Ehh sad cekati da vidimo o kome se radi,extra je sve ovo kod nas sta nam se desava
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
There are two new covid test positives.. By Vito Angele
Ehh sad cekati da vidimo o kome se radi,extra je sve ovo kod nas sta nam se desava
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ibra, Leao, Gabbia, Rebic, Krunić, svi se već prebolili. Samo da nije ko od tria Hakan, Kessie i Theo.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Valjda ce se ubrzo znati o kome se radi,bas nas sve j.ebe ove godine
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kjaer i Hakan izgleda, ali još ništa se ne zna. Moguće da se radi i o nekim manje bitnim igračima, ako takvi postoje
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Donaruma, Tonali i Hauge su takodjer prebolili. Kad je Gabbia prebolio?Romagnoli13 je napisao/la: ↑15 jan 2021, 12:59Ibra, Leao, Gabbia, Rebic, Krunić, svi se već prebolili. Samo da nije ko od tria Hakan, Kessie i Theo.
Znaci od prvotimaca mogu biti Calabria, Kjaer, Romagnoli, Theo, Kessie, Benaccer, Sale i Hakan.
Najbolje bi bilo kad bi pozitivni bili Sale i Benaccer ionako su povrijedjeni, nek jos malo odmore
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Samo da nisu Hakan i Diaz.meho-medo je napisao/la: ↑15 jan 2021, 13:22Donaruma, Tonali i Hauge su takodjer prebolili. Kad je Gabbia prebolio?Romagnoli13 je napisao/la: ↑15 jan 2021, 12:59Ibra, Leao, Gabbia, Rebic, Krunić, svi se već prebolili. Samo da nije ko od tria Hakan, Kessie i Theo.
Znaci od prvotimaca mogu biti Calabria, Kjaer, Romagnoli, Theo, Kessie, Benaccer, Sale i Hakan.
Najbolje bi bilo kad bi pozitivni bili Sale i Benaccer ionako su povrijedjeni, nek jos malo odmore![]()
- Romagnoli13
- Kontakt:
Theo i Kessie samo da nisu.
Ma nema jos info nigdje o kome se radi,i ovaj Vito samo to napisa,hebo ga caca 
Ima li ko od vas da bi igrao SportSport.ba ligu ?
- Romagnoli13
- Kontakt:
Čeka službenu potvrdu. Kako on napisa zbog postovanja privatnosti igrača neće da objavi imena, dok klub ne dadne službenu obavjest.
Ko god da je, biće upitan i nastup protiv Atalante.
Ko god da je, tu je sta je. Idemo dalje. Ovi sto sad budu pozitivni propustice Romagnoli i Atalantu jer je Atalanta za 7 dana, mozda i 20kolo.
Rebic i Krunic bi trebali bit negativni do Atalante. Sale bi mogao bit na klupi protiv Calagria, dok kod Benaccera oporavak ide malo sporije, mozda bude na klupi protiv Atalante.
Novi ugovor Donarumi je spreman na 3 godine izgleda. Nejasno mi je zasto na tri godine, znaci ako bi ga htjeli prodavat i ista zaradit to bi trebali iduce ljeto, jer na kraju 2022e ce mu ostat 2 godine ugovora. Stvarno mi nije jasno zasto se ne ide na ugovor na 5 godina.
Rebic i Krunic bi trebali bit negativni do Atalante. Sale bi mogao bit na klupi protiv Calagria, dok kod Benaccera oporavak ide malo sporije, mozda bude na klupi protiv Atalante.
Novi ugovor Donarumi je spreman na 3 godine izgleda. Nejasno mi je zasto na tri godine, znaci ako bi ga htjeli prodavat i ista zaradit to bi trebali iduce ljeto, jer na kraju 2022e ce mu ostat 2 godine ugovora. Stvarno mi nije jasno zasto se ne ide na ugovor na 5 godina.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Zbog toga sto mu nisu mogli ponuditi koliko je trazio i plus jos nema garancije da ce Milan igrati LP. Tako da su mu ponudili kraci ugovor koji ce on produziti vjerovatno iduce godine ako stvari budu dobre kako s financijske strane tako i sa rezultatske.meho-medo je napisao/la: ↑15 jan 2021, 13:34Novi ugovor Donarumi je spreman na 3 godine izgleda. Nejasno mi je zasto na tri godine, znaci ako bi ga htjeli prodavat i ista zaradit to bi trebali iduce ljeto, jer na kraju 2022e ce mu ostat 2 godine ugovora. Stvarno mi nije jasno zasto se ne ide na ugovor na 5 godina.
- Beduin
- Kontakt:
U pi4ku materinu vise i ovaj baksuzluk u Milanu, jednostavno svaka moguca nedaca je zadesila klub sad kad najmanje treba i kad treba da se napokon dokazujemo.
Svaka cast ovim momcima, treneru i Upravi.
Ja bih ovu utakmicu trazio odgodu, a onda protiv Atalante ces barem imati vise igraca na raspolaganju. Neka odmore malo kolektivno, zasluzili su.
Svaka cast ovim momcima, treneru i Upravi.
Ja bih ovu utakmicu trazio odgodu, a onda protiv Atalante ces barem imati vise igraca na raspolaganju. Neka odmore malo kolektivno, zasluzili su.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ma kakva odgoda,imas dovoljno igraca za igrati,igraj.
Nego svaka cast Pioliju,niti jednom ove sezone nije dao izjavu gdje se zali da mu fali igraca.
Nego svaka cast Pioliju,niti jednom ove sezone nije dao izjavu gdje se zali da mu fali igraca.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ma kakva odgoda, igrati pa šta bude. Jeste da je 90% sezone nedostatak nekih bitnih igrača, ali guraju nekako.
Nema potrebe odgadjat, sad je tu i Meite, imamo igraca vise u vezi.
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Calhanoglu has arrived at Casa Milan.
Dakle on onda nije jedan od pozitivnih.
Dakle on onda nije jedan od pozitivnih.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Moguce da je ovo, al kontam iskoristit ovu priliku. A i on ako voli klub mogao je pristat na duzi ugovor. Mada razumijem, prisutna je doza skepse. Ipak mu je 21 godina a do sada nijednom nije igrao u CLmeepo je napisao/la: ↑15 jan 2021, 13:38Zbog toga sto mu nisu mogli ponuditi koliko je trazio i plus jos nema garancije da ce Milan igrati LP. Tako da su mu ponudili kraci ugovor koji ce on produziti vjerovatno iduce godine ako stvari budu dobre kako s financijske strane tako i sa rezultatske.meho-medo je napisao/la: ↑15 jan 2021, 13:34Novi ugovor Donarumi je spreman na 3 godine izgleda. Nejasno mi je zasto na tri godine, znaci ako bi ga htjeli prodavat i ista zaradit to bi trebali iduce ljeto, jer na kraju 2022e ce mu ostat 2 godine ugovora. Stvarno mi nije jasno zasto se ne ide na ugovor na 5 godina.
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
According to Sky, Calhanoglu and Theo Hernandez has not trained today
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.