Ne bi ni mene iznenadilo, ali opet je pitanje ko ga zeli dovesti nakon svih budalastina. Eto sad za ove zadnje probleme bukvalno niko ne zna povod? Sam odabrao gdje ce doci, ko ce mu saigraci biti, sredinu u kojoj ce zivjeti, i opet serenda.akisarajevo92 je napisao/la: ↑14 jan 2021, 10:55Tipujem da Irving nece zavrsiti ovu sezonu u Netsima, pada neki trejd u martu
NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BuffonGigi
- Kontakt:
Re: NBA 2020/2021
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- Shategabri
- Kontakt:
Ima Hardena za izgovor, može reći da je čuo za pregovore bla bla.
Mah, ekipa je tempirana bomba, puno nekih ošinutih, biće tu svega.
Mah, ekipa je tempirana bomba, puno nekih ošinutih, biće tu svega.
Koševo Zapad
Eto koliko pratis, bas bez ISO igre na segmente naravno, u playoffu na pola kosa nemas sta traziti, u velikoj vecini slucajeva. Opste poznatoBrokula je napisao/la: ↑14 jan 2021, 10:03Razlika izmedju GSW i Netsa po meni je najveca u Curry/Thompson i Harden/Irving.
Prva dvojica su superstarsi i najbolji suteri ikad bez da moraju imat loptu stalno u rukama. Curry je vjerovatno najbolji offball igrac lige, i voli raditi za tim.
I cak oni ovakvi su imali problema kad recimo Durant pocne silovati iso igru i sve krene nizbrdo ( Houston ), jer od iso igre u PO nema nista. Kad pogledas ovu trojicu, sve i jedan zahtijevaju loptu u rukama da bi funkcionisali, i jedino tu vidim sansu ekipama sa istoka pogotovo nekim koje imaju duzinu i atleticnost
Sad ce sigurno biti jos zanimljivih poteza.
Cavsi ce se rijesavati Drummonda cim su doveli Allena, a PJ Tucker zeli ici iz Houstona. Mislim da bi PJ bio savrsen za Denvera s obzirom na promaju u odbrani koju imaju.. Doduse, on je tip igraca koji bi mogao biti od koristi vecini plej of timova.
Cavsi ce se rijesavati Drummonda cim su doveli Allena, a PJ Tucker zeli ici iz Houstona. Mislim da bi PJ bio savrsen za Denvera s obzirom na promaju u odbrani koju imaju.. Doduse, on je tip igraca koji bi mogao biti od koristi vecini plej of timova.
Ja bih volio da kako Bartona utrpamo za njega, Barton gusi Murraya i protok lopte iako nekad odigra na visokom nivou i solidan je u odbrani 1na1, a onda ga mozes koristiti i na 4 s Greenom na 5, dosta bolje od petorke koju Malone forsira sa Dozierom na 4dscile je napisao/la: ↑14 jan 2021, 13:00Sad ce sigurno biti jos zanimljivih poteza.

