FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Cokituki
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Cokituki » 14 jan 2021, 17:03

Na K ste se popeli pojedinci sa kaljanjem preseravanjem u vezi Hz
Na javnom forumu se te stvari ne pisu!

Skupi domu pa dodi u skenderiju i fino izjasni se sta treba nece ti faliti dlaka sa glave a ovak preko tipkovnica da pametujes nebulozama samo te pravi p.
la kakav god da si pitar i kakvo god ima misljenje neke stvari se
NE PISU NA JAVNOM FORUMU glupane.

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 14 jan 2021, 17:05

feniksptica je napisao/la:
14 jan 2021, 16:55
Hztesanj je napisao/la:
14 jan 2021, 16:43
BordoSarajevo je napisao/la:
14 jan 2021, 15:24
Dženit Hajdarević u Veležu.

Da nema Hordi mi ne bi bili najveći klub u državi.
Ispada pojedinaca će uvijek biti, kao što ih je bilo i među igračima, među upravom itd.

Koliko je samo djece zbog tih hordi kasnije postalo bolesnici kluba. Ono što rade za klub, unazad dosta godina je nemjerljivo u odnosu na neke ispade i greške koje spominjete. Ne bi bili tu gdje jesmo da nije hordi i pitara.
Ljudi sad pričaju protiv Hz zbog tri navijača koja su bacala baklju u Zenici i pravili proteste nakon sto se najtrofejniji trener kluba otjerao na onakav način( protesti su bili jer znamo kakva je prošlost ,i kakve uprave su vladale i šta su radile u FKS) a inače kad je koreografija na Kosevu, kad je špica na Grbavici, kad preko TV se ori u po Bijeljine ili kada se počnu pjevati pjesme sa svih tribina na Kosevu, pjesme koje su Hz napravile onda ne možeš da skontas kako neki ljudi sad ovdje na ovom beznačajnom forumu mogu pisati tako loše stvari za najbolju navijačku skupinu u državi....
Puhni israfile
Nije 3. Al to i nije bitno ko koliko. Reci mi ti ko clan grupe eto samo jedno. Ko bi svjesno svoj klub zavalio financijski zbog 3 baklje ? Znaju svi kolike su kazne UEFE. Igras cijelu sezonu da se plasiras u evropu i da zaradis sta od nje i ti namjerno klubu to radis. Zbog licno zadovoljstva. Riskiras da te kazne naredne utakmice bez publike pa da i tu izbijes eventualnu zaradu.

Ovdje je problem sto se ne smije iznijeti neko licno misljenje, a da se ne nadje neko uvrijedjen. Krava dadne 3 kante po 10 litara mlijeka i prolije 1 i pol kantu. To je bio rezultat vasih baklji. Treba znat kad treba a kad ne i to je to.
Hz ne postoje od 2019 druže , ne možeš sudit cijeloj skupini zbog pojedinaca i treća stvar kao sto je neko već rekao gore zamisli ovaj klub da nema svojih navijača, tj. Navijačke skupine...Hz su popularno ime u svijetu i glupo je da navijači istog kluba pljuju sad na ovom forumu...Poštujem svačije mišljenje ali 90% nas na ovom forumu je barem jednom slikala sjever ili se naježila zbog sjevera. Sto nema smisla nema...Pozz
12. igrač kluba iz Titove 38b

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 14 jan 2021, 17:08

Aduka87 je napisao/la:
14 jan 2021, 17:02
Lahko vam je palamudit i pisat sve najlosije o HZ preko foruma, sto ne napisete na njihovoj stranici da vam se vide imena i prezimena ili da odete u udruzenje da date ljudima neka svoja vidjenja, sugestije, misljenje pa i da u lice kazete kao sto ovdje pisete ? Ne smijete. Odete jednom na tekmu u godinu dana i to na derbi, gricakte kospe i psujete fam igracima nakon 20min :thumbup:
:clap: ovdje pojedinci sto najviše seru oni najmanje dolaze na utakmice, a ovdje kad čitaš rekao bi da Haseta pamte.
12. igrač kluba iz Titove 38b

