FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Neko gore je postavio sliku H.Handzica. Onakav izgled, i onolika stomacina, jesu za ismijavanja. Svakodnevno, vise puta.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Al ste dosadni u p.m više sa Handžićem ubijate Allaha mi
Od ponedeljka idu obavjesti na zvaničnoj pridruživanje. I potpis napadaca
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ime(na) ?
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Dino Islamovic potpisao 11.01 novi ugovor ali nasi nista. isto ko za golmana. treba to dosta bolje raditi taj posao.
- feniksptica
- Kontakt:
Ja kad sam napisao dosao nisam se zajebavao. To sto nisu nista ozvanicili vec druga stvar, valjda znaju sto rade tako
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Dado Pandza je otisao iz juniora u Dinamo za nekih 600k eura, mislim da je jedan nastup zvanicni za nas upisao... kup ili tako nesto, a mislim i da je Hare otisao u Lech za slicnu cifru...Mokes je napisao/la: ↑16 jan 2021, 14:37Samo 7 igrača u historiji lige je ostvarilo transfer 500+. Redom:
Cimirot (22 godine)
Mujakić (20)
Huseinović (20)
Štilić (20)
Danilović (21)
Bajić (21)
Hadžiahmetović (18)
Fanimu 26 godina. Tako da bi 500k ili 300k/400k bila premija, onako realno. Godine su uz kvalitet, najvažniji faktor pri transferu, pa onda ide dužina ugovora.
Denchi lutko ti si stvorio ovaj amonizitet na forumu... toga moras bit svjestan i de mi reci ko je kriv za zadnje dvije gostujuce sto su 0-0 zavrsile, da nisu stoperi mozda... daj ba

Dođi, dođi, dođi, dođi
Dođi, dođi, dođi, dođi
Dođi, dođi, dođi, samo dođi
Dođi, dođi, dođi, dođi
Dođi, dođi, dođi, dođi
Dođi, dođi, dođi, samo dođi
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Prvo, Rahmanović i Tatar nisu ista pozicija. Tatar je igrao na desetci kada nije bilo Rahmanovića, Zinedin je preloš, tada nije bilo ni Sušića mislim a Salčin se koristio na beku, kasnije ni tu.
Neka ih, nek se dokazuju. Kvalitet ispliva i ako bude dobar, igrat će. Pogledajte konkurenciju na zadnjem veznom za Đokanovića (Sušić, Pejović, Adukor..) i momak je druga, ako ne i prva opcija tu. Zbog njeg Adukora uopšte ne doživljavamo a bio ne do skora kapitalac za našu ligu i jedan među najboljim igračima u ligi.
Nije ni posudba sad toliko prioritetna. Zašto?
Imamo 14 utakmica + par tekmi u kupu.
Nije to veliki broj utakmica. Kod nas i ako ne budu igrali i ne budu u prvom planu za ligu i kup, imaju odlične uslove i na oku su trenera. Igrat će sigurno prijateljske uskoro, zatim nama se možda otvori pa da osiguramo i titulu nekoliko kola prije kraja i eto ti prostora za guranje mladih a nemaš pritisak.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ma taj ima homoeroticne odnosne sa Harisom, nece da priznaAhmoveliki je napisao/la: ↑16 jan 2021, 21:08Dado Pandza je otisao iz juniora u Dinamo za nekih 600k eura, mislim da je jedan nastup zvanicni za nas upisao... kup ili tako nesto, a mislim i da je Hare otisao u Lech za slicnu cifru...Mokes je napisao/la: ↑16 jan 2021, 14:37Samo 7 igrača u historiji lige je ostvarilo transfer 500+. Redom:
Cimirot (22 godine)
Mujakić (20)
Huseinović (20)
Štilić (20)
Danilović (21)
Bajić (21)
Hadžiahmetović (18)
Fanimu 26 godina. Tako da bi 500k ili 300k/400k bila premija, onako realno. Godine su uz kvalitet, najvažniji faktor pri transferu, pa onda ide dužina ugovora.
Denchi lutko ti si stvorio ovaj amonizitet na forumu... toga moras bit svjestan i de mi reci ko je kriv za zadnje dvije gostujuce sto su 0-0 zavrsile, da nisu stoperi mozda... daj ba![]()
![]()
- feniksptica
- Kontakt:
Vazduh trepti, ko da nebo gori.
znam da nisu ista pozicija al bi dobio i on priliku prije varesanovica.BordoSarajevo je napisao/la: ↑16 jan 2021, 21:18Prvo, Rahmanović i Tatar nisu ista pozicija. Tatar je igrao na desetci kada nije bilo Rahmanovića, Zinedin je preloš, tada nije bilo ni Sušića mislim a Salčin se koristio na beku, kasnije ni tu.
Neka ih, nek se dokazuju. Kvalitet ispliva i ako bude dobar, igrat će. Pogledajte konkurenciju na zadnjem veznom za Đokanovića (Sušić, Pejović, Adukor..) i momak je druga, ako ne i prva opcija tu. Zbog njeg Adukora uopšte ne doživljavamo a bio ne do skora kapitalac za našu ligu i jedan među najboljim igračima u ligi.
Nije ni posudba sad toliko prioritetna. Zašto?
Imamo 14 utakmica + par tekmi u kupu.
Nije to veliki broj utakmica. Kod nas i ako ne budu igrali i ne budu u prvom planu za ligu i kup, imaju odlične uslove i na oku su trenera. Igrat će sigurno prijateljske uskoro, zatim nama se možda otvori pa da osiguramo i titulu nekoliko kola prije kraja i eto ti prostora za guranje mladih a nemaš pritisak.
Malo si se preracunao za andreja i konkurenciju ti igraci koje si nabrojao konkurisu za 2 mjesta u timu dok je na AM veca guzva. On ako je kvalitet ko andrej nemamo se mi sta brinuti nije vinko corav.
Ne bi ja ni zinedina jos otpisao, mlad je, platili smo obestecenje treba ga malo isforsirati ipak je ulozen neki novac u njega.
Ovaj drugi dio posta pokazuje da razlicito razmisljamo po meni je bitno da igraju u ovim godinama dok ti mislis da ce vise napredovati kroz treninge s prvim timom. Ima primjera za obje situaciije gdje su igraci uspjeli i gdje nisu. Kod nas su cak bolje prolazili ovi sto upadnu u tim iz juniora tako da si tu mozda u pravu.
You are someone else I am still right here
- PeakyBlinders
- Kontakt:
ORIGINAL 1987
I ovaj Suljić ne zna gdje će više 

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PAULUS1234
- Kontakt:
Mene najvise brine da li ce Tatar il RaHME produziti ugovore , jasno mi je da jos cekaju ocel bit ponuda al ako ih ne bude i ne htjednu produzit . jeSul tribine ?
Trenutno korisnika/ca: broj6, CentarsutNaClanak921, enzo1, Hamagara, Kaunas, Kyle88, Lokomotifa, miguelramos, mma_hz, mnon46, nedimmmm1337, NeSamSafetee, pitara, Proximic, svabonja, TefalTava, UltraSa46, Vanja8, Vrhbosnian, ŠTA_JE i 162 gosta.