NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2020/2021
Kyrie Irving is "furious" with the Nets organization for not giving him more input on hiring of Steve Nash.
His relationship with Kevin Durant has also become "very distant."
(Via @ThomasCDee)
His relationship with Kevin Durant has also become "very distant."
(Via @ThomasCDee)
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
To se slazem, to je osnova da ga kaznis kao fransiza.A koja je obicno kazna tada?Novcana.Brokula je napisao/la: ↑14 jan 2021, 01:51Ja ovdje iskljucivo pricam na osnovu onih izjava da fransiza pojma nema gdje je Irving, te da nikog nije kontaktirao. To je cisto krsenje 99% ugovora o radu. Ne mozes uzimati "godisnji" bez da ti prethodno nadredjeni ne odobri.
Da ne pricamo da igraci uopste nemaju takve stvari kao obicni radnici lol
Mislis da ga to tangira?
- BosniaBoston
- Kontakt:
Netsima za contender status ostaje samo “flip the asset” opcija ako ovog ludjaka iko bude htio. Neki Paul George bi im baš valjao
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ma šuplja izmišljaju debili konstantno zato odbija da prica s novinarima
Fuck
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
nasmijalo me ovo
Može li mi neko objasniti zašto Griffin ove sezone šuta samo trojke?
Zar onaj kreten Kyrie nije otiso iz Cavsa da bi bio "the man"
sad je treci igrac ekipe
sad je treci igrac ekipe

- OldFashioned
- Kontakt:
Koliko će lopti trebati na terenu za Kyrie i Jamesa ?
Kakva smijurija od lige, najbolje da Nash odstupi sa mjesta trenera i oslobodi ga za Dr.Phila.
Kakva smijurija od lige, najbolje da Nash odstupi sa mjesta trenera i oslobodi ga za Dr.Phila.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Ma Gasol vise ne moze ni kosa zabiti
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ovako se radi trade dobijes 8 pikova ss superstara a ne ko san antonio dobili degroznog i vrecu krompira 

ali bas

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ovaj trejd je jako opasan za Harden-a. Imaš Duranta, Irvinga, imaš dobre saigrače, ako ne osvojiš prsten i pored toga, prijeti ti etiketa "luzera". Vjerujem da će početi ličiti opet na igrača (tjelesno). Biće zanimljivo pratiti Nets-e, pogotovo sa upitnim psihičkim košarkaškim stanjem Irvinga, koji trenutno živi u nekom svom svijetu. Netsi rekoše da oni znaju opravdane razloge svega šta radi, valjda ćemo i mi, obični smrtnici to saznati.
- Felixians4
- Kontakt:
pa u pravu je. još ako prijeđu raspoložene clipperse, a lebron bude mvp regular i Finala u takvom match upu back to back, to je kraj priče.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑13 jan 2021, 22:44Ima li iko bolji "hot take" od tebe?? Definitivno si najjaci.![]()
- Felixians4
- Kontakt:
to sam tražio,situacija koja će dati moreyu sve odgovote. odgovor za pistonsovce tebi i oikamidu: jerami grant naravno da "nema šanse" da prijeđe u lakerse, već sam napisao post zašto je apsolutno razumljivo što je odabrao detroit i evo pokazalo se na djelu bolej no što je itko zamišljao. Griffin: zato što će mu to biti uloga kad potpiše za contendera,putem tradea ili kao teški veteran po isteku važećeg ugovora.
Trade lud,prodrmao depresivnu ligu i fanove, 98 % sadržaja i komentara toksčino neozbiljno i trollerski,no kakogod...
bit će svašta,samo znam da nitko ne spominje heat i Boston koji će itekako igrati svoju ulogu u playoffu, a Bucksi sigurno mogu matchirati netse, tu je i Phila konačno s Riversom da ugodno iznenadi i da sjedne ovaj duo u kokpit i krene rasturati.
Brooklyn Nets: Irving,Durant,Harden,J.Harris,deandre jordan, "vode" ih Nash , MDA i Amare: SPEKTAKL
Za dublje i ozbiljniej taktičko stručne analize vremena će biti,tu meštar clutch će da objasni i zakuca...
Večeras je bila fina nba night,vidim da nitko ne prati. LeBron školovao Alekseja, MVP 4Ever. Ovaj Roby Izaija se ne spominje, a mene više impresioira od nekih drugih razvikanih mladića iz thundera.
Saunders nije ozbiljniji coach kapacitet, čast i radi starog, no Rosas mora reagirati. KAT ako sad ovu bol i tugu što je izgubio gro obitelji ne pretoči u motiv, teško će on ikad biti sposoban nositi mediokritete do visina,a ovo kako pune iz reketa protiv njega i koliko je mekan implicira da se ne planira pokrenuti u tom smislu.
James MVP RS, a nije u top 5 ni po poenima, asistencija, skokovi (logično), ukradenim loptama itd? Uz to manji šut iz igre, manje skokova, manje asistencija u odnosu na prethodne godine, što je logično zbog godina. U najmanju ruku zanimljivo. Po PER je tek na 15 mjestu.
- Gumistucna
- Kontakt:
Što ne dadoše cancer Kyriea , čovjek nije normalan
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
- camparinho
- Kontakt:
Drago mi je samo sto Morey nije uspio trejdat citavu buducnost jos jedne fransize, ma kakva ona bila i tako ih upropastiti za 3 godine. Onako kako je to nama uradio zajedno sa Hardenom, samo da nije taj trade prosao, bio bih miran sad jer bi imali svoje pikove, ovako moli boga da se ne raspadnes toliko.
Clutch city be safe rage hard!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.