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 14 jan 2021, 17:12

Miljacka je napisao/la:
14 jan 2021, 16:56
Mislim da imas pogresnu sliku o HZ i volio bih da je promijenis.
Kani se toga.
I da me nije momak zamolio da ne granam pricu i diskusiju u tom smjeru vise, to ti je unaprijed izgubljena misija...iz korijena sam protiv tifo/ultras price...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 14 jan 2021, 17:14

Kad mi kazu ne smijes. Nek taj dodje meni na vrata svaki pojedinac ako se vec kurcimo. Pustite mi frajerisanja u grupama.

Hz Tesanj. Ko je sta rekao opcenito lose protiv grupe ? Osim da imaju ispada i da je doba bez navijaca na stadionima pokazala da se moze i bez nas svih. Ako vas je to uvrijedilo **** onda.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 14 jan 2021, 17:15

Kako vise imate snage...
Glava boli ovo gledati,a ne kuckati ovoliko
Tobe yarabi

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 14 jan 2021, 17:16

Denchi je napisao/la:
14 jan 2021, 14:12
Lecler je napisao/la:
14 jan 2021, 14:06
Vi morate shvatiti.

Da nije bilo hordi,ne bi bilo ni bordo prijatelja.
Da nije bilo bordo prijatelja nikad ne bi došli do Tana a tako nikad ne bi došli ni do Nama.

Tako da svi koji ne vole horde mogu da ga glabaju.
Da nije FK Sarajeva ne bi bilo HZ

Kraj price
Da nije HZ mnogi od nas ne bi ni navijali za Sarajevo. Ima i onih koji to naslijede od roditelja tu ljubav i zaraze se ali mnogi s rajom idu na sjever dok su mladji i vremenom postanu fanatici za klubom.
HZ su poslije rezultata i tradicije najjaci marketing i magnet za vrbovanje novih navijaca.
Vecina nas pocne navijati aktivno u srednjoj skoli i tad pravo zagrizemo i pocnemo ici na utakmice. Kojeg srednjoskolca bi privuklo da dolazi na Kosevo, sjedi na istoku i gleda npr. utakmicu Sarajevo-Celik na kojoj samo imaju npr. gostujuci navijaci(nema HZ kako bi neki zeljeli) citavu utakmicu samo da se oni cuju npr.
Nije problem za nas koji smo stari navijaci i bitno nam je da samo Sarajevo igra dobro a navijaca ne mora ni biti. Ali ko malo dalje gleda vidi da je Sarajevo bez navijaca i Hordi puno manji klub nego sto je ovako.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 14 jan 2021, 17:18

Vanja8 je napisao/la:
14 jan 2021, 17:15
Kako vise imate snage...
Tobe yarabi
Ma glava boli i smijesno je ovako prozivanje dodji u udruzenje ako smijes. Taj pokusaj mangupluka presmijesan. Nek oni dodju u Tz protiv Slobode u obiljezima kluba medju njihovu raju koja je malo rec nas ne voli..
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 14 jan 2021, 17:19

Denchi je napisao/la:
14 jan 2021, 17:12
Miljacka je napisao/la:
Kani se toga.
I da me nije momak zamolio da ne granam pricu i diskusiju u tom smjeru vise, to ti je unaprijed izgubljena misija...iz korijena sam protiv tifo/ultras price...
Jbga buraz, stvar je u tome što je ovo Balkan i ovdje u popularnim masovnim narodnim sportovima će uvijek biti ta užarena atmosfera, odnosno uvijek će biti grupe koje će biti vatrene. Tako je podneblje i temperament. Pozorišna atmosfera je moguća tamo gdje sportovi nisu popularni, odnosno samo razonoda, ovdje na Balkanu je više od toga. Zato i postoje te grupe. Prestiž gradova i klubova je u pitanju.
Ne moraš ti to razumijeti, ali poštuj njihov stav isto.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 14 jan 2021, 17:24

