Džanan Musa
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- OldFashioned
- Kontakt:
Re: Džanan Musa
Sada kada je definitivno jasno da se vraća u Europu od krucijalne je važnosti da izabere ispravan klub, gdje će igrati redovno a koji nije pun zvijezda.
Najbitnije je sada da igra što je moguće više a kasnije tražiti najbolju opciju kako financijski tako i iz sportskih motiva.
Najbitnije je sada da igra što je moguće više a kasnije tražiti najbolju opciju kako financijski tako i iz sportskih motiva.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
- Kontakt:
I sta kaze Misko, gdje ce Musu da utusi?
Po mom misljenju, najbolje bi mu bilo u Megi, ne samo zato sto je to Miskov klub, nego i zato jer bi tamo sigurno imao dobru minutazu, igrao bi rastereceno i imao sansu da se pokaze i dokaze.
E sad, da li Misko ima neke planove s njim da ga odma proba tusnut nekome, vidjecemo brzo. Braca Pavicevic imaju para ko sodera, mozda ga njima posalje Misko.
Steta je za igraca da propada i grije klupu, pa makar se vodio da igra u Lejkersima. I neka veca imena su odlazila iz Amerike, nakon neuspjesnih epizoda, pa su onda u Evropi pokazivali talenat i raskos.
Nego dobro je za njega sto se bar nafato para tamo, pa sad moze malo i da igra kosarku za promjernu.
Po mom misljenju, najbolje bi mu bilo u Megi, ne samo zato sto je to Miskov klub, nego i zato jer bi tamo sigurno imao dobru minutazu, igrao bi rastereceno i imao sansu da se pokaze i dokaze.
E sad, da li Misko ima neke planove s njim da ga odma proba tusnut nekome, vidjecemo brzo. Braca Pavicevic imaju para ko sodera, mozda ga njima posalje Misko.

Steta je za igraca da propada i grije klupu, pa makar se vodio da igra u Lejkersima. I neka veca imena su odlazila iz Amerike, nakon neuspjesnih epizoda, pa su onda u Evropi pokazivali talenat i raskos.
Nego dobro je za njega sto se bar nafato para tamo, pa sad moze malo i da igra kosarku za promjernu.
Najvjerovatnije je da ga niko nije želio birati ni na ovom draftu G lige, a kamoli da ga iz NBA neko vrati. Zato je i primoran da potrazi i u Evropi klub, nije to nikakva njegova "pametna odluka" kako neki pišu.0oo0 je napisao/la: ↑11 jan 2021, 21:19U clanku na klixu: “ Bilo je i ponuda iz NBA lige, ali bez garancije pa Džanan nije želio ići u tom smjeru.”. Nesto mu ne vjerujem
https://www.klix.ba/sport/kosarka/dzana ... /210111131
- AshburtonG
- Kontakt:
Njemu i treba sredina gdje ce bit "vodonosa", inače će on opet na ljeto pričat kako je spreman za napad na prsten 2022. godine.OldFashioned je napisao/la: ↑11 jan 2021, 22:40Sada kada je definitivno jasno da se vraća u Europu od krucijalne je važnosti da izabere ispravan klub, gdje će igrati redovno a koji nije pun zvijezda.
Ne u smislu vodonose, kakav je bio u NBA, nego da ima 2 ili 3 igrača sa većim autoritetom i iskustvom, koji će smirivat njegove ego tripove. To pod uslovom da ide u neku kompetitivnu ekipu, a ako ce u neku ekipu igrat za statistiku, onda je svejedno, ali u tom slučaju ove boljke nikad neće zaobići.
Dosta igraca je potpisalo ugovor s razvojnom ligom u zadnjih par dana, sto im je valjda osiguralo igranje u ekipama u kojim fali igraca na toj poziciji, Musa nije pa vjerovatno se zato i vraca..
Na kraju ce u Megu kod Miška,cim ovaj govori da nije sigurrno da ce biti neki Euroligaski klub.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jel stvarno teško reć neću u G ligu jer me ni tamo niko neće draftovat 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Statistike u NBA su mu i dobre kako je izgledao na terenu, pa nazalost nije ni cudo sto ga nece u G-ligi ili EL. Nadam se da ce dostici potreban nivo ali ovakvim pristupom tesko
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Da, u pravu je Raznatovic, nba ekipe jedva cekaju da ga vrate u Ameriku, nakon sto on odradi 6 mjeseci u Megi s 13-15 ppg ili 6 mjeseci u EL sa 7-10 ppg. To ce mu bas biti jak adut i svi ce se otimati za njega.
Inace, pozdravljam odluku da dodje u Evropu, jer je G liga revijalnog karaktera.
Inace, pozdravljam odluku da dodje u Evropu, jer je G liga revijalnog karaktera.
Zato sto 13 ekipa ne igra i ove sto igraju ce gledati da uzmu igrace koji im odgovaraju za prvi tim mozda, tako da ako ga recimo neka NBA ekipa nije htjela na 2way, zasto bi ga uzeli za razvojnu ekipu?
- invincible1921
- Kontakt:
Razvojna liga ne sluzi za takmicenje nego kak sto joj samo ime kaze za RAZVOJ ..znaci gleda se mozes lj korsititi prvom timu...musa trenutno ne moze u prvom timu mahat ni peskiro
=\_1921_/=
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Several EuroLeague teams (and not only EuroLeague) are asking information about Dzanan Musa. He's coming back to Europe after his experience in the NBA with Brooklyn Nets, as confirmed to @basketinside360.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- Felixians4
- Kontakt:
apsolutno on ima mjesta u rotaciji van prvih 10 u nba,bez najmanje dileme. isto tako,naravno da ima interesa iz g leagua,dečko ima 22 godine. u europi miško neće pogriješiti s klubom,onda je na njemu
U moru debilnih komentara koje sam procitao na internetu u svom zivotu, najdebilniji su mi komentari tipa:
- "Musa (ili bilo ko drugi) milioner, a ti trazis 2 marke za kafu i komentarises ovdje po cijeli dan."
- On zaradio do te i te godine za zivota, a ti gledaj kako ces izgurat do prvog."
- "Cuj Musa (ili bilo ko) los, a znas li ti i dvokorak napraviti?"
I slicni...
- "Musa (ili bilo ko drugi) milioner, a ti trazis 2 marke za kafu i komentarises ovdje po cijeli dan."
- On zaradio do te i te godine za zivota, a ti gledaj kako ces izgurat do prvog."
I slicni...

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
IliKaunas je napisao/la: ↑12 jan 2021, 05:46U moru debilnih komentara koje sam procitao na internetu u svom zivotu, najdebilniji su mi komentari tipa:
I slicni...![]()
- Musa nije nista napredovao, propast ce kao kosarkas.
- Musi je najbolje ovo, Musi je najbolje ono.
Ovdje svi sve znaju i kako je tko los na treningu i tko mu je sta ponudio i Sta je najbolje za njega, i Jeli njegova odluka ispravna ili nije , itd itd .
Rece mi ljubljanski prijatelj da su 4 drzave sigurne gdje moze ici:
Srbija, Slovenija, Italija i Španija. Ali nema EL klubova.
Mogao bi sutra.
Prijatelj mi je djelatnik KZSja, koji isto kaze da bi Luka G. mogao pasti Slovencima u ruke.
Srbija, Slovenija, Italija i Španija. Ali nema EL klubova.
Mogao bi sutra.
Prijatelj mi je djelatnik KZSja, koji isto kaze da bi Luka G. mogao pasti Slovencima u ruke.
dobre guzove ima Belma
Nek ide tamo gdje ce igrati i moci ce igrati i za reprezentaciju...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.