FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- egocentrik
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nema puštanja ispod milion nema sanse, možda bi za tatara 500 600 prihvatili nije nam žurba
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Nikakav faktor to nije mogu oni njega platit i 2 miliona ako im je bas preko potreban, vrijednost igraca odredjuje onaj koji ga placa, koliko je taj njemu vrijedan/potreban...Mokes je napisao/la: ↑16 jan 2021, 14:37Samo 7 igrača u historiji lige je ostvarilo transfer 500+. Redom:
Cimirot (22 godine)
Mujakić (20)
Huseinović (20)
Štilić (20)
Danilović (21)
Bajić (21)
Hadžiahmetović (18)
Fanimu 26 godina. Tako da bi 500k ili 300k/400k bila premija, onako realno. Godine su uz kvalitet, najvažniji faktor pri transferu, pa onda ide dužina ugovora.
Cim turcad sazna da ne moze gratis ugasit ce se sve ponude...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- hordasDoboj
- Kontakt:
Kad pogledaš ovo, mi moramo igrače poceti gurati sa 17 godine da igraju skoro pa redovno u prvom timu da bi sa 19 imali dvije godine u nogama i mogli napraviti neki jači transfer. Normalno da bi se to malo promijenilo na bolje ulaskog u grupe, al nam stepenica uključivanja omladinaca u prvi tim mora biti niža.Mokes je napisao/la: ↑16 jan 2021, 14:37Samo 7 igrača u historiji lige je ostvarilo transfer 500+. Redom:
Cimirot (22 godine)
Mujakić (20)
Huseinović (20)
Štilić (20)
Danilović (21)
Bajić (21)
Hadžiahmetović (18)
Fanimu 26 godina. Tako da bi 500k ili 300k/400k bila premija, onako realno. Godine su uz kvalitet, najvažniji faktor pri transferu, pa onda ide dužina ugovora.
Nadam se da ce ovaj talijan i to donijeti na mjestu šefa akademije.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nije tu samo bitan taj igrač, već smo ranije pričali tome. Moraš znati da se sve gleda, od kvaliteta lige, reputacije u svijetu itd. Recimo, naša liga i HNL su nebo i zemlja, ljudi imaju bruku primjera gdje su igrače prodali za bolesne pare, koje mi nećemo uzeti bog zna kad. Također, i Srbi isto tako.
Pa kud ćeš dalje, jedini milionski iznos transfera nam je transfer Cimirota u PAOK. Znači, jedan jedini transfer u historiji lige.
Za mene bi prodaja za nekih 500-600.000€ bila jako dobra, isplatili bi ga pravo dobro. Za mene nije igrač bez kojeg se ne može, a izgleda tako razmišljaju i u Upravi.
Pa kud ćeš dalje, jedini milionski iznos transfera nam je transfer Cimirota u PAOK. Znači, jedan jedini transfer u historiji lige.
Za mene bi prodaja za nekih 500-600.000€ bila jako dobra, isplatili bi ga pravo dobro. Za mene nije igrač bez kojeg se ne može, a izgleda tako razmišljaju i u Upravi.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Evo kazu i on potvrdio.
Talijanski trener Matteo Cioffi novi je šef omladinskog pogona FK Sarajevo, saznaje Repreze ntaci ja. ba.
Ovu informaciju potvrdio je i sam Cioffi.
Cioffi je 43-godišnji talijanski trener iz Firence koji je najviše radio u omladinskim selekcijama u lokalnoj Fiorentini – ukupno devet godina.
Kratko je bio i trener talijanskog četvoroligaša Aglianesea.
Uz to je predavač psihologije u Fudbalskom savezu Italije.
Talijanski trener Matteo Cioffi novi je šef omladinskog pogona FK Sarajevo, saznaje Repreze ntaci ja. ba.
Ovu informaciju potvrdio je i sam Cioffi.
Cioffi je 43-godišnji talijanski trener iz Firence koji je najviše radio u omladinskim selekcijama u lokalnoj Fiorentini – ukupno devet godina.
Kratko je bio i trener talijanskog četvoroligaša Aglianesea.
Uz to je predavač psihologije u Fudbalskom savezu Italije.
Sarajevo ljubavi moja.
- Osttribine
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kakav Cioffi, vratite nam Hurtića. Talijan da vodi Akademiju, ne znam ni grad, ni temperament, ne poznaje ovo podneblje, ne priča naš jezik. Hurtu da nam vratite, da ne bi opet odbrojavalo!
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ljudi moji,morate Alfreda uvažavati za ove transfere...
Zna covjek,uvalio nam je bruku nekih propalih fudbalera,tamo negdje 2016-2017g.
Iskustvo iz njega govori...
Zna covjek,uvalio nam je bruku nekih propalih fudbalera,tamo negdje 2016-2017g.
Iskustvo iz njega govori...