Stroj1946 je napisao/la:
14 jan 2021, 17:19
Denchi je napisao/la:
Miljacka je napisao/la:
Kani se toga.
Jbga buraz, stvar je u tome što je ovo Balkan i ovdje u popularnim masovnim narodnim sportovima će uvijek biti ta užarena atmosfera, odnosno uvijek će biti grupe koje će biti vatrene. Tako je podneblje i temperament. Pozorišna atmosfera je moguća tamo gdje sportovi nisu popularni, odnosno samo razonoda, ovdje na Balkanu je više od toga. Zato i postoje te grupe. Prestiž gradova i klubova je u pitanju.
Ne moraš ti to razumi ti, ali poštuj njihov stav isto.
Prestanite me farbat, pametniji nisu uspjeli

Jest eto balkan mentalitet veci od originalnih hooligana engleza, koji sad uredno sjede napune stadion i pjevaju pjesme bez krimi i pyro...stipu suplju
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Cokituki
Kontakt:

Post Postao/la Cokituki » 14 jan 2021, 17:25

feniksptica je napisao/la:
14 jan 2021, 17:18
Vanja8 je napisao/la:
14 jan 2021, 17:15
Kako vise imate snage...
Tobe yarabi
Ma glava boli i smijesno je ovako prozivanje dodji u udruzenje ako smijes. Taj pokusaj mangupluka presmijesan. Nek oni dodju u Tz protiv Slobode u obiljezima kluba medju njihovu raju koja je malo rec nas ne voli..
Panglu si drama brate svaka ti cast prekucao si sa par zadnjih postova.
Jos mogu dodati sram te bilo panglupe

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 14 jan 2021, 17:28

Kemo88 je napisao/la:
14 jan 2021, 15:33
Stari ljudi su davno rekli : "Ne raspravljaj se sa budalom,prvo će te spustiti na svoj nivo, a zatim pobediti iskustvom!"
Posljednjih dana se po forumu povlače zaista ružne stvari, naravno dosta toga čitam ali ne komentarišem. Ipak danas cu napraviti izuzetak. Prvo najviše bih volio kada bi ovdje komentarisali o igračima koji nas trebaju pojačati, a ne u gnusnim izjavama pojedinaca. Da li je starija kokoš ili jaja? 90% nas je Sarajevo zavoljelo i počelo pratiti sa sjeverne tribine, ali kako godine dolaze tako mi sa sjevera odlazimo, a dolaze neki novi klinci. Nažalost došlo je vrijeme nekih povodljivih klinaca, vrijeme u kojem svako od njih misli da je najjaci, da je veci mangup ako se suprostavi policajcu. Nažalost ono što mi mnogi ne volimo je ta nesigurnost na našim stadionima. Jeste li ikada poželjeli da odete na utakmicu zajedno sa suprugom i djecom, a da pri tome ne razmišljate kako će neki "divljak" vaše dijete pogoditi bakljom, petardom, topovskim udarom? Da se razumijemo poštujem ja Horde Zla,ali ne poštujem njihovo ponašanje. Da li svoju ljubav prema FK Sarajevo iskazujete tako što nanosite financijsku štetu klubu koji "volite"?

Preuzeto:
FK Sarajevo kažnjeno je novčanom kaznom u iznosu 4.000 KM i zabranom organizovanog odlaska navijača na jednu gostujuću utakmicu zbog upotrebe i ubacivanja u teren veće količine pirotehničkih sredstava od strane navijača što je izazvalo prekid igre u trajanju od 23 minute.

