Bombaju vjerovatno al nek se nadje.Vijesti iz Španije kažu da bi naš talentovani košarkaš mogao biti novi igrač madridskog Reala koji je trenutno jedan od najboljih evropskih klubova.
Naime, Real Madrid je i dalje u potrazi za igračem na vanjskim pozicijama poslije neuspjelog dovođenja košarkaša Barcelone Thomasa Heurtela, a upravo se naš košarkaš nameće kao idealno pojačanje za Kraljeve.
Prednost je što obojica imaju istog agenta, Miška Ražnatovića, a da li će do ovog prelaska doći, saznaćemo uskoro.
Džanan Musa
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Džanan Musa
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Baskonia ili Bayern ovo ostalo nista ali s obzirom da Musa divlja onda bi mu Khimki bio 
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
" је ' ' " ", ? " ", ' за ", $ & свог ", " " " " $ % $ &, ? ' се ' " $ $ " о "" "", у & $, " $ су у " " " " третнан у ' ?.
", ово $ се $ на $ " у & " ' $, " ту $ у $, $ "његов "" $, " се (& " " " $ ? " на $ " у &, - је остао % $ на "%" $ ?), $ " $ ', а " - се то ?.
$ " ", " су ? 26, 27, ту је " " ', а $ је важно ' """ " $ % & " '.
Е $, $ - '? У ? " % јер су - све " ? ", & " " у & сезоне, то су " " " - $ $ & ? на " на & ", ту се " " са $ " $ $ не знате & - се ?.
'? У ' ' ? %. " тајна, у " је $ " " " " $ ", ? је ту у $ ?, важно је ' $ опстану у & ?. " тајна " $ ' " $ "$" " " " су "у ?". А тренутно су у ? ? % " & ", $ центара торњева " " је " ?, $ " на % ".
Са ' у ", ? " се " ' $ $ " се ? $ & у " (18+ поена, 5+ & " 4+ " у &), са & " то не " ?, $ ? " " " & $ ".
Но $, " " ' " ($ " - " $ на " ова " $ не спутавају $ $), $ ' & је "$ &" његов ?, " " % " $ је ", " ' је " ", " - $ $ $ " "' "" (") ? $.
& $, " - вјероватно $ " за ' нову $, $ је $ њега.
", ово $ се $ на $ " у & " ' $, " ту $ у $, $ "његов "" $, " се (& " " " $ ? " на $ " у &, - је остао % $ на "%" $ ?), $ " $ ', а " - се то ?.
$ " ", " су ? 26, 27, ту је " " ', а $ је важно ' """ " $ % & " '.
Е $, $ - '? У ? " % јер су - све " ? ", & " " у & сезоне, то су " " " - $ $ & ? на " на & ", ту се " " са $ " $ $ не знате & - се ?.
'? У ' ' ? %. " тајна, у " је $ " " " " $ ", ? је ту у $ ?, важно је ' $ опстану у & ?. " тајна " $ ' " $ "$" " " " су "у ?". А тренутно су у ? ? % " & ", $ центара торњева " " је " ?, $ " на % ".
Са ' у ", ? " се " ' $ $ " се ? $ & у " (18+ поена, 5+ & " 4+ " у &), са & " то не " ?, $ ? " " " & $ ".
Но $, " " ' " ($ " - " $ на " ова " $ не спутавају $ $), $ ' & је "$ &" његов ?, " " % " $ је ", " ' је " ", " - $ $ $ " "' "" (") ? $.
& $, " - вјероватно $ " за ' нову $, $ је $ њега.
fernandez,carroll,causeur,abalde,taylor,deck,sve njegovi direktni konkurenti,sve dokazani eurologaski igracimiky_hz je napisao/la: ↑12 jan 2021, 08:00Bombaju vjerovatno al nek se nadje.Vijesti iz Španije kažu da bi naš talentovani košarkaš mogao biti novi igrač madridskog Reala koji je trenutno jedan od najboljih evropskih klubova.
Naime, Real Madrid je i dalje u potrazi za igračem na vanjskim pozicijama poslije neuspjelog dovođenja košarkaša Barcelone Thomasa Heurtela, a upravo se naš košarkaš nameće kao idealno pojačanje za Kraljeve.
Prednost je što obojica imaju istog agenta, Miška Ražnatovića, a da li će do ovog prelaska doći, saznaćemo uskoro.
U Realu bi Musa imao minutazu ekvivalentnu onoj u Detroitu = 0 (nula). Bayern, Alba ili PAO bi bile bolje opcije po njega.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Fenerbahce je isto opcija, turci pisu da postoji i ta opcija...
Ja kako sam nacuo ,on ide u Evropu jer je bolji tim U pitanju 

Ja na twitteru vidim da ga navijaci dozivaju u Fener i PAO, bilo bi ga zanimljivo vidjeti kako bi se u drugom snasao
A iskoci mi i ovo ne znam koliko je validno, baskethaberciniz na twitteru, 77k followera
Džanan Musa is returning to Europe. His agent, Miško Ražnatović, confirmed it. Dzanan Musa is expected to continue his career at Fenerbahçe Beko.
Tportal
A iskoci mi i ovo ne znam koliko je validno, baskethaberciniz na twitteru, 77k followera
Džanan Musa is returning to Europe. His agent, Miško Ražnatović, confirmed it. Dzanan Musa is expected to continue his career at Fenerbahçe Beko.
Baskonia poslala ponudu, zvanicno.
- kupus army
- Kontakt:
Najbolje za njegovu karijeru sigurno je Baskonija sa Duskom.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Moze on odigrati 3-4 poštene sezone u Euroligi i opet biti mlad za NBA.
dobre guzove ima Belma
-
- Kontakt:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dobio info od prijatelja koji je u menadzerskim krugovima. Pisao sam i prije Nove godine o tome. Sad imas potvrdu i u avazu.
Znaci mogao bi Musa opet igrat sa Kurucsom. Ovaj put sa mladjim Kurucsom, a tamo je jos i brat Gorana Dragica, plus Duško Ivanović, veoma komforna sredinahz1987 je napisao/la: ↑13 jan 2021, 00:55Dobio info od prijatelja koji je u menadzerskim krugovima. Pisao sam i prije Nove godine o tome. Sad imas potvrdu i u avazu.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Dusko Ivanovic sredinu bas i ne cini komfornom za neradnika poput Muse.SWOT je napisao/la: ↑13 jan 2021, 03:53Znaci mogao bi Musa opet igrat sa Kurucsom. Ovaj put sa mladjim Kurucsom, a tamo je jos i brat Gorana Dragica, plus Duško Ivanović, veoma komforna sredina![]()

Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Javlja sportando da ide u Fener
Sportando jutros pise da vjerovatno ide tamo a eco sad sportklub javlja da nece u Fener
Cedevita pokazuje interes
Trenutno korisnika/ca: CAZIN, filip13, relativizam i 14 gostiju.