FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma i babuka vala zadnjih dana svaka izjava je socijala 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Jedan kratki zakljucak o igrackom kadru za ovu polusezonu:
Ko vam yebao zivce proslu yebat ce vam i ovu.
Ko vam yebao zivce proslu yebat ce vam i ovu.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nece niko da ulozi pare u klub a da se ne pita nista u klubu. Amar se ponasa kao vlasnik kluba, sve institucije u klubu su njemu podredjene. Nazalost to je sistem koji onemogucava razvoj kluba...
Jedni od najcescih koji se redovno koriste na nasim forumima od strane nasih navijaca su ismijavanje bodovne razlike, ismijavanje nasih igraca, pogrdni nadimci treneru i igracima, svr.savanje na sve vezano za njihov klub, itd itd.kontramraku21 je napisao/la: ↑15 jan 2021, 15:56Koji su još pitarski folovi, da ih izbacim iz upotrebe ako ih koristim?let3 je napisao/la: ↑15 jan 2021, 15:45Cuj hajde Željkane, jbt ko da konja tjeraš.kontramraku21 je napisao/la: ↑15 jan 2021, 15:38Bgm puno dušmanluka ovdje, puno pesimizma i puno pljuvanja. Željo je prava droga, kiksaju, nerviraju, ubijaju mozak u pojam, kažes sebi neću više da se sekiram, kažem sebi neću ih više pratit, itd... A onda, dođe prozivka i ja maksimalno uzbuđen, jedva čekam početak polusezone, hajde Željkane!!!!
Mani se tih pitarskih folova na ovoj temi.
Ali za sve ovo sto sam ti nabrojao niko ti a nece reci, siguran sam

forza
Neka nam je bog na pomoci ovu polusezonu, ja se opet nadam da ce na skupsitni doci nekog kapitala
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Ma babuka ovo voli, da rovari u blatu, nesto mulja sklapa krpi, on je to navikao citav zivot.

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Zao mi je sto izgleda nikad necu docekati da ima mogucnost da Amar vodi 11 igraca po svom ukusu,da ih on dovede i ima mogucnosti da ih dovede,samo mokri sanStrikeWarzone je napisao/la: ↑15 jan 2021, 16:42Ma babuka ovo voli, da rovari u blatu, nesto mulja sklapa krpi, on je to navikao citav zivot.![]()

