FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Stroj1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Stroj1946 » 16 jan 2021, 10:32

Ma odlično je ovo ovako. Ništa ne fali. Samo napadač i produženja ugovora.
I malo više materijala sa priprema, e toga fali. Intervjui, duži klipovi, itd.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 16 jan 2021, 10:51

Raspisali se mediji kako bi mogli prodati Fanima..
Nemam ništa protiv prodaje al obzirom da smo platili obeštećenje za njega, red je da i prodaja bude veća, kako bi zaradili. Svakako krila imamo, lahko bi ga nadomjestili.
Iskreno, volio bi da i nekog prodamo za fine pare, vakat je.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 16 jan 2021, 10:54

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 16 jan 2021, 10:55

Ma uzet ćemo masnu lovu ako bude prodan 100% ja mislim da ćemo preko milion km uzet za njega.ali ne vjerujem da će naši dati jednog od najboljih igrača za malu cifru. Kako god mislim da ćemo odlično proći.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 16 jan 2021, 10:55

BordoSarajevo je napisao/la:
16 jan 2021, 10:51
Raspisali se mediji kako bi mogli prodati Fanima..
Nemam ništa protiv prodaje al obzirom da smo platili obeštećenje za njega, red je da i prodaja bude veća, kako bi zaradili. Svakako krila imamo, lahko bi ga nadomjestili.
Iskreno, volio bi da i nekog prodamo za fine pare, vakat je.
Zelja im je Fanimo, a sada.. Ja ga jos ne bih prodavao, ima on jos potencijala, jos ga ostavit sezonu, pa ga prodat za rekordnu cifru, samo da ga zdravlje bude sluzilo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 jan 2021, 10:57

Turci slabo daju totalno a vjerujem da nisu ponudili više od 300K ili nešto slično, ne bi ja pristao na to.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 16 jan 2021, 10:59

MortemHz je napisao/la:
16 jan 2021, 10:57
Turci slabo daju totalno a vjerujem da nisu ponudili više od 300K ili nešto slično, ne bi ja pristao na to.

Onda se nemamo šta sikirati ja ne vjerujem da će iko otići iz našeg kluba za toliku cifru. Imamo mi potencijala pa i famino. Kažem ako bude 600 700 hiljada eura otići će.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 16 jan 2021, 11:03

Bolje mu je igrati LP sa Sarajvom, nego da ide u neki tanki turski klub. Nece on nigdje makar sto se tice ovog "transfera"

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 16 jan 2021, 11:07

extazy je napisao/la:
16 jan 2021, 11:03
Bolje mu je igrati LP sa Sarajvom, nego da ide u neki tanki turski klub. Nece on nigdje makar sto se tice ovog "transfera"
Precjenjujete igranje u par pretkola nekog euro takmicenja.
Pjeske bi svaki igrac odavde otisao da igra Tursku ligu, bilo koji klub. Igras protiv Fenera, Galate, Besiktasa...
U sredjenom si okruzenju, infrastruktura vrhunska.
I naravno, puno veca primanja.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 jan 2021, 11:07

Rule_hz je napisao/la:
16 jan 2021, 10:59
MortemHz je napisao/la:
16 jan 2021, 10:57

Onda se nemamo šta sikirati ja ne vjerujem da će iko otići iz našeg kluba za toliku cifru. Imamo mi potencijala pa i famino. Kažem ako bude 600 700 hiljada eura otići će.
Ma jeste ali teško je nama tu jer igrač dobije veću platu nego kod nas. Klubu ponude siću (želji je većina transfera u posljednje vrijeme bila po 100K bila naprimjer) a igraču veću platu i zato i idu.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 16 jan 2021, 11:09

ajdohordas je napisao/la:
16 jan 2021, 10:28
Ne znam kome i zasto nekom mogu nedostajati turbulencije, to jest talovi, smjene uprave i trenera, negativa, kiksevi, polovni igraci, raskidanje ugovora itd.

Toliko mastali o ovome i sad kad smo docekali, nekom fali turbulencija.
Ma daleko od toga da zalim za turbulencijama ili kad igraci nisu imali plate itd, mozda sam se pogresno izrazio. Nego fali mi ona neka euforija priča nas navijaca, vjerovatno je korona mnogo uticala. Jednostavno meni nedostaju te neke stvari.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 16 jan 2021, 11:10

Ma da su pametni da im opale nasi cifru od milion eura, hoce nece, pa da slijedeci put dobro razmisle kad budu s nama htjeli trgovati. Igrac ako zeli da ide, ima ugovor, ako je problem dublji, na tribine. Klub je taj koji odlucuje za koliko para ide. Oni su svakako ciganija, nude vazda te procente da spuste cijenu. Od toga treba bjezati sa njima, jer Fanimu nije 21 nego 27.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 16 jan 2021, 11:13

Pa idu jer su dotakli smo **** je kad si igraču more para dužan. Imaju osnove da ga pustis ili ti tužba ide. Mada ne vjerujem ja Da smo mi više na onom starom levelu. Gdje su svi odlazili kako su odlazili. Sada imaju sve. Približne uslove kao što ti turci daju. Ne vjerujem ja Da će ijedan nas igrač otići u bilo kakav turski klub. Nisu ovo igrači koji su sumnjivog morala i slično. Tako da me ne brine to previše. Naši ako bude loša ponuda odbit će svaku. Tako da sam miran po tom pitanju.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 16 jan 2021, 11:15

Ma kakva turska liga,bolje ici na Tusanj pa valjat se u blatu,ili u krupu poderati koljena na onoj plastici,a tek Otoka,Bijeljina itd,od miline igrati za dobrobit svojih nogu od kojih zaradjujes hljeb,i plus bolja plata nego u Turskoj 😁😁

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 16 jan 2021, 11:17

Kažu Dervišagić se pravo pokazo na treninzima tako da je moguće da napadač ipak ne dođe.
FK Sarajevo

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 jan 2021, 11:21

Rule_hz je napisao/la:
16 jan 2021, 11:13
Pa idu jer su dotakli smo **** je kad si igraču more para dužan. Imaju osnove da ga pustis ili ti tužba ide. Mada ne vjerujem ja Da smo mi više na onom starom levelu. Gdje su svi odlazili kako su odlazili. Sada imaju sve. Približne uslove kao što ti turci daju. Ne vjerujem ja Da će ijedan nas igrač otići u bilo kakav turski klub. Nisu ovo igrači koji su sumnjivog morala i slično. Tako da me ne brine to previše. Naši ako bude loša ponuda odbit će svaku. Tako da sam miran po tom pitanju.
Drugoligaši u Turskoj u prosjeku daju malo manje nego što mi izdvajamo za Tinu a svaki prvoligaš daje isto ili više od naše najveće plate koju možemo ponuditi tako da bi tehnički Fanimo bolje uslove imao i u drugoligašu ali nije sad to ogromna razlika a i vala bi radije igrao i bio prvak sa Sarajevom, ne treba mu za lijeka.. moje neko mišljenje

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 16 jan 2021, 11:27

MortemHz je napisao/la:
16 jan 2021, 11:21
Rule_hz je napisao/la:
16 jan 2021, 11:13
Drugoligaši u Turskoj u prosjeku daju malo manje nego što mi izdvajamo za Tinu a svaki prvoligaš daje isto ili više od naše najveće plate koju možemo ponuditi tako da bi tehnički Fanimo bolje uslove imao i u drugoligašu ali nije sad to ogromna razlika a i vala bi radije igrao i bio prvak sa Sarajevom, ne treba mu za lijeka.. moje neko mišljenje
Tek je dosao, i zaigrao u evropi i gledaj kakvu reklamu ima, e sad zamisli da do kraja da jos 5 golova uzme titulu duplu, jos na ljeto odigra u evropi, jos ako udjemo u grupe to je jos veca reklama....mislim da vise dobija ostankom....

Ali eto....mozda i mi platimo turcima jer smo braca...ko zna....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 16 jan 2021, 11:29

bordobijeli je napisao/la:
16 jan 2021, 11:09
ajdohordas je napisao/la:
16 jan 2021, 10:28
Ne znam kome i zasto nekom mogu nedostajati turbulencije, to jest talovi, smjene uprave i trenera, negativa, kiksevi, polovni igraci, raskidanje ugovora itd.

Toliko mastali o ovome i sad kad smo docekali, nekom fali turbulencija.
Ma daleko od toga da zalim za turbulencijama ili kad igraci nisu imali plate itd, mozda sam se pogresno izrazio. Nego fali mi ona neka euforija priča nas navijaca, vjerovatno je korona mnogo uticala. Jednostavno meni nedostaju te neke stvari.
Vjerovatno si se pogresno izrazio. :thumbup:
Ma nije brate corona, nego ne cure nikakve informacije iz kluba, zato nema neke velike price i euforije. Radi se u tisini.

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 16 jan 2021, 11:31

16 jan 2021, 11:17
Kažu Dervišagić se pravo pokazo na treninzima tako da je moguće da napadač ipak ne dođe.
A s loptom imali tek 1 ili 2 treninga haha

Mada to bi bilo odlično, kažu da je bio baš dobar na posudbi, ja bih volio da ostane, može i krilo igrati ali mora se dovesti napadač svejedno.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 16 jan 2021, 11:36

hordasDoboj je napisao/la:
16 jan 2021, 11:31
16 jan 2021, 11:17
A s loptom imali tek 1 ili 2 treninga haha

Mada to bi bilo odlično, kažu da je bio baš dobar na posudbi, ja bih volio da ostane, može i krilo igrati ali mora se dovesti napadač svejedno.

Zayebajem se ba..
Tu su nam prije priču često prodavali :lolno:
FK Sarajevo

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, benko21, enzo1, goGlobal i 45 gostiju.