FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma odlično je ovo ovako. Ništa ne fali. Samo napadač i produženja ugovora.
I malo više materijala sa priprema, e toga fali. Intervjui, duži klipovi, itd.
I malo više materijala sa priprema, e toga fali. Intervjui, duži klipovi, itd.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Raspisali se mediji kako bi mogli prodati Fanima..
Nemam ništa protiv prodaje al obzirom da smo platili obeštećenje za njega, red je da i prodaja bude veća, kako bi zaradili. Svakako krila imamo, lahko bi ga nadomjestili.
Iskreno, volio bi da i nekog prodamo za fine pare, vakat je.
Nemam ništa protiv prodaje al obzirom da smo platili obeštećenje za njega, red je da i prodaja bude veća, kako bi zaradili. Svakako krila imamo, lahko bi ga nadomjestili.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Ma uzet ćemo masnu lovu ako bude prodan 100% ja mislim da ćemo preko milion km uzet za njega.ali ne vjerujem da će naši dati jednog od najboljih igrača za malu cifru. Kako god mislim da ćemo odlično proći.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Zelja im je Fanimo, a sada.. Ja ga jos ne bih prodavao, ima on jos potencijala, jos ga ostavit sezonu, pa ga prodat za rekordnu cifru, samo da ga zdravlje bude sluzilo.BordoSarajevo je napisao/la: ↑16 jan 2021, 10:51Raspisali se mediji kako bi mogli prodati Fanima..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Turci slabo daju totalno a vjerujem da nisu ponudili više od 300K ili nešto slično, ne bi ja pristao na to.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Onda se nemamo šta sikirati ja ne vjerujem da će iko otići iz našeg kluba za toliku cifru. Imamo mi potencijala pa i famino. Kažem ako bude 600 700 hiljada eura otići će.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Bolje mu je igrati LP sa Sarajvom, nego da ide u neki tanki turski klub. Nece on nigdje makar sto se tice ovog "transfera"
Precjenjujete igranje u par pretkola nekog euro takmicenja.
Pjeske bi svaki igrac odavde otisao da igra Tursku ligu, bilo koji klub. Igras protiv Fenera, Galate, Besiktasa...
U sredjenom si okruzenju, infrastruktura vrhunska.
I naravno, puno veca primanja.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma jeste ali teško je nama tu jer igrač dobije veću platu nego kod nas. Klubu ponude siću (želji je većina transfera u posljednje vrijeme bila po 100K bila naprimjer) a igraču veću platu i zato i idu.
-
- Kontakt:
Ma daleko od toga da zalim za turbulencijama ili kad igraci nisu imali plate itd, mozda sam se pogresno izrazio. Nego fali mi ona neka euforija priča nas navijaca, vjerovatno je korona mnogo uticala. Jednostavno meni nedostaju te neke stvari.ajdohordas je napisao/la: ↑16 jan 2021, 10:28Ne znam kome i zasto nekom mogu nedostajati turbulencije, to jest talovi, smjene uprave i trenera, negativa, kiksevi, polovni igraci, raskidanje ugovora itd.
Toliko mastali o ovome i sad kad smo docekali, nekom fali turbulencija.
Ma da su pametni da im opale nasi cifru od milion eura, hoce nece, pa da slijedeci put dobro razmisle kad budu s nama htjeli trgovati. Igrac ako zeli da ide, ima ugovor, ako je problem dublji, na tribine. Klub je taj koji odlucuje za koliko para ide. Oni su svakako ciganija, nude vazda te procente da spuste cijenu. Od toga treba bjezati sa njima, jer Fanimu nije 21 nego 27.
Pa idu jer su dotakli smo **** je kad si igraču more para dužan. Imaju osnove da ga pustis ili ti tužba ide. Mada ne vjerujem ja Da smo mi više na onom starom levelu. Gdje su svi odlazili kako su odlazili. Sada imaju sve. Približne uslove kao što ti turci daju. Ne vjerujem ja Da će ijedan nas igrač otići u bilo kakav turski klub. Nisu ovo igrači koji su sumnjivog morala i slično. Tako da me ne brine to previše. Naši ako bude loša ponuda odbit će svaku. Tako da sam miran po tom pitanju.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Ma kakva turska liga,bolje ici na Tusanj pa valjat se u blatu,ili u krupu poderati koljena na onoj plastici,a tek Otoka,Bijeljina itd,od miline igrati za dobrobit svojih nogu od kojih zaradjujes hljeb,i plus bolja plata nego u Turskoj 

