FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 16 jan 2021, 17:59

f0rest1946 je napisao/la:
16 jan 2021, 17:46
Denchi je napisao/la:
16 jan 2021, 17:35
feniksptica je napisao/la:
16 jan 2021, 17:32
Da, mozda i da je Hare dao 2 zicera bi dobili. Ko zna..
Generalno smo lose usli u tu tekmu i osteceni smo od sudije, da je bilo normalno sudjenje vodili bi od starta...
Sta li si ti gledao?
Protiv veleza smo igrali Viktorije prvo poluvrijeme.
Unistili ih ali Handze fulio sta je stigao logično.
Viktorije? Da ali neprecizne viktorije, fokusiranost i zavrsnica spadaju u dobre osobine ako to nemas i nafulas se ziv, pa ti sviraju ofsajd na cist gol, pa ti ne sviraju ni penal niti slobodni, ja bih rekao da smo lose otvorili(prije svega sa nekom zurbom da zabijemo) i zbog tog i nismo nista napravili konkretno, dok smo u druge tekme usli bolje fokusirani i strpljivo pravili prilike...

Bila je nervoza ocigledna...a na to su se i postavili protivnici a i sudija je sudjelovao uveliko...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 16 jan 2021, 17:59

@Denchi
Prenesi Handžaru da malo sredi ishranu i pojača trening.
Šta je ono ba ? Nema gram mišića, a stomak ko bojler.
Nek zaboravi na alkohol i kolače za početak.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 16 jan 2021, 18:05

Aduka87 je napisao/la:
16 jan 2021, 17:52
E cuj lose poceli tekmu haahhahaahhahaahahhaa

Eo buraz osvjezi memoriju

3x Handzic u 100% sansi, ova stativa je za KCUS
Fanimo precka
Hebib pored stative umalo
Sta je ovde dobro?
Da su imali sanse koje nisu iskoristili?

Kad zabijes gol rano je dobro otvaranje

Imao si inicijativu ali si bio katastrofalan u zavrsnici kako Hare tako i ostali? Sta je tu dobro? Bili nervozni, ovi se udarali i sudija te handrio....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 16 jan 2021, 18:07

Denchi je napisao/la:
16 jan 2021, 18:05
Aduka87 je napisao/la:
16 jan 2021, 17:52
E cuj lose poceli tekmu haahhahaahhahaahahhaa

Eo buraz osvjezi memoriju

3x Handzic u 100% sansi, ova stativa je za KCUS
Fanimo precka
Hebib pored stative umalo
Sta je ovde dobro?
Da su imali sanse koje nisu iskoristili?

Kad zabijes gol rano je dobro otvaranje

Imao si inicijativu ali si bio katastrofalan u zavrsnici kako Hare tako i ostali? Sta je tu dobro? Bili nervozni, ovi se udarali i sudija te handrio....
Hahaha eto sam si priznao, lik koji se nikad nije bavio fudbalom bi zatvorenih ociju zabio ono sa 2m sto je deba fulio. Da je zabio ne bi bili neurozni kao sto ti kazes :rol:
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 16 jan 2021, 18:08, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 16 jan 2021, 18:08

Denchi je napisao/la:
16 jan 2021, 17:54
16 jan 2021, 17:39
Denchi je napisao/la:

Generalno smo lose usli u tu tekmu i osteceni smo od sudije, da je bilo normalno sudjenje vodili bi od starta...
Gdje je Zeljo onda gdje smo fenomenalno usli u utakmicu, gdje smo rasturili i da je on iskoristio samo jednu od sansi imali bi 2 0 na poluvremenu. Mislim to su samo sanse sto meni i ne smeta toliko jer napadac moze upasti u tu krizu. Meni je veci problem njegovo kretanje prijem lopte vodjenje iste, gradjenje pravljenje prostora. Al mislim to je sad postalo vise nebitno i dosadni smo raji. Htio sam samo reci da si i dalje najtvrdoglaviji na nasoj temi :D i da Alfred mora jos jest pure da te stigne
Bespotrebno opet ista prica a opet spominjete zicere kojih nema, on je imao jedan sut protiv zelje i golman mu odbranio, imao je jos 2 izgledne situacije iz kojih nije sutirao i ako nije sutirao onda nije ni fulio, jeste usrao 2 izgledne prilike to se slazem....kretao se, borio se , nekad bolje nekad losije, tu je Ahmet puno bolji i tu nema price...ali to je sto je, medjutim zna se ko je zakasnio na blok Alispahicu i zna se koje cucnuo, ta dvojica su nas kostala pobjede u derbiju, mozda minimalne ali ipak....
O ovome ja pricam stalno i potenciram. Imam osjecaj da nakon sto Handzic masi par prilika jedva docekas da primimo gol da bi osuo paljbu po odbrani. Jadno.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 16 jan 2021, 18:10

