je bio odlican...Kakav ce biti neko na proljece, to niko ne moze znati, npr, moze sad da padne Rahmanovic u formi, a da Mustedanagic ozivi sebi karijeru..
Vise utakmica ove sezone je Dupovac odigrao u paru sa Serbecicem, i opet je bio odlican...Kakav ce biti neko na proljece, to niko ne moze znati, npr, moze sad da padne Rahmanovic u formi, a da Mustedanagic ozivi sebi karijeru..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Van pameti je igrača koji je u vrhunskoj formi klupirati, Mujakiću bujrum od mene uvijek, al' nek' se izbori za poziciju. Od stare slave se ne živi.
PS Daj hadžija devetku dok se nismo opet poklali.
PS Daj hadžija devetku dok se nismo opet poklali.

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Pa i trebaju, bar 10 sam ih ja predlagao ovdje...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Dokle god Dupovac igra kao sad sto igra, on je nezamjenjiv.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- feniksptica
- Kontakt:
- JohnKeynes97
- Kontakt:
+1GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 jan 2021, 20:55Kazete da je dobar jer se sakrivao iza Milicevica, ok, sto onda Serbecic nije mogao da bude tako dobar, a igrao s Milicevicem ?
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Dupovac je odigrao perfektno, dok igra ovako on je nezamjenjiv. Vinko će ga mijenjati, kada mu forma bude u silaznoj putanji.
- ElCartel11
- Kontakt:
Meni je Hodzic ekstra na beku odigrao
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
I meni je Handžić ekstra odigrao u napadu
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Vala druze pretjera ga i ti, znao je Hare odigrat finih 7-8 pa cak i 10-ak minuta u ovim utakmicama sto je igrao zajedno.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, Dave, Google Adsense [Bot], Hajdeee, mire971, nedimmmm1337, propoklopac, Rajvosa4ever, rimljanin90, SamoDaKazeem, SarajevoAC, Seipronto, ubipara, Uvijeknapravojstrani i 93 gosta.