Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Elmedin Konakovic se rodio 3.9.1974. u Sarajevu. Tog dana je Aisa rodila malog Dinu i sunce je obasjalo...
Nikad vise necete uzeti izbore moji zeleni,dzaba ste i Jusufa uvukli u vasu pricu ,e to vas boli 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?

Kako jarane 9/9? A omladinske reprezentacije nisu reprezentacije?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Je li realno da ovi ljudi botuju na ovoj temi i postavljaju stvari iz Dinine političke karijere?
Ubi ih kifla i kad ne priča o politici i SDA
Ubi ih kifla i kad ne priča o politici i SDA

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Chapman1886
- Kontakt:
to je opet 9 više od konjakovićevih nastupa....doduše dinokijo je možda upropastio više od 9 klubova društava i preduzeća
Samo Sloboda | COYG
Nurkic ima osobu koja mu pise one stihove, one zayebancije, itd... To valjda svi mozemo da primjetimo...
Mi koji zivimo u Sarajevu znamo da je vlada pala zbog tog helikoptera, 600K, itd.. Tj to su im bili glavni argumenti za pad iste.
Znaci SDA kada je preuzimala vladu i obrazlagala pad Fortine, samo su spominjali ovo gore sto si ti napisao

Ako ovo nije SDA maslo, ja ne znam sta je...

Lik umjesto da se ufati kosarke, ufatio se necega gdje nije najjaci i najbolji.
- Chapman1886
- Kontakt:
Dzaba sve selendre koje su osvojili prije par sedmica. Gubitak KS zelenu bagru boli. Pogotovo bez KS i njeni nacelnicki pozicija ide sendvic sada bez salame. Vidi se na kmecenju botova ovdje. 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 30 nov 2020, 15:37, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Inace, u svijetu nema osobe koja nije zavrsila fakultet a zaradila milione ?

Kakve veze ima fakultet sa cinjenicama koje je Konakovic uputio Nurkicu ?

- BuffonGigi
- Kontakt:
Ma znam da je nesto ranije zavrsio. Mene sto se tice on je obicni ublehas, na nivou svojih bivsih poslodavaca i ucitelja. Iz prve ruke znam za manifetluke po KSBIH i za dug koji ima prema Skenderiji. A da ne pricamo o lopovluku formiranja paralelnih turistickih zajednica. On kad prica ja u glasu i naglasku cujem Bakira i ono rastezanje odredjenih samoglasnika. SDA je zlo, ali jedini gori od SDA su bivsi SDAovci.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
e zamisli podržavaš bilo kojeg bh. političara sa stranačkim diplomama pored jedne Nba zvijezde koja predstavlja državu na najbolji mogući način.
tačno bih volio vijeti glavušu takvih ljudi kao što si ti
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
-
- Kontakt:
Na ovoj temi @Chapman1886 , @Astec i @Jakk su svoje prve postove počeli pisati kako je izbio ovaj "rat" između Juke i Konakovića i u svojim postovima samo spominju politički i privatni život Konakovića ...
Je li vama to sumnjivo?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ne dopada mi se ova masovna podrška Elmedinu, čovjek je krkan i ego manijak.
Ovo je personalno između Dine i Jusufa, ne znam zašto se politika u ovo sve miješa.
Elmedin je sada napravio političku atnosferu da ako ga kritikuješ odma si etiketiran kao SDA bot. Bojim se da svjedočimo novom ekstremnom pokretu.
Ovo je personalno između Dine i Jusufa, ne znam zašto se politika u ovo sve miješa.
Elmedin je sada napravio političku atnosferu da ako ga kritikuješ odma si etiketiran kao SDA bot. Bojim se da svjedočimo novom ekstremnom pokretu.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 30 nov 2020, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Kako izgleda post bota jedne stranke i političara pa da ih i ja mogu prepoznati? Je li ovako: "haha džabe, ne možete mu ništa, izgubit ćete izbore, bagro"