FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kod nas najpopularniji komicar blago retardirani Omco, a ocekuje se od ljudi da kontaju sarkazam.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Bgm Omčo udario i na strano tržište
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- AlfredNobel
- Kontakt:
Post će biti izbrisan radi vrijeđanja i omalovažavanja drugih, kao i privatizovanja teme.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Nama bi sad najbolje bilo da probamo uraditi ono što Zvezda radi evo vec četvrtu godinu uzastopno.Njihov direktorski tandem Terzić - Mrkela svakog januara počne da sklapa ekipu za Evropu i odmah stave do znanja da glavni igrači nece napuštati Zvezdu dok se ne završe evropske kvalifikacije.Nama se trenutno sve crta za ulazak u grupnu fazu Konferencijske lige, + 9 u prvenstvu, dobar igrački kadar i finansijska situacija, lijep koeficijent, vjerovatno cemo opet biti nositelji.....šteta ako se ne pokuša ova situacija iskoristiti.
Ma ja dajem glavu da ako sacuvamo kostur ekipe bez prob ulazimo u ovo 3 takmicenje
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- feniksptica
- Kontakt:
Cim je neko povezan sa Kartelom,on je od danas do sutra...

-
- Kontakt:
Nisam upratio, ima li spisak koji su otputovali u Ljubuški?
- feniksptica
- Kontakt:
Dok Morto ne objavi koliko ima ne moze san na oci
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Broj aktivnih članova FK Sarajevo za 2021. godinu na dan 14.01.2021 je 2317.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ZanimljivoJohnKeynes97 je napisao/la: ↑14 jan 2021, 21:42Prwvise ljudi kritikuju Jukica. Da mu se pruzi sansa, ja vjerujem da bi i od Benje bolji bio.Stroj1946 je napisao/la: ↑14 jan 2021, 21:41Jukić je Tatar za FanimaJohnKeynes97 je napisao/la: ↑14 jan 2021, 21:39
Onaj gol protiv Buducnosti bi dao i Jukic da je igrao unjesto Fanima. Tako da to nw igra neku ulogu
Isto kao sto je Handzic pokazao veci kvalitet od Mersudina.
Sjeća li se neko Irfana Vusljanina kad pomislim na to doba Dušan Hodžić je u najmanju ruku Dani Alves haha
12. igrač kluba iz Titove 38b
-
- Kontakt:
Bio je u ekipi koja je uzela Kup 2014, igrao u izbacivanju kona u 1/4 finalu.Delac, Tatomirović, Dupovac, Trivunović, Puzigaca, Jajalo, Stojčev, Bilbija, Velkoski......

Vusljanin je bio krilo.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
I samim tim direktno ucestvovali dovođenjem Tana da nije bilo Hordi BP nikad ne bi zaživjeli sreca pa nas ima koji znaju ove stvari.Lecler je napisao/la: ↑14 jan 2021, 14:39Jesu jarane vjeruj mi da su ih horde okupile.Denchi je napisao/la: ↑14 jan 2021, 14:23Naravno samo ne treba izmisljati stvari
Bp nisu potekli iz hordi, regularni navijaci kluba koji su se organizovali da izvade klub iz govana u kojih su ih uvalili baljci popaji itd. Koji su u svoje vrijeme imali podrsku hordi, na kraju krajeva horde su i ganjali clanove tih bp da ih biju itd.
Ispade hz doveli Tana i Nama sto ne moze biti dalje od istine....
I bas su malo zaboravili ovo sto sam napisao
Necu dalje na ovu temu uopste da se ne pravi cirkus
Eto šta su ti " zli jezici " ovako su se mitovi stvarali stotinama i stotinama godina unazad samo eto zivimo u drugim vremenima danas.
Ključan momenat je bio odvajanje hordi na zapad i tjeranje agenture sa sjevera kasnije su došli na red i hostapleri iz kluba gdje se omogućio ulazak BP u klub i dolazak Tana. Tadašnja ekipa hordi je najjača ekipa poslije rata, znalo se ko kosi a ko vodu nosi, nažalost današnje horde nisu ni blizu te ekipe al smjena generacija i razna dešavanja od listice pa nadalje su uticali na to.90minut je napisao/la: ↑15 jan 2021, 03:08I samim tim direktno ucestvovali dovođenjem Tana da nije bilo Hordi BP nikad ne bi zaživjeli sreca pa nas ima koji znaju ove stvari.Lecler je napisao/la: ↑14 jan 2021, 14:39Jesu jarane vjeruj mi da su ih horde okupile.Denchi je napisao/la: ↑14 jan 2021, 14:23
Naravno samo ne treba izmisljati stvari
Bp nisu potekli iz hordi, regularni navijaci kluba koji su se organizovali da izvade klub iz govana u kojih su ih uvalili baljci popaji itd. Koji su u svoje vrijeme imali podrsku hordi, na kraju krajeva horde su i ganjali clanove tih bp da ih biju itd.
Ispade hz doveli Tana i Nama sto ne moze biti dalje od istine....
I bas su malo zaboravili ovo sto sam napisao
Necu dalje na ovu temu uopste da se ne pravi cirkus
Eto šta su ti " zli jezici " ovako su se mitovi stvarali stotinama i stotinama godina unazad samo eto zivimo u drugim vremenima danas.
Iz srbije doso, iz n.pazara mislim, brat je bio fenomenalan ali samo ravno 60 minuta u sekundu, poslije toga klinicki mrtav na terenu....lijevo krilo ako se dobro sjecam, ono tih 60 minuta bi ti dao sve, ganjao do besvijesti svaku loptu, nije neki dribler bio ni klasa ali se trudio fakat, ostao mi je tako u pamcenju....nije dugo se zadrzao....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače