Od mene preporuka za sutra :
NFL
Seattle - St.Louis 2
Washington - NY Giants 2
Wigan - Newcastle ps1(oba daju gol)
Gl.Rangers - Celtic 1
Sevilla - Osasuna 1
Dusseldorf - Oldenburg 2
Odigrat cu jos od Virtu4l -a hokej!

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
1.95Virtu4l je napisao/la:
Kvota je već pala na 2,00.
Biće sutra u ponudi.haris10 je napisao/la:jbt gldam sad ponudu uderbiyu za sutra,ovaj hokej sto virtual govori nema na ponudi to jest ovaj zbroj golova,jel to im samo u premieru?
Da, upravo toharis10 je napisao/la:dobro druze,igram ovaj hokej znaci ove tri da stavim 2 na golove to jest preko 5,5 golova posto nisam nikad igro u zivotu to
Barca bi trebala uzeti Bilbao,igraju odlicno,Reala su pojeli imali su odlican sut i ako ih krene sut i na ovoj tekmi bice svasta.haris10 je napisao/la:EVO GA ovaj hokej od virtuala,kec na glazgov sevilju,dvicu na oldenburg i dvoumim se izmedju kosarke pa me zanima misljenje vas kolega forumasa,odigrat barsu protiv bilbao dvicu il lupit keca na joventut eto sta vi mislite pozdrav
Poprilično sam siguran da će i ovaj proći, ali rekoh da ne trpam previše...mandraX je napisao/la:Kloten - Raperswil z2
Jagla se vraća u Turk Telekom. Za Bornovu neće igrati Smith, najbolji strijelac ekipe. Poprilično sam siguran u pobjedu Turk Telekoma.tipster je napisao/la:Belediye - Turk Telekom X2 1,55 za mene najbolje bet dana
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.