Auuuu golčineeee 😎😎
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 16 jan 2021, 18:11

Aduka87 je napisao/la:
16 jan 2021, 18:07

Hahaha eto sam si priznao, lik koji se nikad nije bavio fudbalom bi zatvorenih ociju zabio ono sa 2m sto je deba fulio. Da je zabio ne bi bili neurozni kao sto ti kazes :rol:
Hahaha govorim o definiciji dobrog otvaranja utakmice, to je vodstvo iliti pogodak koji smo imali ali je ponisten...

Pa sto nije zabio bilo ko drugi kad je lako tako sto su svi fulili svaku priliku?

Ups logika schluss...

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 16 jan 2021, 18:12

Denchi je napisao/la:
16 jan 2021, 17:59
16 jan 2021, 17:46
Denchi je napisao/la:

Sta li si ti gledao?
Protiv veleza smo igrali Viktorije prvo poluvrijeme.
Unistili ih ali Handze fulio sta je stigao logično.
Viktorije? Da ali neprecizne viktorije, fokusiranost i zavrsnica spadaju u dobre osobine ako to nemas i nafulas se ziv, pa ti sviraju ofsajd na cist gol, pa ti ne sviraju ni penal niti slobodni, ja bih rekao da smo lose otvorili(prije svega sa nekom zurbom da zabijemo) i zbog tog i nismo nista napravili konkretno, dok smo u druge tekme usli bolje fokusirani i strpljivo pravili prilike...

Bila je nervoza ocigledna...a na to su se i postavili protivnici a i sudija je sudjelovao uveliko...
Samo je Handzic igrao neprecizne viktorije, ostali igraci su bili fenomenalni i meni je to bilo jedno od boljih poluvremena u zadnje vrijeme i trebali smo voditi 0-2 ali decko je ofulao sve zivo i da je bio bilo koji drugi napadac bilo bi 0-2.

Druge tekme smo dobijali jer su zabijali bogu hvala, Tatar, Fanimo, Rahmanovic, Susic :bow:

Ti si Decko izgleda veliki kompleksas, namjerno ides u kontru svima i znas da to nije tako.
Handzica si nam ti ogadio najvise pa ti nastavi, citav forum te ismijava :salut: :kralj:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 16 jan 2021, 18:21

16 jan 2021, 18:08

O ovome ja pricam stalno i potenciram. Imam osjecaj da nakon sto Handzic masi par prilika jedva docekas da primimo gol da bi osuo paljbu po odbrani. Jadno.
Prvo ne, to je odvratna tvrdnja, sugestira da mi je neko drazi od Sarajeva, zadrzi taj input u svojoj masti

ti volis potencirat nebuloze, ti bi nekako da optuzis spica za nezabijanje golova i time finalnog rezultata iako nije sve na terenu njegova rola, sad nebitno kojeg spica jer je svaki imao krize...

Ali realnost je, ako krivis spica sto nije zabio to je ok, ali onda isto krivis i onog nazad sto nije obranio....to su im zadaci, ne mozes krivit jednog sto nije bolje motiviso golmana jer niko ne kaze golmanu hej ti bi trebao dati sampouzdanje spicu...postujem misljenje da ako je 0-0 i spic ne zabije da je do njega sto nismo upisali 3 bobe, jer to sugestira da je obrambeni segment ispunio svoje i sacuvao 0 nazad...samo kazem ova tekma je bila drugacija sa Velezom, po meni nije mjerilo ti kazes jeste ok ne slazem se(ja tu vidim sacekusu jednu i namjestaljku) ali kad god primimo gol, obrana pa cak i vezni red mora biti na tapeti za gubitak bodova, kod nas je cak vise veza zhajebala cjelu jesen...

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 16 jan 2021, 18:22

ajdohordas je napisao/la:
16 jan 2021, 17:07
Alfred postaje tvrdoglav kao Denchi za Hareta.
Zna i on da je malo 400k ali nece da prizna iz principa. :mrgreen:
Nikad u životu. Bruku puta sam pogriješio, pa kasnije priznao bez problema. Imam svoje viđenje, vi svoje, ja svoje argumente, vi svoje i to poštujem.

