moze ali prvo kod LeBrona na casove, ne bi valjalo da lupaju gluposti ko nepismeni i neinformisani Morey
NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2020/2021
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Tad bi proslo ovo Brokulino da je najgori lafo roster, s toga su potrebne ciste cinjenice Justina i mene.
Eto i @clutch ti kaze da je vrlo limitovana petorka pa dje nije niko ne zna kosa sam dati, covjek ih odveo do 3eg seeda. Fakt
Limitiran u smislu kreacije da. Suterski za par nivoa iznad ovog GSW gdje Stepha komotno mogu udvojit na pola terena jer su Wiggins i Oubre glavne suterske opcije. Lou Will i Gordon su bolji ofanzivci od svakog u ovom GSW minus Steph. Al dobro, shvatam dugogodisnje traume i opcenito nerazumijevanje.
Sta Lou lik 20 tekmi odigroEpidaurus je napisao/la: ↑15 jan 2021, 14:08Limitiran u smislu kreacije da. Suterski za par nivoa iznad ovog GSW gdje Stepha komotno mogu udvojit na pola terena jer su Wiggins i Oubre glavne suterske opcije. Lou Will i Gordon su bolji ofanzivci od svakog u ovom GSW minus Steph. Al dobro, shvatam dugogodisnje traume i opcenito nerazumijevanje.

Haha
Ma realno jeste Hardenov roster bio losiji, cak i Bronov iz 2018 god
Jadan nije imao prostora okruzen svim tim silnim suterima zadnjih 5 godina pa bio prosto prisiljen igrat 1 na 5 i fasovat od Stepha na redovnoj bazi 

- Shategabri
- Kontakt:
- invincible1921
- Kontakt:
Da nije KD imo bi jednu titulu
Da nije povrede irvinga bilo imo bi NULA.
Lebron ih sam dva puta dobio..
Sto je najgore Harden ih zamalo ne izbaci sve sa Kd

Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 15 jan 2021, 14:38, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
Sve ispod titule je neuspjehShategabri je napisao/la: ↑15 jan 2021, 14:21Durant, Irving, Harden...sve ispod finala je neuspjeh.
Kod Hardena je vazda nesto zamalo i svaki put razlog tom "zamalo" bude njegov epski raspad u kljucnim momentima.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Pa, mislim da to ni u Srbiji ne misle.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Ovdje se svako živ naziva chokerom. Čim izgubiš playoff seriju choker si.
Po mom mišljenju jedini vrhunski igrač koji je stvarno choker je Harden, tako da sa te strane je tvoja izjava spot-on. Previše puta smo ga gledali kako se u odlučujućim utakmicama sklanja u stranu i ponaša pasivno. Praktično bježi od lopte.
Sa druge strane, mislim da je i uz to sve dovoljno uradio da zasluži jednu titulu, i stvarno mislim da je bio "a hamstring away", a za taj hamstring ne možemo baš njega kriviti. CP3 je bio najbolji igrač čitavog tog play offa, a ne samo Houstona u tom play offu.
invincible1921 je napisao/la: ↑15 jan 2021, 14:37Da nije KD imo bi jednu titulu
Da nije povrede irvinga bilo imo bi NULA.
Lebron ih sam dva puta dobio..
Sto je najgore Harden ih zamalo ne izbaci sve sa Kd![]()

Kad nosis ekipu cijelu tekmu, na krraju se stegne odbrana gdje te tjera da se rijesis lopte ili da forsiras, ako imas kome loptu dati da kazne traps mozes ako ne, moras forsirati, s tiga ti Curry nije dao kosa zadnjih 8 minuta protiv Toronta recimo. Harden do Cp nije imao kome loptu dati da napravi play, prvi igrac Cp i vidjelo se koliko su uspjeha imaliLocust je napisao/la: ↑15 jan 2021, 14:53Ovdje se svako živ naziva chokerom. Čim izgubiš playoff seriju choker si.
Po mom mišljenju jedini vrhunski igrač koji je stvarno choker je Harden, tako da sa te strane je tvoja izjava spot-on. Previše puta smo ga gledali kako se u odlučujućim utakmicama sklanja u stranu i ponaša pasivno. Praktično bježi od lopte.
Sa druge strane, mislim da je i uz to sve dovoljno uradio da zasluži jednu titulu, i stvarno mislim da je bio "a hamstring away", a za taj hamstring ne možemo baš njega kriviti. CP3 je bio najbolji igrač čitavog tog play offa, a ne samo Houstona u tom play offu.
Razumijem alema, tolike traume mogu ostaviti posljedice na insana, ali ovakvi likovi poput inviciblea su slucaj za hospitalizacije
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
To je sve ekipa gsw, nista to Curry nije, lahko je igrati kad imas prostora, vidjet ces sad Hardenovo playoff izdanje sa KD. Ziv bio pa vidio
Traume duboke i neprolazne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.