Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
samo ivajlo, vrijeme je da se proba sa "stranim" trenerom iako je on sve samo ne strani buduci da je bugarin i zna nas jezik
Zašto su obavljali razgovor sa Barbarezom ako ne ispunjava uslove? Opet su se poigrali sa njegovim imenom.
Kad su jedni skontali da Barbarez može biti selektor i da je veoma favorizovan onda su negdje zabačen "pravilnik" našli i rekli aha, spašeni smo, ovako ne može biti.
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
-
- Kontakt:
Nadam se da amateri poput Sanicanina i Danilovica nece biti na spisku reprezentacije.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Pa uz Tutu i Vicu ocekujemo bas takve da igraju.
Nadam se da ce nam svima promjeniti misljenje u buducnosti.
Misimovic je bio za njega i imam neke nade da on ne zeli zlo repci..pa cemo da vidimo, iako ne sluti na dobro
Nadam se da ce nam svima promjeniti misljenje u buducnosti.
Misimovic je bio za njega i imam neke nade da on ne zeli zlo repci..pa cemo da vidimo, iako ne sluti na dobro
BašČelik!
Barbarez je ušo u najuži krug, među dva favorita, pa se ispiostavilo da ne ispunjava kriterije . Đe to ima!?
I onda još počnu lupetat kako sad struka odlučuje, kako je Tuta vrhunski stručnjak bla,bla. Cirkus...

I onda još počnu lupetat kako sad struka odlučuje, kako je Tuta vrhunski stručnjak bla,bla. Cirkus...
Od kuda vam taj nadimak „Tuta“? 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
it's football day
O čemu ti? Saničanin odlično igrao...Wandelanoite je napisao/la: ↑16 jan 2021, 21:39Nadam se da amateri poput Sanicanina i Danilovica nece biti na spisku reprezentacije.
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
Izgleda da ulijece Miroslav Djukic...
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
Svaki dan se mora izmislit barem jedno novo ime, to je norma.
Jel onaj Forto obavio razgovor sa savezom
Jel onaj Forto obavio razgovor sa savezom

- JohnCleese
- Kontakt:
Samo Tutu pa da i ja hračem po selektoru k'o i svak normalan forumaš.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Vico neće dopustiti da se izabere neko koga on ne želi koliko god ovo potrajalo, hoće da postavi selektora kako bi pokazao da je on sad glavni.
-
- Kontakt:
Ma neće Đukić,čovjek treba da preuzme neku ekipu iz Segunde
Sergej, Sergej Sergej Barbarez!!!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Posto razgovori sa drugim novim ljudima nakon zadnje sjednice nisu obavljeni, a pošto po njihovom Barbarez ne ispunjava uslove, staviti ce Peteva na mjesto selektora. Samo, ko god to bio selektor, biti ce losi rezulati a za to ne mozemo kriviti ni igrace ni selektora, jer se dvojica nadje...avaju a svi ostali ispaštaju
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
Pa vidis da ga svi hoce, od starog do mladog, do sopstvenih igraca koji podrsku daju..vidis da i on zeli pomoci.
Daj mu sansu covjece.
Ako bude bas los u svim segmentima, razduzi ga i daj nekog svojeg i imaj tu cast da si upravu.
Daj mu sansu covjece.
Ako bude bas los u svim segmentima, razduzi ga i daj nekog svojeg i imaj tu cast da si upravu.
BašČelik!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.