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ako je istina(iskreno se nadam da nije), stvarno steta, valjao nam je Fani pravo

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Ja sam cuo da je laksa povreda i da se vraca u pogon cak sutra.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 jan 2021, 15:30Ako je istina(iskreno se nadam da nije), stvarno steta, valjao nam je Fani pravo![]()
Kažu 2 mjeseca pauziraOsmaDolazi je napisao/la: ↑16 jan 2021, 15:42Ja sam cuo da je laksa povreda i da se vraca u pogon cak sutra.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 jan 2021, 15:30Ako je istina(iskreno se nadam da nije), stvarno steta, valjao nam je Fani pravo![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zato i jesmo tu da pomjeramo granice kao što smo sa Cimirotom uradili. Ja ga lično za te pare ne bi pustio osim ako nemamo nešto planirano. Ne kažem ja da on vrijedi desetine miliona i moramo biti svjesni gdje živimo i za koji klub navijamo ali opet ja bi tu ponudu odbio, bolje je da ostane kod nas i da ne ide nigdje, može nama biti koristan.AlfredNobel je napisao/la: ↑16 jan 2021, 14:47Halooo kralju, milju eura, jeste li realni? Znaš ti kakva igračina moraš biti da iz ove lige odeš za tu cifru? Pa jedan Cimirot s onakvim igrama, gdje je mogao igrati zatvorenih očiju je otišao za toliko.Miljacka je napisao/la: ↑16 jan 2021, 14:26Ma ja, trebamo im se nakon sto im ga damo za 300-400 hiljada jos i naguziti i reci yebite nas nemojte njega. Nikad ga ja za te pare ne bih pustio, kad se samo sjetim Buducnosti, Slobode, Radnika i Borca ne bih ga ni za milion dao. Bosanski Dinamo se ne postaje tako sto prodas jednog od najboljih igraca jednoj od najgorih ekipa u turskoj ligi za 300-400 hiljada. Dokle vise da razmisljamo na nacin daj sta das???AlfredNobel je napisao/la: ↑16 jan 2021, 14:11Kakvih 800.000, jesi li realan.. Ako izvućemo nekih 500, budi sretan, 600 već da ne govorim. Turci 400 nude..
Neko govori "ma lupiti im cifru od milju eura"..
Možeš ti lupiti i četiri miliona, ali niko neće dati toliko. Vi i dalje kontate da je ovo Master Leaguea, pa da tako teku pregovori. Ne provaljujte se svega vam.
Kad bi uzeli 500, bio bih zadovoljan. Čim i u Klubu razmišljaju o prodaji i upustili su se u pregovore, znači da i oni kontaju da bi to bio dobar deal. Fanimo jeste imao dobrih partija, ali je igrač bez kojeg se može. Nije u pitanju nikakva klasa kakvim ga pojedini smatraju.
Meni je najvažnije da prođuže Rahman i Tatar, da ostane Miličević.
Niko ne kaže da ćeš se zadovoljiti nekim pišljivim iznosima, kao recimo što se Klub nije zadovoljio tim od 400.000€. Isto tako, to ne znači da se mogu lupati cifre i bubati potraživanja. Mislim tehnički mogu, ali će se svako od potencijalnih kupaca samo nasmijati i otići. To što je on dao te golove, ne znači da vrijedi milion, to je za mene suludo. Jedan Rahmanović, koji nosi ekipu ili Tatar recimo, ne vrijede toliko, a da vrijedi Fanimo.
Jedini igrač kojeg ne bih dao ispod milion ojra je mali Đokanović, za sve ostale ne možeš dobiti toliko. Andrej ako nastavi s ovakvim igrama, konstantom, sportskim životom, može otići sigurno za toliko. Odlične godine za prodati, odlične igre, potencijal, reprezentativac itd.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bez Fanima i Hebiba na derbi.Dobar je napisao/la: ↑16 jan 2021, 15:49Kažu 2 mjeseca pauziraOsmaDolazi je napisao/la: ↑16 jan 2021, 15:42Ja sam cuo da je laksa povreda i da se vraca u pogon cak sutra.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 jan 2021, 15:30
Ako je istina(iskreno se nadam da nije), stvarno steta, valjao nam je Fani pravo![]()
Fanimo možda propusti i ova 3 derbija na početku prvenstva.
Joj kad glupani kazu Ziljkic ne valja. Eto valja sad Turcima za milion...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Još 2 godine ugovora i da ga daš za 300 000, nema šanse. Prošla su ta vremena, daj šta daš. 

Pa dobro, brate, ne mora znaciti da ce i pogoditi sa njegovim dovodjenjem. Postoji mnogo primjera. Mi smo za nase uslove masno platili npr.Mustedanagica, a on jos uvijek ne doprinosi. Tako ce oni mozda platiti Zilkica, ali tek treba da opravda taj novac. Naravno, ovo govorim cisto iz ugla da novac ne znaci nuzno i kvalitet, bez obzira sto sam i ja slicnog misljenja kao ti i slazem se da je Zilkic dobar fudbaler.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.