Opet fakte iznosim na kojih se nea kontra-argumenta

De @dirkules izjasni se u vezi Malone-a kad si vec iznio tezu je.bo ga ti. Nije fazon
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Opet fakte iznosim na kojih se nea kontra-argumenta
Ovo je cinjenica samo u tvom sizosvijetu. Plus je danasnji Zapad jaci od tog iz 16-17 sezone.
Duncan, Malone u redu, za trećeg se može raspravljati između KG-a i Dirka. Dirkov naslov je veći od svega što je KG napravio u karijeri, po meni, možda sam subjektivan.
Ima sva individualna dostigucna bolja od Wade sem prstenja, kao sto Malone ima od svih ostalih, jest da je Malone igrao finala 2 put, i to stoji ali 0 ringsdirkules je napisao/la: ↑15 jan 2021, 17:58Duncan, Malone u redu, za trećeg se može raspravljati između KG-a i Dirka. Dirkov naslov je veći od svega što je KG napravio u karijeri, po meni, možda sam subjektivan.
Pogledaj dostignuća Malonea, 2XMVP, 2.najbolji strijelac u historiji, biran i u All Def. više puta pored All NBA, Harden za takvo nešto nema case pored Wadea, i to je moje mišljenje, možda nisam u pravu.
Poštujem, tvoje mišljenje, i upravo ovo što reče @Epi Wadeov naslov iz '06 je možda i glavni razlog što mi je ispred Hardena, isto kao što mi je Dirk ispred KG-a zbog načina uzimanja naslova '11.alemsa je napisao/la: ↑15 jan 2021, 18:01Ima sva individualna dostigucna bolja od Wade sem prstenja, kao sto Malone ima od svih ostalih, jest da je Malone igrao finala 2 put, i to stoji ali 0 ringsdirkules je napisao/la: ↑15 jan 2021, 17:58Duncan, Malone u redu, za trećeg se može raspravljati između KG-a i Dirka. Dirkov naslov je veći od svega što je KG napravio u karijeri, po meni, možda sam subjektivan.
Pogledaj dostignuća Malonea, 2XMVP, 2.najbolji strijelac u historiji, biran i u All Def. više puta pored All NBA, Harden za takvo nešto nema case pored Wadea, i to je moje mišljenje, možda nisam u pravu.
Treci je KG
Za cetvrtog se moze diskutivati izmedju Dirka i Charlesa
Nabija praznu statistiku, a ni u tome nije spretanEpidaurus je napisao/la: ↑15 jan 2021, 17:55Ovo je cinjenica samo u tvom sizosvijetu. Plus je danasnji Zapad jaci od tog iz 16-17 sezone.
Usput Curry ima 28-6-6 uz TS% 61 sto je lijepa efikasnost i score 6-6. Ne znam po kojem je to kriteriju je ovo "ne zna sta ga je snaslo" osim po nekim tvojim imaginarnim.
Ja ti fino kazem, ti ne znas znacenje rijeci cinjenica.
Citava karijera mu stane u rijec zamalo.Donnie Darko je napisao/la: ↑15 jan 2021, 18:06Nah, zamalo izbaciti Warriorse >> Od te, i druge dvije titule
To ce biti case kroz 3 sezone
S tim da je puno bolji asistent od MJ-a i KD-a. Od 2016. sigurno najbolji igrac lige i steta sto nije imao bolje saigrace da uzme prsten. Ali mislim da sada idu tri u iduce cetiri godine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.