FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dovede i Real Hazarda, pa kurko. Strašna logika..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Sa razmisljanjem "ma dobro je opet 400k eura" nikad necemo napredovati.
Nikad ga ja ne bi pustio za te pare taman kad bi nas kostalo titule. Jednom se mora stat u kraj takvom razmisljanju i takvoj politici.
Fanimo je extra igrac, suhi kvalitet koji kod nas jos uvijek nije ni na 70% svojih mogucnosti.
Kad se sjetim samo Buducnosti i Borca i kakvu mirnocu i zavrsnicu momak ima tacno se vidi razlika u mentalitetu. A o njegivoj brzini da i ne pricamo. Covjek nam svojim golom donese 300k u kasu i donese nam 7 bodova direktno svojim golovima i vi bi ga sad pustili za pisljivih 400k.
Ne kazem da se trebaju i da se mogu milioni uzeti za njega ali po meni realna cifra je oko 750-800 hiljada eura.
Nikad ga ja ne bi pustio za te pare taman kad bi nas kostalo titule. Jednom se mora stat u kraj takvom razmisljanju i takvoj politici.
Fanimo je extra igrac, suhi kvalitet koji kod nas jos uvijek nije ni na 70% svojih mogucnosti.
Kad se sjetim samo Buducnosti i Borca i kakvu mirnocu i zavrsnicu momak ima tacno se vidi razlika u mentalitetu. A o njegivoj brzini da i ne pricamo. Covjek nam svojim golom donese 300k u kasu i donese nam 7 bodova direktno svojim golovima i vi bi ga sad pustili za pisljivih 400k.
Ne kazem da se trebaju i da se mogu milioni uzeti za njega ali po meni realna cifra je oko 750-800 hiljada eura.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Samo jedno pitanje i da završim svoje za Fanima - kad vam Fanimo vrijedi milju ojra, za koliko bi onda prodali Miličevića i Rahmanovića? 4-5 miliona?
Joj Dala golcine,on bi mogao zamjenit Rahmana
Hljeb ga **** igrac koji kosta 450k eura na TM kako da prodas za vece pare od 500k sa svojih 26 godina. Citam komentare ljudi kae ne pustat ga za 4 do 5 miliona pa sunce ti hahahaahahahaa
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ja stojim iza toga da je prodaja Mujakica za 1mil najveci posao naseg kluba ikad i ostat ce tako.
Svakom utakmicom sam sve vise i vise ubijedjen u to.
Sta radi lik i kako igra to je nevjerovatno, 2 desne u njegovom slucaju ima.
Svakom utakmicom sam sve vise i vise ubijedjen u to.
Sta radi lik i kako igra to je nevjerovatno, 2 desne u njegovom slucaju ima.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Master League efekat.
Treba him reći da mi njega nećemo dati za manje od dva miljijona ko him hebe mater nek uzmu ili ostave cigani jedni hoće dobrog igrača zadžabe blokiraj sabrina lutko sveee
Milja Alfrede je hiljada a ne milion.AlfredNobel je napisao/la: ↑16 jan 2021, 16:30Samo jedno pitanje i da završim svoje za Fanima - kad vam Fanimo vrijedi milju ojra, za koliko bi onda prodali Miličevića i Rahmanovića? 4-5 miliona?
HahahahhahahaAlfredNobel je napisao/la: ↑16 jan 2021, 16:41Master League efekat.
Treba him reći da mi njega nećemo dati za manje od dva miljijona ko him hebe mater nek uzmu ili ostave cigani jedni hoće dobrog igrača zadžabe blokiraj sabrina lutko sveee

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Ne vidim razlog da ga se ne proda za 750k ojri trenutno. To je maximum koji mozemo izvuci za njega. 1.3 milki ojra kosta Rahmanovic i to je najvise sto trebamo i mozemo dobiti za nekoga
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
AlfredNobel je napisao/la: ↑16 jan 2021, 16:30Samo jedno pitanje i da završim svoje za Fanima - kad vam Fanimo vrijedi milju ojra, za koliko bi onda prodali Miličevića i Rahmanovića? 4-5 miliona?
Naravno na kraju otišao za 0€."Duljević je jedan od naših najvažnijih igrača i nisam za to da nas sada napusti. Naravno, postoji izuzetak pod kojim bismo popustili, a to je ako dođe neka 'nepristojna' ponuda. Ne bih ga pustio za manje od dva miliona eura i ozbiljno mislim da ga nećemo pustiti ispod tog iznosa. Ako klubovi koji misle da je to puno novca sada, a dođu onda na ljeto po njega, cijena neće biti dva, već četiri miliona eura. Teško se odreći takvog kapitalca i on ima svoju cijenu", jasan je bio trener Sarajeva.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Da je Hadzija bio u klubu tad ni Dulja ni Saric ne bi otisli besplatno
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Otiso je Stanoje u tursku za sicu evo ga sad bez kluba, to je gubljenje vremena, pustit ih da posalju ponudu koju god posalju kazes da u zivotu niko nikad nije na taj nacin uvrijedio klub i zavrsis tu pricu, zapadno ga pustis za 300 milja ako treba, al ce igrat jbg i imat karijeru idalje...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Dobar je Alfred, samo mu žena ne smije dozvoliti da prodaje stan od 100.000 KM, on bi ga prodo za 70.000 samo da kupca ne uvrijedi. Zna znanje.
Ma platit im oni su nas naslijedili u amanet jel tako ha ja
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
gleda se i dužina ugovora, ne samo kvalitet igračaAlfredNobel je napisao/la: ↑16 jan 2021, 16:30Samo jedno pitanje i da završim svoje za Fanima - kad vam Fanimo vrijedi milju ojra, za koliko bi onda prodali Miličevića i Rahmanovića? 4-5 miliona?
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- AlfredNobel
- Kontakt:
Smiješno, moj Mokes..Mokes je napisao/la: ↑16 jan 2021, 16:48AlfredNobel je napisao/la: ↑16 jan 2021, 16:30Samo jedno pitanje i da završim svoje za Fanima - kad vam Fanimo vrijedi milju ojra, za koliko bi onda prodali Miličevića i Rahmanovića? 4-5 miliona?Naravno na kraju otišao za 0€."Duljević je jedan od naših najvažnijih igrača i nisam za to da nas sada napusti. Naravno, postoji izuzetak pod kojim bismo popustili, a to je ako dođe neka 'nepristojna' ponuda. Ne bih ga pustio za manje od dva miliona eura i ozbiljno mislim da ga nećemo pustiti ispod tog iznosa. Ako klubovi koji misle da je to puno novca sada, a dođu onda na ljeto po njega, cijena neće biti dva, već četiri miliona eura. Teško se odreći takvog kapitalca i on ima svoju cijenu", jasan je bio trener Sarajeva.
Platio bih da sjednu za stol Emir i neki potencijalni kupac i ovaj kaže da traži milion.

Baš bih volio vidjeti tu budalu koja će isplatiti toliko. Izgleda da je i Uprava debilna, jer traže tako malo, a forumaši znaju da se može uzeti duplo.
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Aduka87, BungaBum, Google Adsense [Bot], greenwood, johntravolta123, laznokrilo, Lecler, MaroonBjelave, muhamedhulk, N3R3D, PAPE3, ristagrad, ronaldo99, SamoDaKazeem, strahmeipomisliti, Varijantas8, zagorski i 152 gosta.