Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Ma James baboRaonffa je napisao/la: ↑13 jan 2021, 15:18Dobro, ukusi su različiti, meni recimo Efes igra ljepšu košarku od CSKA, a iskreno ova gore četvorka mi je individualno bolja od Jamesa, Hiliarda, Hacketta i Strelnieksa, al' kako rekoh ukusi su različiti i činjenica je da i CSKA ima jaku vanjsku linijuinvincible1921 je napisao/la: ↑13 jan 2021, 15:13Ipak mislim da CSKA ima jacu al nebitnoRaonffa je napisao/la: ↑13 jan 2021, 15:04Dobar je Ataman, dobar je i Efes, ali kao što je raja već gore pisala Efes ima pa bar jedno tri skorera na visokim pozicijama koji mogu isporučiti 15+ poena (Larkin, Vasa Micić i Beaubois + još Kruno Simon koji nema ulogu velikog skorera, al' je strašan igrač) na svakom meču što je za Euroligu strašan roster, vjerovatno imaju najbolju vanjsku liniju u Europi.
Doduše ja sam negdje čitao da Micić kao treba ići u NBA i da je to gotovo, al' on još u Efesu
Edit: E jedino ako ga možda ne budu gurali na tricu, tu je nešto slabija konkurencija, samo mi onaj Anderson pada na pamet a on je ok konkurencija.![]()
Kako god, nešto ne vjerujem da bi se Musa naigrao ni u CSKA a ni da će u Efesu, al' eto daj Bože da griješim![]()
pa na trojci će vjerovatno i igrati,na dvojci im igraju baeubois i micić,na trojci simon i andersonRaonffa je napisao/la: ↑13 jan 2021, 15:04Dobar je Ataman, dobar je i Efes, ali kao što je raja već gore pisala Efes ima pa bar jedno tri skorera na visokim pozicijama koji mogu isporučiti 15+ poena (Larkin, Vasa Micić i Beaubois + još Kruno Simon koji nema ulogu velikog skorera, al' je strašan igrač) na svakom meču što je za Euroligu strašan roster, vjerovatno imaju najbolju vanjsku liniju u Europi.
Doduše ja sam negdje čitao da Micić kao treba ići u NBA i da je to gotovo, al' on još u Efesu
Edit: E jedino ako ga možda ne budu gurali na tricu, tu je nešto slabija konkurencija, samo mi onaj Anderson pada na pamet a on je ok konkurencija.
Ja sam negdje citao po twitteru da ga mnogi gledaju kao PF, ali ne znam bas zbog snage, jedino mozda da ga na 3 igraju u odbrani a u napadu na 4, pa da tako dobije vise minuta? Koga Efes ima na toj poziciji?filip13 je napisao/la: ↑13 jan 2021, 16:32pa na trojci će vjerovatno i igrati,na dvojci im igraju baeubois i micić,na trojci simon i andersonRaonffa je napisao/la: ↑13 jan 2021, 15:04Dobar je Ataman, dobar je i Efes, ali kao što je raja već gore pisala Efes ima pa bar jedno tri skorera na visokim pozicijama koji mogu isporučiti 15+ poena (Larkin, Vasa Micić i Beaubois + još Kruno Simon koji nema ulogu velikog skorera, al' je strašan igrač) na svakom meču što je za Euroligu strašan roster, vjerovatno imaju najbolju vanjsku liniju u Europi.
Edit: E jedino ako ga možda ne budu gurali na tricu, tu je nešto slabija konkurencija, samo mi onaj Anderson pada na pamet a on je ok konkurencija.
na 4 im igraju moerman i singletonJHam je napisao/la: ↑13 jan 2021, 16:57Ja sam negdje citao po twitteru da ga mnogi gledaju kao PF, ali ne znam bas zbog snage, jedino mozda da ga na 3 igraju u odbrani a u napadu na 4, pa da tako dobije vise minuta? Koga Efes ima na toj poziciji?filip13 je napisao/la: ↑13 jan 2021, 16:32pa na trojci će vjerovatno i igrati,na dvojci im igraju baeubois i micić,na trojci simon i andersonRaonffa je napisao/la: ↑13 jan 2021, 15:04Dobar je Ataman, dobar je i Efes, ali kao što je raja već gore pisala Efes ima pa bar jedno tri skorera na visokim pozicijama koji mogu isporučiti 15+ poena (Larkin, Vasa Micić i Beaubois + još Kruno Simon koji nema ulogu velikog skorera, al' je strašan igrač) na svakom meču što je za Euroligu strašan roster, vjerovatno imaju najbolju vanjsku liniju u Europi.
Nikakve.
Tek u petak dolazi u Tusku, tako da su male sanse da ide protiv TT
S tim da u turskoj ligi može igrati 5 stranaca, a Musa je sada deveti stranac u rosteru kada su svi igrači spremni
Trenutno korisnika/ca: Divos, Normus90, StevieG8, TripleThreat i 21 gost.