Baitas ti pocesto.Epidaurus je napisao/la: ↑13 jan 2021, 22:46Lijepo sto ste se kolektivno nakacili. Fin baitNEZALAGANJE je napisao/la: ↑13 jan 2021, 22:44Ima li iko bolji "hot take" od tebe?? Definitivno si najjaci.![]()
![]()

Satro.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Baitas ti pocesto.Epidaurus je napisao/la: ↑13 jan 2021, 22:46Lijepo sto ste se kolektivno nakacili. Fin baitNEZALAGANJE je napisao/la: ↑13 jan 2021, 22:44Ima li iko bolji "hot take" od tebe?? Definitivno si najjaci.![]()
![]()
Pa ti se ocito pecas vazdaNEZALAGANJE je napisao/la: ↑13 jan 2021, 22:51Baitas ti pocesto.Epidaurus je napisao/la: ↑13 jan 2021, 22:46Lijepo sto ste se kolektivno nakacili. Fin baitNEZALAGANJE je napisao/la: ↑13 jan 2021, 22:44
Ima li iko bolji "hot take" od tebe?? Definitivno si najjaci.![]()
![]()
Satro.
Prezvakana tema, osvojio titulu kao prvi igrac tima. Nedugo zatim iskarao kdija koji mu je kao beta dosao da mu poboljasa legacyalemsa je napisao/la: ↑13 jan 2021, 22:49To je Curry bio vazda.. Idu sad te tituleGodra mi jer ce se vidjeti da svaki superstar moze uzet curry titule. A uz to Brada je i pokazo da moze nositi ekipu, dok ovaj prve sezone izglumio povredu a ove cemo da vidimo hocel playoff izboriti, dok bi Bradoni s ovim rosterom gsw bio top 3 seed
Curry osvojio titulu bez KD-a i igrao finale. Gdje ćeš porediti ovu vreću govana što traži trejd sa šampionom.alemsa je napisao/la: ↑13 jan 2021, 22:49To je Curry bio vazda.. Idu sad te tituleGodra mi jer ce se vidjeti da svaki superstar moze uzet curry titule. A uz to Brada je i pokazo da moze nositi ekipu, dok ovaj prve sezone izglumio povredu a ove cemo da vidimo hocel playoff izboriti, dok bi Bradoni s ovim rosterom gsw bio top 3 seed
Jer su Love i Irving bili out, a jest bio jak prvi igrac ekipe, Igoudala bio mvp finala ahahaga.SF6 je napisao/la: ↑13 jan 2021, 22:55Curry osvojio titulu bez KD-a i igrao finale. Gdje ćeš porediti ovu vreću govana što traži trejd sa šampionom.alemsa je napisao/la: ↑13 jan 2021, 22:49To je Curry bio vazda.. Idu sad te tituleGodra mi jer ce se vidjeti da svaki superstar moze uzet curry titule. A uz to Brada je i pokazo da moze nositi ekipu, dok ovaj prve sezone izglumio povredu a ove cemo da vidimo hocel playoff izboriti, dok bi Bradoni s ovim rosterom gsw bio top 3 seed
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.