FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Admir74
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Admir74 » 14 jan 2021, 12:56

Kako da insjderi novinari ranije nisu znali. Nisu, baš kao što ne znaju ništa. Pipa Zavrnuta.

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 14 jan 2021, 13:00

Sretno Hajdare.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 14 jan 2021, 13:00

Admir74 je napisao/la:
14 jan 2021, 12:56
Kako da insjderi novinari ranije nisu znali. Nisu, baš kao što ne znaju ništa. Pipa Zavrnuta.
Pa novinari su ovo i objavili tokom jučerašnjeg dana. Koliko vidim na zvaničnoj i dalje nema ništa

timpramosavePla
Kontakt:

Post Postao/la timpramosavePla » 14 jan 2021, 13:03

VeteranSA je napisao/la:
14 jan 2021, 12:50
braco je napisao/la:
13 jan 2021, 23:30
Lendrić je ako ništa jedan od rijetkih igrača koji su bili glavni u timu posljednjih 5 godina, a da je produžio ugovor sa Željom. I to nakon one njegove strašne prve sezone 2016. godine u našem dresu (tačnije polusezone) lad smo popušili europu i onda na ljeto te godine potpiše novi ugovor. A mogao je ići. A vjerovatno je mogao ići i na polusezoni sezonu poslije ali je odlučio da se ostane borit za titulu s nama koju smo na kraju popušili.

Svi ostali se noge uhvatili ili ih nismo mogli ostaviti. Koga smo to uspjeli zadržat nakon isteka ugovora? Voju, Zakarića, Miroslava Stevanovića, Ramovića (mada nije imao ni izbliza doprinos kao prva trojica nabrojanih), Graovca, Jovanovića? Nikoga.
Lendrić me morao biti prodat te zime, kada je bila ponuda iz Kine. Klub odlučio da odbije ponudu zbog borbe za titulu, ko da je Ronaldo. Na kraju ni para ni titule. Amaterizam....
Poslije bitke lahko je general biti. Te sezone je Lendric za nas bio vazniji nego Ronaldo u Juventusu. Jedini koji je zabijao golove, ta je prica(za koju mislim da je izmisljena,da se neko pokaze kao sposoban i jak) svakako bila pred pocetak sezone i mi bi ostali na mrtvacu Nikolicu.
A zasto titula nije uzeta..

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 14 jan 2021, 13:04

Dejan1921 je napisao/la:
14 jan 2021, 13:00
Pa novinari su ovo i objavili tokom jučerašnjeg dana. Koliko vidim na zvaničnoj i dalje nema ništa
Ma misli na forume :D
Skoro uvijek ce portal neki prije zvanicne objaviti clanak kao najavu, ali on konta na ove insajdere po forumima.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 14 jan 2021, 13:11

LjoZee je napisao/la:
14 jan 2021, 13:04
Dejan1921 je napisao/la:
14 jan 2021, 13:00
Ma misli na forume :D
Skoro uvijek ce portal neki prije zvanicne objaviti clanak kao najavu, ali on konta na ove insajdere po forumima.
Pa napisao je novinari insajderi, zato sam i odgovorio.

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 14 jan 2021, 13:13

timpramosavePla je napisao/la:
14 jan 2021, 13:03
VeteranSA je napisao/la:
14 jan 2021, 12:50
braco je napisao/la:
13 jan 2021, 23:30
Lendrić je ako ništa jedan od rijetkih igrača koji su bili glavni u timu posljednjih 5 godina, a da je produžio ugovor sa Željom. I to nakon one njegove strašne prve sezone 2016. godine u našem dresu (tačnije polusezone) lad smo popušili europu i onda na ljeto te godine potpiše novi ugovor. A mogao je ići. A vjerovatno je mogao ići i na polusezoni sezonu poslije ali je odlučio da se ostane borit za titulu s nama koju smo na kraju popušili.