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kažu Dervišagić se pravo pokazo na treninzima tako da je moguće da napadač ipak ne dođe.
FK Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Drugoligaši u Turskoj u prosjeku daju malo manje nego što mi izdvajamo za Tinu a svaki prvoligaš daje isto ili više od naše najveće plate koju možemo ponuditi tako da bi tehnički Fanimo bolje uslove imao i u drugoligašu ali nije sad to ogromna razlika a i vala bi radije igrao i bio prvak sa Sarajevom, ne treba mu za lijeka.. moje neko mišljenjeRule_hz je napisao/la: ↑16 jan 2021, 11:13Pa idu jer su dotakli smo **** je kad si igraču more para dužan. Imaju osnove da ga pustis ili ti tužba ide. Mada ne vjerujem ja Da smo mi više na onom starom levelu. Gdje su svi odlazili kako su odlazili. Sada imaju sve. Približne uslove kao što ti turci daju. Ne vjerujem ja Da će ijedan nas igrač otići u bilo kakav turski klub. Nisu ovo igrači koji su sumnjivog morala i slično. Tako da me ne brine to previše. Naši ako bude loša ponuda odbit će svaku. Tako da sam miran po tom pitanju.
Tek je dosao, i zaigrao u evropi i gledaj kakvu reklamu ima, e sad zamisli da do kraja da jos 5 golova uzme titulu duplu, jos na ljeto odigra u evropi, jos ako udjemo u grupe to je jos veca reklama....mislim da vise dobija ostankom....MortemHz je napisao/la: ↑16 jan 2021, 11:21Drugoligaši u Turskoj u prosjeku daju malo manje nego što mi izdvajamo za Tinu a svaki prvoligaš daje isto ili više od naše najveće plate koju možemo ponuditi tako da bi tehnički Fanimo bolje uslove imao i u drugoligašu ali nije sad to ogromna razlika a i vala bi radije igrao i bio prvak sa Sarajevom, ne treba mu za lijeka.. moje neko mišljenjeRule_hz je napisao/la: ↑16 jan 2021, 11:13Pa idu jer su dotakli smo **** je kad si igraču more para dužan. Imaju osnove da ga pustis ili ti tužba ide. Mada ne vjerujem ja Da smo mi više na onom starom levelu. Gdje su svi odlazili kako su odlazili. Sada imaju sve. Približne uslove kao što ti turci daju. Ne vjerujem ja Da će ijedan nas igrač otići u bilo kakav turski klub. Nisu ovo igrači koji su sumnjivog morala i slično. Tako da me ne brine to previše. Naši ako bude loša ponuda odbit će svaku. Tako da sam miran po tom pitanju.
Ali eto....mozda i mi platimo turcima jer smo braca...ko zna....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Vjerovatno si se pogresno izrazio.bordobijeli je napisao/la: ↑16 jan 2021, 11:09Ma daleko od toga da zalim za turbulencijama ili kad igraci nisu imali plate itd, mozda sam se pogresno izrazio. Nego fali mi ona neka euforija priča nas navijaca, vjerovatno je korona mnogo uticala. Jednostavno meni nedostaju te neke stvari.ajdohordas je napisao/la: ↑16 jan 2021, 10:28Ne znam kome i zasto nekom mogu nedostajati turbulencije, to jest talovi, smjene uprave i trenera, negativa, kiksevi, polovni igraci, raskidanje ugovora itd.
Toliko mastali o ovome i sad kad smo docekali, nekom fali turbulencija.

Ma nije brate corona, nego ne cure nikakve informacije iz kluba, zato nema neke velike price i euforije. Radi se u tisini.
- hordasDoboj
- Kontakt:
A s loptom imali tek 1 ili 2 treninga hahaBordoSarajevo je napisao/la: ↑16 jan 2021, 11:17Kažu Dervišagić se pravo pokazo na treninzima tako da je moguće da napadač ipak ne dođe.
Mada to bi bilo odlično, kažu da je bio baš dobar na posudbi, ja bih volio da ostane, može i krilo igrati ali mora se dovesti napadač svejedno.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
hordasDoboj je napisao/la: ↑16 jan 2021, 11:31A s loptom imali tek 1 ili 2 treninga hahaBordoSarajevo je napisao/la: ↑16 jan 2021, 11:17Kažu Dervišagić se pravo pokazo na treninzima tako da je moguće da napadač ipak ne dođe.
Mada to bi bilo odlično, kažu da je bio baš dobar na posudbi, ja bih volio da ostane, može i krilo igrati ali mora se dovesti napadač svejedno.
Zayebajem se ba..
Tu su nam prije priču često prodavali

FK Sarajevo