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Shvatio sam te pogrešno.Valjda zbog toga što i ti šupljiraš ovdje.Zašto te interesuju moje godine?KANA je napisao/la: ↑15 jan 2021, 00:13Brate nemoj molim te da me pogresno shvatis ali ako mozes da mi odgovoriis koje si godiste?HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑15 jan 2021, 00:10Ovoliku količinu šuplje Amar nije ispoljio od rođenja pa do ovog podkasta.Večeras,ili jučer kad je snimano,se dobro potrudio da to nadoknadi.
- lijevapolutka
- Kontakt:
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ima li ko kakav info za Ikića, pa on nam je najbolji igrač jebote?
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Rekli su iz kluba za ** da se javio i da mu je odobreno odsustvo. Pridruzit ce se ekipi za koji dan.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑15 jan 2021, 17:25Ima li ko kakav info za Ikića, pa on nam je najbolji igrač jebote?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
**** evropu, samo titula.
Dosli su da unaprijede futbol.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
j tri tacke titulu
Golmani: Eric, Fejzic i Muftic
Desni bek: Stevanovic i Blazevic.
Stoperi: Aco, Ikic, Vrhovac, Miletic
Lijevi bek: Sehic i Milicevic
Zadnji vezni: Bojo, Alispahic, Sarvan? Mekic?
Prednji vezni: Stilic, Bekric
Krila: Mustafa, Veselinovic, Gasal, Subasic, Hrelja?
Napdaci: Lendric, Zec, Juricic
Jos pored toga juniori za koje se ne zna da li ce ostati ili na posudbe.
Vjerovatno romb. Eric, Sinisa, Aco, Ikic, Milicevic, Bojo, Alispahic, Mustafa, Stilic, Zec i Juricic
Klupa: Muftic, Miletic, Vrhovac, Sehic, Bekric, Veselinovic, Subasic, Lendric.
Moguce da odu: Lendric, Ikic
Moguci dolasci: Mekic i ovi na probi
Zamjenom Hajdara i Mekica nismo nista izgubili, sem igraca koji se moze prodati kao relativno mlad i bivsi mladi reprezentativac. Po meni Mekic bolji veznjak. Mislim da bi Bojo i Mekic ako podignu svoju formu na vrhunac kao Dado mogli biti dobar par u veznom redu, ali za to su male sanse. Imaju priliku da se dokazu i mozda naprave iskorak u karijeri, odu da zarade nesto, sve je do njih. Smatram da imaju potencijal, ali prvi mora dosta popraviti samopouzdanje, a drugi da se posveti vise karijeri i sportu.
Ukoliko Ikic ode onda nam treba stoper koji ce biti bolji od ostalih koje imamo. Vrhovca i Miletica smo slabo gledali, pogotovo prvog, a Miletic je nekako cesce ulazio na mjesto zadnjeg veznog. Vrhovac je vazio kao solidan igrac i potencijal, ali daleko od toga da se trebamo osloniti na to. Kosoric sam od sebe nije pouzdan, kako tek da ispravlja tudje greske.
Znamo vec dugo da su nam najpotrebniji igraci na poziciji krila. Ukoliko se tu ne pojacamo pisaj sve. Ne vrijedi ni gledati vise, jer ce nam opet biti sve isto. Valjda se izmisli nesto tu sto je kvalitetnije od Veselinovica i Hrelje.
Igraci u koje polazemo najvise nade su definitivno ovi iskusni poput Stilica, Bekrica, Zeca i Alispahica. Zec kao sto je pozato ima problema s povredama i tesko da ce on uvezati pet utakmica. Ostalo srednja zalost i igraci koje ima svaka ekipa u ligi pa cak i Mladost, Krupa i Olimpik.
Desni bek: Stevanovic i Blazevic.
Stoperi: Aco, Ikic, Vrhovac, Miletic
Lijevi bek: Sehic i Milicevic
Zadnji vezni: Bojo, Alispahic, Sarvan? Mekic?
Prednji vezni: Stilic, Bekric
Krila: Mustafa, Veselinovic, Gasal, Subasic, Hrelja?
Napdaci: Lendric, Zec, Juricic
Jos pored toga juniori za koje se ne zna da li ce ostati ili na posudbe.
Vjerovatno romb. Eric, Sinisa, Aco, Ikic, Milicevic, Bojo, Alispahic, Mustafa, Stilic, Zec i Juricic
Klupa: Muftic, Miletic, Vrhovac, Sehic, Bekric, Veselinovic, Subasic, Lendric.
Moguce da odu: Lendric, Ikic
Moguci dolasci: Mekic i ovi na probi
Zamjenom Hajdara i Mekica nismo nista izgubili, sem igraca koji se moze prodati kao relativno mlad i bivsi mladi reprezentativac. Po meni Mekic bolji veznjak. Mislim da bi Bojo i Mekic ako podignu svoju formu na vrhunac kao Dado mogli biti dobar par u veznom redu, ali za to su male sanse. Imaju priliku da se dokazu i mozda naprave iskorak u karijeri, odu da zarade nesto, sve je do njih. Smatram da imaju potencijal, ali prvi mora dosta popraviti samopouzdanje, a drugi da se posveti vise karijeri i sportu.
Ukoliko Ikic ode onda nam treba stoper koji ce biti bolji od ostalih koje imamo. Vrhovca i Miletica smo slabo gledali, pogotovo prvog, a Miletic je nekako cesce ulazio na mjesto zadnjeg veznog. Vrhovac je vazio kao solidan igrac i potencijal, ali daleko od toga da se trebamo osloniti na to. Kosoric sam od sebe nije pouzdan, kako tek da ispravlja tudje greske.
Znamo vec dugo da su nam najpotrebniji igraci na poziciji krila. Ukoliko se tu ne pojacamo pisaj sve. Ne vrijedi ni gledati vise, jer ce nam opet biti sve isto. Valjda se izmisli nesto tu sto je kvalitetnije od Veselinovica i Hrelje.
Igraci u koje polazemo najvise nade su definitivno ovi iskusni poput Stilica, Bekrica, Zeca i Alispahica. Zec kao sto je pozato ima problema s povredama i tesko da ce on uvezati pet utakmica. Ostalo srednja zalost i igraci koje ima svaka ekipa u ligi pa cak i Mladost, Krupa i Olimpik.
Cuva Bog Zelju svog!
Ali čuj uslovi za treniranje u Sarajevu u januaru. Isto kao da su raninih godina nešto bolji bili. Uvijek je na početku priprema ili snijeg, ili minusi, ili smog. Uvijek se malo trčalo oko stadiona, i nakon toga ili Hercegovina ili Turska. Odjednom ove godine i to problem.
e pa to sam ti htio reciHapicaRadePaprica je napisao/la: ↑15 jan 2021, 17:10Shvatio sam te pogrešno.Valjda zbog toga što i ti šupljiraš ovdje.Zašto te interesuju moje godine?KANA je napisao/la: ↑15 jan 2021, 00:13Brate nemoj molim te da me pogresno shvatis ali ako mozes da mi odgovoriis koje si godiste?HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑15 jan 2021, 00:10Ovoliku količinu šuplje Amar nije ispoljio od rođenja pa do ovog podkasta.Večeras,ili jučer kad je snimano,se dobro potrudio da to nadoknadi.