Ne znam detalje sa platama, ali mislim da je Barton za Tuckera no brainer, ako je to moguce izvesti. Onda samo MPJ staviti da bude sesti igrac jer ce tako i imati vise suteva.JHam je napisao/la: ↑14 jan 2021, 13:10Ja bih volio da kako Bartona utrpamo za njega, Barton gusi Murraya i protok lopte iako nekad odigra na visokom nivou i solidan je u odbrani 1na1, a onda ga mozes koristiti i na 4 s Greenom na 5, dosta bolje od petorke koju Malone forsira sa Dozierom na 4dscile je napisao/la: ↑14 jan 2021, 13:00Sad ce sigurno biti jos zanimljivih poteza.
Cavsi ce se rijesavati Drummonda cim su doveli Allena, a PJ Tucker zeli ici iz Houstona. Mislim da bi PJ bio savrsen za Denvera s obzirom na promaju u odbrani koju imaju.. Doduse, on je tip igraca koji bi mogao biti od koristi vecini plej of timova.![]()
Murray-Harris-Tucker-Millsap-Jokic
Ta petorka vec ne izgleda kao da od svakoga moze primiti 120 poena. Ali mislim da ce biti problem doci do Tuckera za neku normalnu cijenu bas zato sto takav igrac moze biti koristan vecini PO ekipa. Kako god, mislim da Denver mora traziti neku defanzivnu opciju kroz trejd jer sa ovakvom odbranom nema sanse da ponove proslosezonski rezultat, bez obzira na Jokica i njegove igre.
Pusti suplju, nisam rekao da se ne moze sa iso igrati nikako, nego sa iso igrom titulu ne mozes osvojiti. Normalno da nekad moras imati igraca koji ce uzeti loptu i odraditi sve, ali to na duze staze ne funkcionise. Durant je do dokazao u Oklahomi, Harden je to dokazivao u Houstonu, pa i Durant je zamalo izbacio i svoj GSW silovanjem iso igre.alemsa je napisao/la: ↑14 jan 2021, 12:58Eto koliko pratis, bas bez ISO igre na segmente naravno, u playoffu na pola kosa nemas sta traziti, u velikoj vecini slucajeva. Opste poznatoBrokula je napisao/la: ↑14 jan 2021, 10:03Razlika izmedju GSW i Netsa po meni je najveca u Curry/Thompson i Harden/Irving.
Prva dvojica su superstarsi i najbolji suteri ikad bez da moraju imat loptu stalno u rukama. Curry je vjerovatno najbolji offball igrac lige, i voli raditi za tim.
I cak oni ovakvi su imali problema kad recimo Durant pocne silovati iso igru i sve krene nizbrdo ( Houston ), jer od iso igre u PO nema nista. Kad pogledas ovu trojicu, sve i jedan zahtijevaju loptu u rukama da bi funkcionisali, i jedino tu vidim sansu ekipama sa istoka pogotovo nekim koje imaju duzinu i atleticnost
Govorim to jer su u Netsima sad svi heavy iso igraci, i koji svi rade na svoju ruku
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Barton nije mogao promasiti protiv Netsa, a odbrana nije toliko losa. Problem je sto Denver nista ne moze bez Harisa koji je nizak igrac na 2, ako bi bio jos i PJ -nizi igrac ... bojim se da bi odbrana jednako pustala, cini mi se da je vertikalnost i bloking Denvera veci problem nego druge stvari. Denver se digao par poslednjih utakmica, ici ce to kako treba sa ovim roosterom.
BTW kakav indijanac je PJ Dozier
BTW kakav indijanac je PJ Dozier

