FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Šta i peci ide? E jbg po vama nam svi odoše, kakav Zakaric Mulic i kurci palci šta vam je. Ne ložite se ljudi ništa od ovoga nije tačno. Najvjerovatnije niko ne ide osim sto ce nam doći napadač aBd i možda još jedan igrač 

- JohnKeynes97
- Kontakt:
I ja sam se razocarao bratw. Andrej ide u Rusiju meni se cini. I to samo 400 000€EldanDemirovicHZ je napisao/la: ↑14 jan 2021, 21:43Šta i peci ide? E jbg po vama nam svi odoše, kakav Zakaric Mulic i kurci palci šta vam je. Ne ložite se ljudi ništa od ovoga nije tačno. Najvjerovatnije niko ne ide osim sto ce nam doći napadač aBd i možda još jedan igrač![]()
PSPHM
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- RajaBa1983
- Kontakt:
krpic dolaziEldanDemirovicHZ je napisao/la: ↑14 jan 2021, 21:43Šta i peci ide? E jbg po vama nam svi odoše, kakav Zakaric Mulic i kurci palci šta vam je. Ne ložite se ljudi ništa od ovoga nije tačno. Najvjerovatnije niko ne ide osim sto ce nam doći napadač aBd i možda još jedan igrač![]()
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
I ja sam cuo od njegovog prijatelja, 99% tacno.RajaBa1983 je napisao/la: ↑14 jan 2021, 21:52krpic dolaziEldanDemirovicHZ je napisao/la: ↑14 jan 2021, 21:43Šta i peci ide? E jbg po vama nam svi odoše, kakav Zakaric Mulic i kurci palci šta vam je. Ne ložite se ljudi ništa od ovoga nije tačno. Najvjerovatnije niko ne ide osim sto ce nam doći napadač aBd i možda još jedan igrač![]()
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Sta ono Amaw prica na podcastu da nasa privatizacija nije "pravna" da smo se navukli 
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Pa nije dovrsena, jer zakon ne dozvoljava trenutni
Tako da smo ko i oni ug idalje
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
forgempp je napisao/la: ↑14 jan 2021, 21:56I ja sam cuo od njegovog prijatelja, 99% tacno.RajaBa1983 je napisao/la: ↑14 jan 2021, 21:52krpic dolaziEldanDemirovicHZ je napisao/la: ↑14 jan 2021, 21:43Šta i peci ide? E jbg po vama nam svi odoše, kakav Zakaric Mulic i kurci palci šta vam je. Ne ložite se ljudi ništa od ovoga nije tačno. Najvjerovatnije niko ne ide osim sto ce nam doći napadač aBd i možda još jedan igrač![]()

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
E što se ljudi posraše u temu tačno da povratiš kad uđeš
Kako vas brat sve navuče nije humano.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ma nismo brate. Banovani su oni sto unistavaju temu. Vidis da je par med i mlijeko.
PSPHM
- AlfredNobel
- Kontakt:
E čuj Jukić bi bio bolji od Tatara, kad bi mu se dala veća minutaža.. Svašta će čovjek pročitati ovdje. 

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Zar ti stvarno mislis da je Tatar bolji od Jukica? Posrecio mu se onaj gol protiv Borca dok je Jukic bio povrijedjen, pa sam Ivan ispasta.AlfredNobel je napisao/la: ↑14 jan 2021, 22:14E čuj Jukić bi bio bolji od Tatara, kad bi mu se dala veća minutaža.. Svašta će čovjek pročitati ovdje.![]()
PSPHM
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pola ljudi ne konta trolanje.
Nije ni čudo što je tema u qrcu
Nije ni čudo što je tema u qrcu
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, Bing [Bot], brojjedan, Confiance, galia95, Google Adsense [Bot], laznokrilo, Maestro^^, misstianopenaldo, mosarajvosa83, N3R3D, Pena, riki46, Vaya i 93 gosta.