FK Sarajevo također je kažnjeno novčanom kaznom u iznosu 3.000 KM zbog propusta u organizaciji utakmice protiv Tuzla Cityja zbog upotreba veće količine pirotehničkih sredstava od strane navijača);
...
Ma kakve se ruzne stvari povlace. Pa copor koji pravi belaje je banovan. Jel moguce da opet ima problema?
PSPHM

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 14 jan 2021, 17:30

Denchi je napisao/la:
Miljacka je napisao/la:
Kani se toga.
Imas pravo na to u svakom slucaju. Ali Horde se nikad nisu prodale nikome i ruzno je tako pisati. Za dokaze te necu ni pitati jer znam da ih nemas.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 14 jan 2021, 17:31

Pa mora bit nekih rasprava diskusija. Forum je. Samo sto ovaj put ide razgovor bez vrijedjanja ( uz jedan ili dva posta izuzetka ). Meni je najgore kad te neko pozivao kao haj dodji ako smijes a za isti klub navijas. Gdje to moze biti dobro i zdravo
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 14 jan 2021, 17:35

Miljacka je napisao/la:
14 jan 2021, 17:30
Denchi je napisao/la:
Miljacka je napisao/la:
Kani se toga.
Imas pravo na to u svakom slucaju. Ali Horde se nikad nisu prodale nikome i ruzno je tako pisati. Za dokaze te necu ni pitati jer znam da ih nemas.
Jok nisu
Pocni se bavit ribolovom, mozda neku ufatis ;)

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 14 jan 2021, 17:35

Smijeh, forumska brigada vrijedja najbrojniju i najorganizovaniju navijacku skupinu u drzavi. Molim bracu sa tribine da ne trose zivce na sveznajuci vanzemaljski istok, pogotovo kvazi navijace koji su stadiona vidjeli samo protiv borusije dovidjenja prijatno
NEMA NAZAD

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 14 jan 2021, 17:36

Denchi je napisao/la:
14 jan 2021, 17:24
Stroj1946 je napisao/la:
14 jan 2021, 17:19
Denchi je napisao/la:

Kani se toga.
Ne moraš ti to razumi ti, ali poštuj njihov stav isto.
Prestanite me farbat, pametniji nisu uspjeli

Jest eto balkan mentalitet veci od originalnih hooligana engleza, koji sad uredno sjede napune stadion i pjevaju pjesme bez krimi i pyro...stipu suplju
Snalaziš se u navijačkoj priči, ko Hare 1 na 1

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 14 jan 2021, 17:37

holyman je napisao/la:
14 jan 2021, 17:35
Smijeh, forumska brigada vrijedja najbrojniju i najorganizovaniju navijacku skupinu u drzavi. Molim bracu sa tribine da ne trose zivce na sveznajuci vanzemaljski istok, pogotovo kvazi navijace koji su stadiona vidjeli samo protiv borusije dovidjenja prijatno
Nije prozivanje. Reklo je se samo da od baklji u Zenici nije bilo nista pozitivno. Kazna novcana i mogo si dobiti kaznu za naredne utakmice. Drugo je receno da pobjede dolaze i bez navijaca. Niko nije rekao da nisu najbolji u drzavi ?? Al i klub je najbolji u drzavi pa se mogu naci razne mahane i pise se i to. Nemoj da niko bude uvrijedjena mlada i da poziva na nasilje bezveze
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 14 jan 2021, 17:38

Stroj1946 je napisao/la:
14 jan 2021, 17:36

Snalaziš se u navijačkoj priči, ko Hare 1 na 1
Hvala ti :kafa:

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 14 jan 2021, 17:39

Denchi je napisao/la:
14 jan 2021, 17:35
Miljacka je napisao/la:
14 jan 2021, 17:30
Denchi je napisao/la:

Kani se toga.
Jok nisu
Pocni se bavit ribolovom, mozda neku ufatis ;)
Ne sekiraj se ti za to, ja sam sebi odavno "ulovio".
Nema potrebe za sarkazmom, cinizmom i svadjom.
Daj mi konkretan primjer gdje su se HZ prodale i ja cu ti skinuti kapu i pojesti g.ovna koja sam izasrao. Ja ti garantujem da nisu nikad. :)
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.