Po meni Tucker ne može igrati SF nikakodscile je napisao/la: ↑14 jan 2021, 13:15Ne znam detalje sa platama, ali mislim da je Barton za Tuckera no brainer, ako je to moguce izvesti. Onda samo MPJ staviti da bude sesti igrac jer ce tako i imati vise suteva.JHam je napisao/la: ↑14 jan 2021, 13:10Ja bih volio da kako Bartona utrpamo za njega, Barton gusi Murraya i protok lopte iako nekad odigra na visokom nivou i solidan je u odbrani 1na1, a onda ga mozes koristiti i na 4 s Greenom na 5, dosta bolje od petorke koju Malone forsira sa Dozierom na 4dscile je napisao/la: ↑14 jan 2021, 13:00Sad ce sigurno biti jos zanimljivih poteza.
Cavsi ce se rijesavati Drummonda cim su doveli Allena, a PJ Tucker zeli ici iz Houstona. Mislim da bi PJ bio savrsen za Denvera s obzirom na promaju u odbrani koju imaju.. Doduse, on je tip igraca koji bi mogao biti od koristi vecini plej of timova.![]()
Murray-Harris-Tucker-Millsap-Jokic
Ta petorka vec ne izgleda kao da od svakoga moze primiti 120 poena. Ali mislim da ce biti problem doci do Tuckera za neku normalnu cijenu bas zato sto takav igrac moze biti koristan vecini PO ekipa. Kako god, mislim da Denver mora traziti neku defanzivnu opciju kroz trejd jer sa ovakvom odbranom nema sanse da ponove proslosezonski rezultat, bez obzira na Jokica i njegove igre.
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Sta mislite ko ce biti superstar ove sezone?
Dončić 34 poena sa samo 2 FT?
Not bad.
Izgleda i trica proradila.
Not bad.
Izgleda i trica proradila.
dobre guzove ima Belma
- invincible1921
- Kontakt:
Ma kakva igra tim ...covjek protiv klivlenda u finalu uzeo loptu i dobio ihalemsa je napisao/la: ↑14 jan 2021, 12:58Eto koliko pratis, bas bez ISO igre na segmente naravno, u playoffu na pola kosa nemas sta traziti, u velikoj vecini slucajeva. Opste poznatoBrokula je napisao/la: ↑14 jan 2021, 10:03Razlika izmedju GSW i Netsa po meni je najveca u Curry/Thompson i Harden/Irving.
=\_1921_/=
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Niko nije lud da trejduje za Irvinga sada.akisarajevo92 je napisao/la: ↑14 jan 2021, 10:55Tipujem da Irving nece zavrsiti ovu sezonu u Netsima, pada neki trejd u martu
Osim ako neko računa na njegovo penzionisanje i želi da se riješi terena na salary capu.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Odlicna utakmica POR i SAC sinoc.POR se izgleda probudio nakon loseg starta i igraju super.CJ bukvalno "kida", a sinoc je i Lillard odigrao vrhunski.Problem je i dalje Stottsova rotacija i distribucija minuta.Dame i CJ sinoc 40+min, a da nije rijec o preduzetku.Ne kontam.
SAC mi se jako dopada na pocetku ove sezone.Rijekto ko ih pominje, ali ekipa igra bas timski.Redovno po 5-6 dvocifrenih igraca sa velikim brojem asistencija.Fox je dosta napredovao kao lider, a Haliburton s klupe im je donio nesto sto prethodnih sezona nisu imali.
SAC mi se jako dopada na pocetku ove sezone.Rijekto ko ih pominje, ali ekipa igra bas timski.Redovno po 5-6 dvocifrenih igraca sa velikim brojem asistencija.Fox je dosta napredovao kao lider, a Haliburton s klupe im je donio nesto sto prethodnih sezona nisu imali.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Koji je sad izgovor Hardenu, ako sa druga dva superstara, od kojih je jedan minimalno top3 igrač lige, ne uspije osvojiti prsten? Jesul izgovori unaprijed spremni il će bit improvizacija na kraju sezone.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pandemija!Donnie Darko je napisao/la: ↑14 jan 2021, 14:36Koji je sad izgovor Hardenu, ako sa druga dva superstara, od kojih je jedan minimalno top3 igrač lige, ne uspije osvojiti prsten? Jesul izgovori unaprijed spremni il će bit improvizacija na kraju sezone.

u pravu je Barkley bio kad je rekao nema sanse da odem na ESPN da me izrabljuju ko kera
s kojim ljudi legnes u krevet s njima se i probudis, imam osjećaj da je SAS na svakoj emisiji
s kojim ljudi legnes u krevet s njima se i probudis, imam osjećaj da je SAS na svakoj emisiji

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Sad kad smrša 20kg za mjesec.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Vidiš, zgodan izgovor odmah u startuNEZALAGANJE je napisao/la: ↑14 jan 2021, 14:40Pandemija!Donnie Darko je napisao/la: ↑14 jan 2021, 14:36Koji je sad izgovor Hardenu, ako sa druga dva superstara, od kojih je jedan minimalno top3 igrač lige, ne uspije osvojiti prsten? Jesul izgovori unaprijed spremni il će bit improvizacija na kraju sezone.![]()

Zapravo zaboravio sam DeAndre Jordana, 4 all stara u Brooklynu damn, ali prokleta pandemija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.