HT:3:1 FT:4:2GrandeJuve je napisao/la:16:00 Burnley - Sheffield Utd 1-1 2,80
Uplatio 20 KM dobijo 56
nije lose pocela ova godina

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
HT:3:1 FT:4:2GrandeJuve je napisao/la:16:00 Burnley - Sheffield Utd 1-1 2,80
ma ne zna se koja je liga gora od ove dvije za prognoze ,ja ih više nikakd ne igram toliko puta su me oborili ,a sve je moguće u ove dvije utakmice ,haris10 je napisao/la:raja mozel za sutra par parova prije svega mislim na spansku i taliansku kosarku,mozel proc joventut kec i barsa dvica i ako neko moze nesto od talijana da preporuci pozdravv
Halali brate, ja pročitao Bursa.legenda reala je napisao/la:Odkud sad Turska ,a ja ih nikad i neigram to su najveći lopovi i bagra
THE PSYCHOLOGIST je napisao/la:Novi profil, nova nafaka.
Jos samo Arsenal da pobjedi i 400 KM u dzep.
Posto nisam mogao razmisljati o ostalim parovima, a Englesku poznajem u dusu za danas sam se odlucio
samo za njih.
Pozz, OTNYS_YNWA !
Vjerujem ja tebi @OTNYS,ali da si prije postavio,možda bi neko prepisao,ovako bolje da nam nisi ni napisao da čekaš Arsenal tako da ovo Jarugino potpuno stoji.Willy je napisao/la:Mi sto smo dugo na temi i sto postujemo tikete mnogo prije pocetka utakmica vjerujemo jedni drugima, izgradili smo povjerenje. Tiketi koji se postuju kad utakmice zavrse mogu biti bilo ciji. Znam mnogo igraca iz grada, kad bih htio mogao bih svaki dan slikati zanimljive tikete. Nama mnogo vise znaci tiket na forumu 3 sata prije pocetka utakmica nego hiljade maraka poslije utakmica koje su ko zna cije.
eh dobro je prodje ovo za danas, nadam se da cu u novu godinu krenuti sa dobitkomhare_king je napisao/la:Man Utd 2![]()
City 1![]()
Tottenham 1![]()
Liverpool 1![]()
Arsenal 2![]()
Chelsea 1![]()
A.Bilbao 1![]()
Sevilla 1![]()
Barcelona "B" oba daju![]()
eh evo jedan listic novogodisnji, nisam stigao prije postat od mahmurluka
Svi rade sutra osim lutrije. Neki će raditi skraćeno, neki puno radno vrijeme.mandraX je napisao/la:Može mi neko reći radi li ijedna kladionica sutra? Premier, Bet-Shop?? ...
Hvala drugVirtu4l je napisao/la:Svi rade sutra osim lutrije. Neki će raditi skraćeno, neki puno radno vrijeme.mandraX je napisao/la:Može mi neko reći radi li ijedna kladionica sutra? Premier, Bet-Shop?? ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.