FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- feniksptica
- Kontakt:
Opet kritike prema igrama koje pruza Hare smatraju licnim napadima na sebe ( ???? ) i na njega. Niste vi normalni. Klub ko Sarajevo treba boljeg prvog napadac i bolju prvu rezervu jer kad ta rezerva mora igrat da ne pruza lose partije ko on. Boli me qurac je l u krizi nije u krizi, nek krizira u drugom klubu. Nama pobjede i golovi trebaju. Koliko smo dali golova a koliko do toga napdac govori sve..
Yebo vas kralj oko cega se raspravljate, @bordobijeli da se ti i ja ko ljudi oko Husrefa posvadjamo a ??
Yebo vas kralj oko cega se raspravljate, @bordobijeli da se ti i ja ko ljudi oko Husrefa posvadjamo a ??
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Citam Krupa hoce Milanovica na posudbu,mozda mu dati da odradi pripreme sa nama (mozda se nametne opet ko zna?).
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Mah realno pored Tatara, Velkoskog nema sanse pa i Jukic
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mislim da ga treba posuditi opet.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sta vi mislite raja, pogledajte juniore Zvijezda 09 sigurno ima par kvalitetnih igraca, ja bih iskreno pokusao dovest neke od njih u nasu akademiju. Pogledao sam ekipu i najvise se izdvaja mladi napadac Milosevic sa 11 golova u 13 tekmi, sta mislite vi na to, sigurno ima par talentovanih igraca
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Joj naših katastrofaAduka87 je napisao/la: ↑13 jan 2021, 15:44
Sta vi mislite raja, pogledajte juniore Zvijezda 09 sigurno ima par kvalitetnih igraca, ja bih iskreno pokusao dovest neke od njih u nasu akademiju. Pogledao sam ekipu i najvise se izdvaja mladi napadac Milosevic sa 11 golova u 13 tekmi, sta mislite vi na to, sigurno ima par talentovanih igraca![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
MortemHz je napisao/la: ↑13 jan 2021, 15:45Joj naših katastrofaAduka87 je napisao/la: ↑13 jan 2021, 15:44
Sta vi mislite raja, pogledajte juniore Zvijezda 09 sigurno ima par kvalitetnih igraca, ja bih iskreno pokusao dovest neke od njih u nasu akademiju. Pogledao sam ekipu i najvise se izdvaja mladi napadac Milosevic sa 11 golova u 13 tekmi, sta mislite vi na to, sigurno ima par talentovanih igraca![]()
![]()

Zato su momci iz u15 i u17 extra
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Mislim da je kasno dovoditi juniore od 18 godina u akademiju jer je to izlazno godisteAduka87 je napisao/la: ↑13 jan 2021, 15:44
Nasi stoje ovako nisko jer su juniori raspusteni i igraju u17, tj. Pomjerene su generacije, tako da ce ovi decki biti duze na okupu....
Pisalo se o tome na pocetku sezone...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sta to ti gledas? nasa u17 je 4 imas na TM sve U19 i U17.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Upravu si samo kazem da ima sig par talentovanih igraca u Zvijezdi na koje bi se moglo racunatDenchi je napisao/la: ↑13 jan 2021, 16:05Mislim da je kasno dovoditi juniore od 18 godina u akademiju jer je to izlazno godisteAduka87 je napisao/la: ↑13 jan 2021, 15:44
tj. bili bi akademci svega par mjeseci....
Nasi stoje ovako nisko jer su juniori raspusteni i igraju u17, tj. Pomjerene su generacije, tako da ce ovi decki biti duze na okupu....
Pisalo se o tome na pocetku sezone...
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Valjalo bi da na zvanicnoj iskoci, KO JE S NAMA do 2023
Ili do 2022
Ili do 2022
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Još da bude RahmanovićGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jan 2021, 16:34Valjalo bi da na zvanicnoj iskoci, KO JE S NAMA do 2023![]()
Ili do 2022![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
UfffHaver ! je napisao/la: ↑13 jan 2021, 16:39Još da bude RahmanovićGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jan 2021, 16:34Valjalo bi da na zvanicnoj iskoci, KO JE S NAMA do 2023![]()
Ili do 2022![]()
![]()
A onda 2 - 3 sata poslije, Milicevic ili Benjo
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Prestari
A dodaj tome da nije niko posebno radio s njima da nisu igrali na posjed, da nisu selektirani po tehnickim sposobnostima, itd.
Ako dovodimo u Akademiju onda moramo dovesti ili jako mlade ili nevjerojatno dobre tehnicare, koji su rijetkost prava....pa onda da mu roditelji ne budu budaletine koje misle da on treba uvijek igrat itd. Nego vjerovati u proces...
Slozeno je to druze...nije to bas pokupit iz prvog na tabeli par igraca....
Upri u me stanojemiky_hz je napisao/la: ↑13 jan 2021, 13:44Nekadašnji ljubimac navijača Sarajeva Miloš Stanojević okončao je pozajmicu u turskom Ankarasporu i vratio se u matični Angaragucu.
U kratkom razgovoru za Instagram stranicu pl.bih rekao je da još uvijek razmatra opcije za nastavak karijere, a ne isključuje ni povratak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.
NEMA NAZAD
Nepotrebanholyman je napisao/la: ↑13 jan 2021, 17:39Upri u me stanojemiky_hz je napisao/la: ↑13 jan 2021, 13:44Nekadašnji ljubimac navijača Sarajeva Miloš Stanojević okončao je pozajmicu u turskom Ankarasporu i vratio se u matični Angaragucu.
U kratkom razgovoru za Instagram stranicu pl.bih rekao je da još uvijek razmatra opcije za nastavak karijere, a ne isključuje ni povratak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, MostarNeretva i 25 gostiju.