English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- CROtorious
- Kontakt:
Re: English Premier League
Opet pokrali Mourinha ccc. Penal ko kuca.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Nudili nam Sokratisa, kaže Klopp može Henderson na stopera.
Jos cekamo "podatke"
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Jake neke droge djecace...qaa18 je napisao/la: ↑13 jan 2021, 21:43Haj ti malo vina i narodnjaka, proslavvi arapske uspjehe u muljazi, pranju novca i kmecanju o kovidu!
P.s. evo vracaju malo jace jude egipcanima-arapima, tako da ne brines, ravnoteza se vraca.
I jos nesto: nisam rasista, al nisam ni daltonista!
A arapsko ti ime...
U oca i majke...
4-IN-A-ROW
Gospodin
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Majstore, nisi skonto, pa da ti pojasnim:
Prvo, arapi su vlasnici cityja i fulhama a jevreji brajtona i totenhema.
Drugo, sud je dokazao da je city vrsio kriminalne radnje i stoga je kaznjen, neadekvatno naravno.
Trece, kmecali su i trazili odgodu meca zbog 2 kovid pozitivna igraca iz prve postave.
Nadam se da je jasnije, ove sprdancije dozivljavas preemotivno.
Prvo, arapi su vlasnici cityja i fulhama a jevreji brajtona i totenhema.
Drugo, sud je dokazao da je city vrsio kriminalne radnje i stoga je kaznjen, neadekvatno naravno.
Trece, kmecali su i trazili odgodu meca zbog 2 kovid pozitivna igraca iz prve postave.
Nadam se da je jasnije, ove sprdancije dozivljavas preemotivno.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Ja ti rekao postavi video, ti odglumio da nisi vidio post
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Jel do Totenhema ili je Fulham ovako dobra ekipa? Sve neki tehnicari
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- CROtorious
- Kontakt:
Jel to opet Aurier ispao na boku? Lik je kriv za 80% golova koje Tottenham primi.
Zadnja Klupa
Nije, nego Fulham napada cijeli mec i jednom prosao centarsutCROtorious je napisao/la: ↑13 jan 2021, 22:47Jel to opet Aurier ispao na boku? Lik je kriv za 80% golova koje Tottenham primi.
Murinjo je žalostan lik, bolje i Ole nego on hiljadu puta
Sta jose mnozi na klupi, samo ponavlja: "puta.... puta..... puta" ?
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
- CROtorious
- Kontakt:
Sad isto kod ove sanse nije Aurier ostao previse naprijed?Brokula je napisao/la: ↑13 jan 2021, 22:48Nije, nego Fulham napada cijeli mec i jednom prosao centarsutCROtorious je napisao/la: ↑13 jan 2021, 22:47Jel to opet Aurier ispao na boku? Lik je kriv za 80% golova koje Tottenham primi.
Zadnja Klupa
Vidio sam post ali zasto bih ja postavio video

Meni je bila dovoljna i ova slika da dokazem da ne govoris istinu
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Nista previse strasno da napises da je zbog Auriera. Fulham igra odlicno cijeli mec, i djeluju da imaju bas dobre igrace. Imaju stil i koncpeciju igre, tako da je glupo reci da je zbog Orijea gol i obeznacit ucinak FulhamaCROtorious je napisao/la: ↑13 jan 2021, 22:50Sad isto kod ove sanse nije Aurier ostao previse naprijed?Brokula je napisao/la: ↑13 jan 2021, 22:48Nije, nego Fulham napada cijeli mec i jednom prosao centarsutCROtorious je napisao/la: ↑13 jan 2021, 22:47Jel to opet Aurier ispao na boku? Lik je kriv za 80% golova koje Tottenham primi.
- CROtorious
- Kontakt:
Ne kazem da ne napadaju i da nisu bolji, nego da je ovaj Aurier odron teski. Nije mi jasno kako je taj lik vec godinama clan Tottenhama i ima solidnu minutazu svake sezone. Bale peti izbor za ulazak s klupe 

Zadnja Klupa
Ima Alija,Balea,Lucasa ali brat nece da pravi 3-cu izmjenu
Joj brate znam kako je bilo navijacima Uniteda. Neke pobijedis, osjecas se radi tog kao dobro, ali igra me ubija psihicki. Moze osvojit kup ili EL na ovu foru tj kup natjecanja, ali na duge staze bez posjeda nema niceg.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88, Slatinash_7 i 7 gostiju.