Svi ostali se noge uhvatili ili ih nismo mogli ostaviti. Koga smo to uspjeli zadržat nakon isteka ugovora? Voju, Zakarića, Miroslava Stevanovića, Ramovića (mada nije imao ni izbliza doprinos kao prva trojica nabrojanih), Graovca, Jovanovića? Nikoga.
Lendrić me morao biti prodat te zime, kada je bila ponuda iz Kine. Klub odlučio da odbije ponudu zbog borbe za titulu, ko da je Ronaldo. Na kraju ni para ni titule. Amaterizam....
Poslije bitke lahko je general biti. Te sezone je Lendric za nas bio vazniji nego Ronaldo u Juventusu. Jedini koji je zabijao golove, ta je prica(za koju mislim da je izmisljena,da se neko pokaze kao sposoban i jak) svakako bila pred pocetak sezone i mi bi ostali na mrtvacu Nikolicu.
A zasto titula nije uzeta..
Nisam komentrisao na taj način"general poslije bitke" u tom periodu se titula trebala i morala uzeti i bez bilo kojeg igrača u ekipi, toliko je bila važna. Na žalost nije bilo fudbalske inteligencije kod Misimovića da posluša ljude oko sebe, i da odigramo polusezonu na nivou i uzmemo titulu.
Ta godina je bar po meni bila presudna, ne samo za našu poziciju, nego za odnose u cijeloj ligi. Od tada već mi klizimo nizbrdo, iako toga nismo bili ni svjesni. Što je još gore nekoliko klubova snažno ide uzbrdo, pa je sve još više frustrirajuće za nas.
Ozbiljan reset nama treba. Kompletno nova upravljačka struktura sa svježim kapitalom koja će uspostaviti sistem, od omladinske škole, skautinga, logistike, finansija i prvog tima.
Sviđalo se to kome ili ne mi se moramo pozicionirati i postaviti kao ozbiljna kompanija, da se tačno zna ko šta radi, za šta platu prima i šta mu je odgovornost. Svi ostali šupljaci vode dodatnom tonjenju.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 14 jan 2021, 13:15

Dejan1921 je napisao/la:
14 jan 2021, 13:11
Pa napisao je novinari insajderi, zato sam i odgovorio.
Nisam vidio tu rijec novinari pa sam kontao da je mislio na forume jer nije se ni slicna prica potegnula. Ni za Mekica nije. Mozda je onda mislio da nisu objavili 7 dana prije nego kad je ocigledno sve gotovo jer su ovi sa ss napisali da je potpisao. Od portala sto se tice transfera mozes "sakriti" ovako do zadnje stepenice prije ostvarenja ili kad se ostvari nesto sat-dva prije zvanicne objave i to je ok.

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 14 jan 2021, 13:23

VeteranSA je napisao/la:
14 jan 2021, 13:13
Nisam komentrisao na taj način"general poslije bitke" u tom periodu se titula trebala i morala uzeti i bez bilo kojeg igrača u ekipi, toliko je bila važna. Na žalost nije bilo fudbalske inteligencije kod Misimovića da posluša ljude oko sebe, i da odigramo polusezonu na nivou i uzmemo titulu.
Ta godina je bar po meni bila presudna, ne samo za našu poziciju, nego za odnose u cijeloj ligi. Od tada već mi klizimo nizbrdo, iako toga nismo bili ni svjesni. Što je još gore nekoliko klubova snažno ide uzbrdo, pa je sve još više frustrirajuće za nas.
Ozbiljan reset nama treba. Kompletno nova upravljačka struktura sa svježim kapitalom koja će uspostaviti sistem, od omladinske škole, skautinga, logistike, finansija i prvog tima.
Sviđalo se to kome ili ne mi se moramo pozicionirati i postaviti kao ozbiljna kompanija, da se tačno zna ko šta radi, za šta platu prima i šta mu je odgovornost. Svi ostali šupljaci vode dodatnom tonjenju.
Ovo je jedini pravac kojim mi treba da idemo ako želimo išta napraviti. Nema alternative.

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 14 jan 2021, 13:32

Dejan1921 je napisao/la:
14 jan 2021, 13:23
VeteranSA je napisao/la:
Ovo je jedini pravac kojim mi treba da idemo ako želimo išta napraviti. Nema alternative.
Da ali smo trenutno u "pat" poziciji...ljudi koji bi ušli u priču neće pod ovakvim okolnostima, da se Amar za sve pita. A on neće da bude samo i isključivo trener. Naravno Željo puši.

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 14 jan 2021, 13:35

VeteranSA je napisao/la:
14 jan 2021, 13:32
Dejan1921 je napisao/la:
14 jan 2021, 13:23
VeteranSA je napisao/la:
Da ali smo trenutno u "pat" poziciji...ljudi koji bi ušli u priču neće pod ovakvim okolnostima, da se Amar za sve pita. A on neće da bude samo i isključivo trener. Naravno Željo puši.
Za takve stvari postoji Skupština. Možda sam naivan ali ako već postoje ljudi koji imaju dobar plan to trebaju da prezentuju tamo, Amar je jedna ruka, ima ih još 50 da to podrže.

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 14 jan 2021, 13:39

Amar ce tu ostati do kraja ugovora, on ce svoje naplatiti kao i njegovi klimaci glavom a klub ce imati jos par miliona duga radi ovog nacina rada "ja prvi, pa klub".

