Treba ovo desno krilo zaganjat
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- egocentrik
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bome, 78. Kao da je utorak veče sletio napadač, level 'syebat će se nacija'. Mada, srijeda je vazda bila dan učlanjivanja, vodim ja vam evidenciju u excelu pa znam.

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Matteo Cioffi najozbiljniji kandidat za novog šefa Akademije Fudbalskog kluba Sarajevo
Već dugo Akademija FK Sarajevo zvanično nema rukovodioca, još od rastanka sa bivšim šefom omladinskog pogona bordo kluba Dževadom Šarićem u februaru prošle godine
Već dugo Akademija FK Sarajevo zvanično nema rukovodioca, još od rastanka sa bivšim šefom omladinskog pogona bordo kluba Dževadom Šarićem u februaru prošle godine.
To bi se uskoro moglo promijeniti. Kako saznaje ****, najozbiljniji kandidat za novog šefa Akademije je Matteo Cioffi.
Riječ je o 43-godišnjem italijanskom stručnjaku koji je četiri godine vodio juniore Fiorentine, a kratko je bio i prvi trener niželigaša Aglianesea. Svojevremeno je trenirao neke od najvećih talenata u svojoj domovini, kao što su Nicolo Zaniolo i Gianluca Mancini.
Cioffi i FK Sarajevo su blizu dogovora, uskoro bi početak saradnje mogao biti ozvaničen.
Inače, ekipa aktuelnog prvaka i lidera Premijer lige BiH danas će, u sklopu priprema, otputovati u Ljubuški, gdje će boraviti do 20. januara i odigrati nekoliko kontrolnih utakmica.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- feniksptica
- Kontakt:
Vec vidim nekog babu "prico hin o agasiju bola" nije doso tenis da trenira 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Umjesto jednog Mirze Varešanovića, Zije Švrakića, Zeke Turkovića, Husrefa......mi njega našli.Stvarno veliki minus za upravu

- AlfredNobel
- Kontakt:
- AngelDiMaria
- Kontakt:
posto je clanarina u njih i hocel mortem objavljivat broj
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
"Da je valjao ostao bi u Italiji."
10,00AngelDiMaria je napisao/la: ↑14 jan 2021, 10:27posto je clanarina u njih i hocel mortem objavljivat broj
NEMA NAZAD
- ElCartel11
- Kontakt:
Danas u 16h spremite se 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Dajte ljudi prestanite sa vrijedjanjem na temi...
Ko to dolazi

E vidite to je problem grupe. Jako bahato ponasanje.
Umjesto da kada vec neko pise ko je dio iste pokaze ovdje veci nivo tolerancije, normalne teme i fiskusije, da kaze ok mozda smo imali fula ali sad je sve ok, bolje. Ne.
Odmah sta ti je majmune.
Evo ja prvi iako 7 god nisam na toj tribini, i vise, htio sam se uclaniti. Razlog je taj sto znam momaka fosta sa sjevera s kojima komuniciram i ono sto oni pricajj nije ni blizu onoga sto citam na forumu i na fb. Sto znavi da se javljaju ljudi s malim stazom.
Pro ajte normalno diskutovati, ne bi vjerovali ali ima nas koji i sada kmaju zamjerke na rad uprave, fazon je dto ljudi rade i svaku isprave vrlo brzo. Od tog "majmune" "sta hoces", "dodji pa u facu reci" i slicno, nema nista druze. Vjeruj mi
Umjesto da kada vec neko pise ko je dio iste pokaze ovdje veci nivo tolerancije, normalne teme i fiskusije, da kaze ok mozda smo imali fula ali sad je sve ok, bolje. Ne.
Odmah sta ti je majmune.
Evo ja prvi iako 7 god nisam na toj tribini, i vise, htio sam se uclaniti. Razlog je taj sto znam momaka fosta sa sjevera s kojima komuniciram i ono sto oni pricajj nije ni blizu onoga sto citam na forumu i na fb. Sto znavi da se javljaju ljudi s malim stazom.
Pro ajte normalno diskutovati, ne bi vjerovali ali ima nas koji i sada kmaju zamjerke na rad uprave, fazon je dto ljudi rade i svaku isprave vrlo brzo. Od tog "majmune" "sta hoces", "dodji pa u facu reci" i slicno, nema nista druze. Vjeruj mi
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
ojhaAngelDiMaria je napisao/la: ↑14 jan 2021, 10:27posto je clanarina u njih i hocel mortem objavljivat broj
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Aj nek dodju pa nek im to u lice kazu.
Trenutno korisnika/ca: Beli98, bosnas_, HordasDolacMalta, insimadop, juka55, jurisicduska, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood, rimljanin90 i 51 gost.