Ovo citamo evo vec treca-cetvrta sezona.
NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2020/2021
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Chapman1886
- Kontakt:
Ma baciće nash peškir u teren sa klupe nakon prve utakmice,neće na drugu smjet ni doć...GOAT je napisao/la: ↑17 jan 2021, 09:04Jes jes, samo sto mu tada ispomoc bio Irving,15-ti igrac lige a sada Davis,drugi najbolji a uskoro i najbolji igrac na svjetu.Netsi ce biti pometeni 4-0 ako se nadju u finalu sa Lejkersima.nerkolfc je napisao/la: ↑17 jan 2021, 08:13Da da, James jedva čeka finale protiv KDa, al kad cucnes. Vjerovatno i sad sanja sve one trojke u facu što mu je sasuoOldFashioned je napisao/la: ↑17 jan 2021, 06:45LeBron jedva čeka Netse u finalu.
Obožava igrati protiv bolesno loših IQ košarkaša, tipa Harden i Irving.
Durant bi morao odigrati nestvarno dobro na oba kraja parketa u potencijalnom finalu ako žele napraviti nešto ozbiljnije protiv ovakvih Lakersa.
Samo Sloboda | COYG
Sreca naosvajo se u te 3 4 sezone
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Sve sto pisem na pocetku sezone,desi se na kraju.Valjda si to do sada mogao primjetiti?ronaldo99 je napisao/la: ↑17 jan 2021, 11:10Prije bi moglo biti obrnuto nefo to sto pricas,a ako cemo realno to je serija za 7 utakmica.
Sa Irvingom i ovom dvojicom ludjaka,plus imas Harrisa koji ce uvijek ubaciti svoje trice,tesko ce iko izaci na kraj sa njima
Netsi nemaju nikakvu prednost nad Lejkersima,cak ni u ofanzivnom djelu.Uzasno spora ekipa a sa druge strane uzasno brza ekipa Lejkersa.Na to dodaj da ce netsi biti jedni od najgorih u branjenju reketa a vamo imas monstruoznog igraca na toj poziciji plus Lebron,plus denis,harel,itd...Da zavrsim pricu,Lejkersi itekako mogu zaustaviti elitne skorere sa skromnim postotkom suta (45%) tokom citavih njihovih karijera,dok oni nemaju nikakvih sansi da zaustave ofanzivne sile i puno talentovanije skorere od njih.Ako su Lejkersi zdravi,onda je rjesavane netsa u 5 utakmica sigurnije od izlaska sunca sutra.Pa ti sad racunaj koliki je to procenat.
23
- OldFashioned
- Kontakt:
Ovako moćnom Durantu su najmanje trebala dva klauna kao što ih sada ima trenutno u Brooklynu.nerkolfc je napisao/la: ↑17 jan 2021, 08:13Da da, James jedva čeka finale protiv KDa, al kad cucnes. Vjerovatno i sad sanja sve one trojke u facu što mu je sasuoOldFashioned je napisao/la: ↑17 jan 2021, 06:45LeBron jedva čeka Netse u finalu.
Obožava igrati protiv bolesno loših IQ košarkaša, tipa Harden i Irving.
Durant bi morao odigrati nestvarno dobro na oba kraja parketa u potencijalnom finalu ako žele napraviti nešto ozbiljnije protiv ovakvih Lakersa.
Ako su spremni da se žrtvuju za ekipu u što ja čisto sumnjam pogotovo kada je Harden u pitanju, onda bi već mogli pričati o jednom eventualno odličnom finalu.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Nail for Real
- Kontakt:
GOAT samo fakte iznosi, Lakersi su za dvije klase bolja defanzivna ekipa, i bili bi favoriti u tom finalu. No, vidjecemo hoce li ovi nasminkati ekipu do tada (ako uopste izadju sa Istoka).
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ne vrti se sve oko Lebrona yebo vas Lebron.Tacno su lebrontardi gori od navjiaca mesija i ronalda zajedno
Samo jednom u zadnjih koliko godina nije bio u finalu? A kad citas postove pomislio bi da ne moze ni do PO.
15.10.2013.
Stephtardi, Lukatardi i Brontardi. Ne zna se koji su gori.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Babuka
- OldFashioned
- Kontakt:
Slažem se.
Ovdje su Netsi više sebi neprijatelji nego sam LeBron.
Kako reče Barkley, Durant napustio splash braću i došao kod dribbling braće
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Cirkusant da dobije Brona i Davisa 
- BosniaBoston
- Kontakt:
Buraz nemoj samo poslije da bude priča kad ga 2 cirkusanta dobiju ona poznata “He didn’t have help” 
Ako fakat pobijedi Netse u finalu a da su svi zdravi u BKN za mene je GOAT. Ali ako izgubi finale gubi sve prilike da bude isti zbog ovakvih komentara njegove fan baze
Ako fakat pobijedi Netse u finalu a da su svi zdravi u BKN za mene je GOAT. Ali ako izgubi finale gubi sve prilike da bude isti zbog ovakvih komentara njegove fan baze
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Pa sto bi bilo to kad ima fenomenalan tim ne shvacam 
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Ne vrti se oko LeBrona , al' u qrcu ... To što ga ti ne voliš , to je druga stvar . Ne volim ni ja Žvalju , ali ne mogu protiv činjenica .OldFashioned je napisao/la: ↑17 jan 2021, 12:39
Slažem se.
Ovdje su Netsi više sebi neprijatelji nego sam LeBron.
Kako reče Barkley, Durant napustio splash braću i došao kod dribbling braće![]()
Činjenica je da se sve vrti oko LeBrona , pored njega je i Davis .
Netsi neće ni doći do finala , jedino ako otjeraju Irvinga .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Hoce li ova trojica superstarova imati izgovor ako ne osvoje titulu ili to za njih ne vrijedi?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
ako ne osvoje, reci ce isto sto je rekao pg 13
nisu smatrali da "moraju" osvojiti titulu
nisu smatrali da "moraju" osvojiti titulu
Njih nema puno. Zapravo je Harden dosta podcijenjen kao igrac. Pa imas ljudi koji Currya i Davisa smatraju boljim od njega.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.