A onda kada dođu ti neki novi ljudi u klub, prvo nastaviti sa pravnim radnjama sto je Misimoviceva uprava pocela a Amar i njegovi zaustavili. Pa onda ce sve doci na napaltu vremenom, jer je ovaj klub mnogima bio bankomat.

U međuvrmenu se uhvatiti u kostac sa mnogobrojnim problemima i dugovima, kluba ima sadasnjost, buducnost, na zalost losu i jako skupu proslost.
Mjau !

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 14 jan 2021, 13:46

Machak je napisao/la:
14 jan 2021, 13:39
Amar ce tu ostati do kraja ugovora, on ce svoje naplatiti kao i njegovi klimaci glavom a klub ce imati jos par miliona duga radi ovog nacina rada "ja prvi, pa klub".

A onda kada dođu ti neki novi ljudi u klub, prvo nastaviti sa pravnim radnjama sto je Misimoviceva uprava pocela a Amar i njegovi zaustavili. Pa onda ce sve doci na napaltu vremenom, jer je ovaj klub mnogima bio bankomat.

U međuvrmenu se uhvatiti u kostac sa mnogobrojnim problemima i dugovima, kluba ima sadasnjost, buducnost, na zalost losu i jako skupu proslost.
jel ba kako ti sve to znas jesi li vidovita dzemila mozda :rol:

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 14 jan 2021, 13:47

MrkiMedo je napisao/la:
14 jan 2021, 12:53
KANA je napisao/la:
14 jan 2021, 11:20
Dejan1921 je napisao/la:
14 jan 2021, 11:10

Dragi moj Kana nama se alarmi ugasili već koliko su bili upaljeni. Istroše se najdugovječnije duracel baterije i pregori svaki osigurač za to vrijeme.
ma znam brate mi se izmedju sebe svadjamo ,dusmanimo na sve strane a rival vec sad opasno bjezi po svemu :damn: umjesto da se ujedinimo i da sve ucinimo da sto prije krenemo tim putem i da zajednicki to guramo .Za ovo stanje sada nije samo ova uprava kriva i Amar, krivi su bukvalno svi pa i mi navijaci.**** je vrijeme ispred nas.
Jest, jest italijanski strucnjak. On i Kostic
U proteklih par mjeseci čelnici aktuelnog bosanskohercegovačkog prvaka obavili su razgovor sa nekoliko kandidata za šefa Akademije, a na kraju su odlučili da povjerenje ukažu mladom 43-godišnjem italijanskom stručnjaku
haha
Mrki brate i ti si pukao

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 14 jan 2021, 13:58

Sretno, Hare!
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 14 jan 2021, 13:58

FK Željezničar i turski klub Buluspor realizovali su transfer Harisa Hajdarevića koji je potpisao ugovor na dvije i pol godine s turskim prvoligašem.
https://fkzeljeznicar.ba/foto-haris-haj ... ora/44259/

AJDINATOR
Kontakt:

Post Postao/la AJDINATOR » 14 jan 2021, 13:59

LjoZee je napisao/la:
14 jan 2021, 13:58
FK Željezničar i turski klub Buluspor realizovali su transfer Harisa Hajdarevića koji je potpisao ugovor na dvije i pol godine s turskim prvoligašem.
https://fkzeljeznicar.ba/foto-haris-haj ... ora/44259/
Zna li se jesmo li uzeli šta koliko para od hajdara?

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 14 jan 2021, 13:59

Machak je napisao/la:
14 jan 2021, 13:39

dvije godine poslije machak jos uvijek place sa Misketom :tokralju: a ovo mi je najsmjesnija tvrdnja Zeljo im bankomat :facepalm: rekao bi covjek da svaki dan milioni dolaze u klub ,gdje su ti milioni kad Amara nije bilo ?sto dvije godine nismo znali za pobjedu u gostima ,sto su nam se desavale one bruke za autobusom itd..... od 100 godina kluba 95 godina smo bijeda bili i radnicki klub MUCNI GLAVOM MACHAK . Treba se truditi da to vise ne budemo i da napravimo sistem ,da privucemo investitore , da Amar bude samo trener ta kritika stoji ali tvrditi da je Amaru Zeljo bankomat,da je dusman kluba ....itd mogu samo bijedne duse

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 14 jan 2021, 14:05

Niko se iz ove garniture nije obogatio preko Želje, uzimao pare, kupovao stanove, otvarao firme i dograđivao vozni park. Niko, znači niti jedna osoba, niti jednu jedinu km.
Željezničar za život cijeli!

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 14 jan 2021, 14:05

Sretno Hare!
VTŽ!
💩💩

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 7republictz, dime, Doktorinho, kontra, NazorUso, voltron30 i 42 gosta.