FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne kontam cemu ne povjerenje, da dovedu Melunovica, ja im vjerujem.Historicar je napisao/la: ↑15 jan 2021, 20:20Na kraju ce doci minut do 12 i nece igrati derbi zbog papirologijeElCartel11 je napisao/la: ↑15 jan 2021, 20:05Pocelo je znaci
Kad odemo tamo bice onda dolaze pojacanja kad se vratimo iz Turske![]()
![]()
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ova Vllaznia u Albaniji na prvom mjestu a koef im 0.500 vise nego odlicno 
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- SarajevoForza
- Kontakt:
Mi imamo bolji koef od svih albanskih klubova tako da nam to ne igra neku ulogu
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
- robertkosar
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja mislim da nema igraca Sarajeva u zadnjih 15 godina sa kojim se ovaj konobar sa slike nije uslikao.Lik je baš teški fanatik.
-
- Kontakt:
A gleaj Deje... sakrij nam Dzemo cigareHistoricar je napisao/la: ↑15 jan 2021, 22:21Ja mislim da nema igraca Sarajeva u zadnjih 15 godina sa kojim se ovaj konobar sa slike nije uslikao.Lik je baš teški fanatik.

- AlfredNobel
- Kontakt:
Berberovića non stop viđam na Dobrinji, mahalac pravi.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Baš sam to htio napisati.Ona generacija 2013 - 2015 ja baš bila gotivna, donijela je titulu, kup, play - off, pobjedu na Grbavici, izbacivanje kona iz kupa....Puzigaca neki dan prica kako imaju svoju grupu na Viberu, tu su svi igraci iz tog perioda.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Koliko god da su bili gotivni, meni nisu gotivniji od ove generacije. Tamo je bilo svega i svačega, ovo je baš zdrava sredina u svakom smislu te riječi.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Generacija koja je usporila rast kluba svojim bojkotima i upropastila fino ime na nasoj klupi.
Cast pojedincima, tesko da ovo moze biti gotivna generacija sa velikom mrljom koju su napravili.
Cast pojedincima, tesko da ovo moze biti gotivna generacija sa velikom mrljom koju su napravili.
Broj aktivnih članova za 15.01.2021 godine je 2351 član !
12. igrač kluba iz Titove 38b
Nikad bolja generacija drugova u ekipi nije bila nit ce bit,uz sve mane koje im mozes naci,ali ako su isli u pogresno isli su svi zajedno,i nema sanse nikad takva hemija da se stvori licno medju igracima kao jaranima(na stranu nesto sto nama kao navijacima moze zasmetati),bukvalno su 24/7 bili skupa svi.Historicar je napisao/la: ↑15 jan 2021, 22:53Baš sam to htio napisati.Ona generacija 2013 - 2015 ja baš bila gotivna, donijela je titulu, kup, play - off, pobjedu na Grbavici, izbacivanje kona iz kupa....Puzigaca neki dan prica kako imaju svoju grupu na Viberu, tu su svi igraci iz tog perioda.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Donijeli su nam za dvije sezone više trofeja nego što smo ih osvojili u prethodnih 11 + play - off za grupnu fazu EL.miky_hz je napisao/la: ↑15 jan 2021, 23:38Nikad bolja generacija drugova u ekipi nije bila nit ce bit,uz sve mane koje im mozes naci,ali ako su isli u pogresno isli su svi zajedno,i nema sanse nikad takva hemija da se stvori licno medju igracima kao jaranima(na stranu nesto sto nama kao navijacima moze zasmetati),bukvalno su 24/7 bili skupa svi.Historicar je napisao/la: ↑15 jan 2021, 22:53Baš sam to htio napisati.Ona generacija 2013 - 2015 ja baš bila gotivna, donijela je titulu, kup, play - off, pobjedu na Grbavici, izbacivanje kona iz kupa....Puzigaca neki dan prica kako imaju svoju grupu na Viberu, tu su svi igraci iz tog perioda.
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 15 jan 2021, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.
Svaku noc ga moram napomenuti, on se valjda nada da će se neko poslije 00:00 učlaniti haha
12. igrač kluba iz Titove 38b
Dođi, dođi, dođi, dođi, dođi, dođi, samo dooođi - svaki navijač FKS na planeti prokletom centarforu!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- ElCartel11
- Kontakt:

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ne znam jesil ironican, al ako nisi, ovo je bukvalno jednako onome "Amaw zna". Vidimo gdje ih je jednoumlje dovelo.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 jan 2021, 21:40Ne kontam cemu ne povjerenje, da dovedu Melunovica, ja im vjerujem.Historicar je napisao/la: ↑15 jan 2021, 20:20Na kraju ce doci minut do 12 i nece igrati derbi zbog papirologijeElCartel11 je napisao/la: ↑15 jan 2021, 20:05
Pocelo je znaci
Kad odemo tamo bice onda dolaze pojacanja kad se vratimo iz Turske![]()
![]()
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, EastMadness, GradKamena2, Lavcina, OzmoodPinglewood, Proximic, ronaldo99 i 64 gosta.