FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sto mi brises komentar, a ove njegove bljuvotine ovdje danima trpis
Da li se Zeljo pojaco ista ovog zimskog roka ja nisam upratio ako gresim izvinjavam se
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Faris Zubanovic potpisao za Velež 
Ma mislio sam na ovo sto sam morao da obrisem.
Nema ni najmanjih uvreda izmedju forumasa jer onda to vuce jedno drugo i ode na raspravu, svadju. Bolje sprijeciti nego lijeciti. Mozes mu odgovoriti samo bez one zadnje rijeci koju si napisao.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Cuj nema uvreda, pljuje po klubu i po svima u istom i to je kao uredu. Ba isti mu komentari vec pola godine, kada njega banujes onda mozes reci da si nesto sprijecio
Nemam opciju bana tako da na taj nacin nista sprijeciti ja ne mogu nego ovako da nema nekih sitnih ili velikih uvreda izmedju dva, tri ili nebitno koliko forumasa da ne bi otislo u pravcu svadje i jos gorih stvari. Niko ne zna sta je kome bolna tacka i bolje je da ne idemo u tom pravcu.
A u pogledu "pljuvanja" po klubu sve dok neko ne pocne sadasnjeg, bivseg clana koji je bio na kojoj poziciji psovati i nazivati svakakvim imenom ne mogu reagovati jer je to necije misljenje bez uvreda. Mogu to misljenje podijeliti sa njim ili ne, ali nemam pravo sad npr. brisati jer neko kaze za Amara da ne vuce neki dobar potez, za Upravu da ne valja i slicno. Onog momenta kad neko Amara ili bilo koga nazove nekim pogrdnim imenom ako ne reagujem tj. ne vidim na vrijeme slobodno prijavite i bit ce izbrisano. Ovako brisanjem svake kritike stvaramo lobotomiju, a to ova tema Boga mi nece biti dok sam ja mod. Kad ne budem vise mod. nek se uredjuje i pretvara u sta god.
Zubanovic menadjer i Osimu a nije dao Farisu u Želju, sramota
Zvanicno nijedan novi igrac nije dosao do danas.
Jos Zeljo u deficitu sa napadacima a Velezu je Mulic najvazniji igrac.
Totalno nelogicno da Faris ode u Velez.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ko zna kakve su to šeme. Realno Faris se nije dokazao ni u danskom drugoligašu ni u turskom drugoligašu.
Nije ni kod nas na onim pripremama kad je igrao.
S 20 godina mu je ovo već četvrti klub u karijeri. Drago bi mi bilo da uspije zbog našeg Zubana ali realno...
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Ubrzo emitujemo: Amar Osim i Feđa Dudić gosti u podcastu na SportSport.ba.
Ne znam konkretno kakva je emisija, ali ako ćete ispitivati nadam se da ste pripremili nekoliko teških pitanja za Osima.

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.