Jašta radi moj denchi, jašta radi.. Tematika zvana Handžić kaže da si upravu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 16 jan 2021, 18:24

samo se dzaba nervirate, ocigledno mu je neka familija
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 16 jan 2021, 18:28

16 jan 2021, 18:12

Samo je Handzic igrao neprecizne viktorije, ostali igraci su bili fenomenalni i meni je to bilo jedno od boljih poluvremena u zadnje vrijeme i trebali smo voditi 0-2 ali decko je ofulao sve zivo i da je bio bilo koji drugi napadac bilo bi 0-2.

Druge tekme smo dobijali jer su zabijali bogu hvala, Tatar, Fanimo, Rahmanovic, Susic :bow:

Ti si Decko izgleda veliki kompleksas, namjerno ides u kontru svima i znas da to nije tako.
Handzica si nam ti ogadio najvise pa ti nastavi, citav forum te ismijava :salut: :kralj:
Ako su bili fenomenalni znaci da su postigli gol? A nisu, fulati je lose...Hare je dao gol ali ga je sudija nepravedno ponistio...

Ponovo kako moze biti dobro poluvrijeme ako nismo poveli? Ako su svi bili neprecizni? To je lose majka mu stara???Ako je tako dobro poluvrijeme onda su svi bili dobri hahahah, sto spominjes tu tekmu? Niko od tih koje si nabrojao nije zabio a kazes fenomenalni? Pa ko sad izmislja i ima kompleks?

Kontra tvog misljenja da, sam sebe demantiras druze ne znam sta cu ti ja u diskusiji, sam sa sobom se dogovori jesul svi bili dobri koji nisu zabili a hare kojem je ponisten cist gol je bio los??? Evo ne znam :rol:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 16 jan 2021, 18:32

Aduka87 je napisao/la:
16 jan 2021, 18:24
samo se dzaba nervirate, ocigledno mu je neka familija
Ti si zavrsio, svako bi lako a fulalo 5 igraca...hvala na ucescu, pokusaj dogodine

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 16 jan 2021, 18:37

Ma ko pisha denchija, hebo ga on
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 16 jan 2021, 18:38

Ma Hare je nas Dzeko! Ubica u protivnickih 16 metara, zabija i glavom i desnom nogom i lijevom nogom! Statistika to govori! Ona ne laze! Cijelih 5 golova u 18 utakmica!
Cvijanovic i Mulic dali vise, Lukic i Zakaric (i Vranjes i Ziljkic :urnebes:), od nasih Rahman, Fanimo i Tatar, Lendric i Stilic, Nedim iz Mladosti itd.
Strasni Hare!!! Hare Strasni!!! Novi nadimak.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 16 jan 2021, 18:40

Nesto se čudno desava u ekipi Sarajeva + FOTO
Vinko se smije :mrgreen:
slika
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 16 jan 2021, 18:45

slika

Jedan ofanzivni vezni tj Amar Rahmanovic ima bolju statistiku. Hvala i prijatno :kafa:
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 16 jan 2021, 18:50

Čudi me što još niko ne produžava a ima kandidata dosta. Ja vjerujem da će svi produžiti (moje mišljenje) pa me čudi da još nije niko a već su svi zajedno nekoliko dana.

Volio bi da opet bude ono "Ko je s nama do tad i tad?"
Stavio bi da pravo pogađanja imaju aktivni članovi u komentaru na društvenim mrežama (fb i insta), ko pogodi i ko se slučajnim odabirom izvuče (na obje društvene mreže/dvije nagrade) dobija neki simboličan poklon u vidu majice iz fan shopa. Dobili bi nekoliko članova više a nije neki trošak dvije majice x nekoliko nagradnih.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Dobar
Kontakt:

Post Postao/la Dobar » 16 jan 2021, 18:58

Sto ga Dal zabi na treningu mali ce zvjerka biti izgleda

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 16 jan 2021, 19:07

Znači dadneš dobar gol na treningu i bit ćeš zvjerka?
Koliko je na rekreaciji 100+kg guzonja koji imaju top u nozi pa često 'skinu paučinu' dok golman i ne vidi loptu pa jesul zvjerke?
Dobar gol i dobar šut apsolutno nisu preduslov hoćeš ili nećeš biti zvjerka i ne znači ti ništa za tvoj kvalitet.

Pogledajte kako traljavo Đokanović opuca onu povratnu loptu protiv Radnika, jednostavno ne zna lijevom bit ima neki šut al je momak zvijer i ti je dokazao.

Fin fol Dala, vjerujem da ima kvalitet al onaj njegov gol ne znači ništa, pa i da ga je dao na Grbavici. Kvalitet je nešto drugo i drugi parametri su bitni. Ovaj moj komentar jer je dosta ih napisalo da je zvijer i igračina zbog tog gola, a to ništa ne znači.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Lavcina, nedimmmm1337 i 19 gostiju.