Bolest
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Nastrojeni
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Da hoce februar,samo da Macak malo odmori
Dobra ovo stvar cak mi je i Dudic ovdje regulara
evo kaze Amar da cemo se morati malo otvoriiti prema nekom modelu ali o tome na skuptini.

“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Što im je ovo hladno u garaži? Voditelju ruke pod nogama, Amaru u duxi. 

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Da je kakva Adrijana Kurtišaj umjesto Ćele bilo bi toplo.

U tom slucaju nam ni Amar i Fedja ne bi trebali

Fino se Amar nagovori za prekid prvenstva, ali džaba, možemo svi do sutra svirati borbene, bilo je kako je bilo, ali stvarno je dosta stvari otišlo nizbrdo.
Priča o Tel-Avivu.

Plata Mladena otisla na kola Hitne pomoci u Izraelu. Nek njih tuzi. 
Mrka kapa i ove polusezone, ali to se moglo pretpostaviti. Jedino taj model ako se usvoji. Ako ne yebat ga onda.

Mrka kapa i ove polusezone, ali to se moglo pretpostaviti. Jedino taj model ako se usvoji. Ako ne yebat ga onda.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Pregledah ovo upravo. Možda i bolje da nisam. Što bi mi reko jedan naš navijač danas, Željo je uvijek bio bijeda, tuga, briga, preživljavanje, to se neće nikad promijeniti.
Pa po cemu gaze naprijed? Po tome sto je neko dosao i rekao e hajte vi sad ganjajte mlade igrace?
Mi smo danas potpisali dva momka iz Velike Kladuse, 2005. i 2004. godiste. I to je neko morao skautirati, pogledati utakmicu, dovesti ovdje itd itd. Ili su i to mutne radnje?

Mi smo u zadnjih 10 godina tri puta vise izbacili mladih igraca i uzeli para na njima i sad se ja trebam brinuti sta oni rade. Kazes standardno bosnjacki, ali ti si ostao u tome. **** mi se kako ce oni, mene brine gdje smo mi i kako cemo mi, a tebe vijetnamci sikiraju.
Koji su igrači?MrkiMedo je napisao/la: ↑14 jan 2021, 22:50Pa po cemu gaze naprijed? Po tome sto je neko dosao i rekao e hajte vi sad ganjajte mlade igrace?
Mi smo danas potpisali dva momka iz Velike Kladuse, 2005. i 2004. godiste. I to je neko morao skautirati, pogledati utakmicu, dovesti ovdje itd itd. Ili su i to mutne radnje?![]()
Mi smo u zadnjih 10 godina tri puta vise izbacili mladih igraca i uzeli para na njima i sad se ja trebam brinuti sta oni rade. Kazes standardno bosnjacki, ali ti si ostao u tome. **** mi se kako ce oni, mene brine gdje smo mi i kako cemo mi, a tebe vijetnamci sikiraju.
Samo ismijavati sto drugi rade,to je recept ..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Bitno je da sutra na prozivci bude Sedad Subasic, on je nasa buducnost i zlatna koka u izlogu.
Ovo ce izgleda biti prve pripreme nakon dugo vremena reda radi koje ces obaviti. Ne znas ni cilj za koji se pripremas. Mozda nece ni Mekic doci jer ne spominje mogucnost dolaska bilo kojeg novog igraca. Ovo je snimano jucer koliko sam pohvatao znaci svjeze.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma ovdje opcenito ko god nesto radi,daj ismijavaj ga,te Azmir lopov,spadalo,ubhelas jer ulozi svoju koju marku...
Daj ismijavaj anamo one jer su doveli Talijana nekog,ono **** ga bolje Bogi nego to probati,ne znam uopste ni sto se oni spominju na nasoj temi ali haj ...
Kana ti je malo agresivan

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.