English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ne cuje se ovo svaki dan, ali mislim da United danas dobija. Igraju bas onako kako Liverpoolu ne godi, i imaju igrace da izloze slabosti skauzera nazad
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Chapman1886
- Kontakt:
Konačno svanuo i taj 17.1. Forumski topnici od ranog jutra na nogama. Ipak je danas duel dva najveća tima na Otoku u momentu kada su na vrhu tabele.
Da se Asteriks ne bi puno zamarao, očekujem od vas sve nepohodne analize, statistike i izvještaje prije i nakon utakmice.
Da se Asteriks ne bi puno zamarao, očekujem od vas sve nepohodne analize, statistike i izvještaje prije i nakon utakmice.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Isto tako si plako na temi Arsenala, pa gdje su ti konstruktivni postovi sad kad ekipica ne piše tamo?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Niko ni ne očekuje vrhunski meč. Već duže vremena derbiji kvalitetom razočaraju i rijetko koji bude ljepotica.
Rezultat može

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sad im fali šestar i trokut.

Evo par primjera konstruktivnih postova i rasprave:
I Branko Ćopić bi se postidio pred ovako elokventnim i konstruktivnim insanom.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Čekamo da vas Liverpool natambura heheheheh.AlanSmith14 je napisao/la: ↑17 jan 2021, 10:54Konačno svanuo i taj 17.1. Forumski topnici od ranog jutra na nogama. Ipak je danas duel dva najveća tima na Otoku u momentu kada su na vrhu tabele.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Kakav digimon u pizdu materinu, lik rečenice ne zna sklepatbega_afc je napisao/la: ↑17 jan 2021, 11:48Sad im fali šestar i trokut.
Evo par primjera konstruktivnih postova i rasprave:
I Branko Ćopić bi se postidio pred ovako elokventnim i konstruktivnim insanom.![]()

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
- Chapman1886
- Kontakt:
podari bože neki miroljubivi x danas,pobjeda bilo čija bi nas odvela u višesedmičnu patnju
Samo Sloboda | COYG
Navijam za Liverpool samo zato što moram sutra rano ustati.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Gledam tabelu, Villa kad bi dobila zaostale meceve, bili bi drugi na tabeli
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Jel' istina ovo?

moj uzor-S.G je napisao/la: ↑16 jan 2021, 15:16pozdrav gunnersi.Nekada sam navijao za arsenal,sada je to L'pool.Ali i dalje su mi jedan od najdrazih klubova i drago mi je vidjet kada naprave neki zapazen rezultat
koliko sam ja primijetio ,opet se nista ne radi povodom te "kriticne" odbrane,pa me zanima da li ste mislili dovesti nekog stopera ??
#Voajeroljupci na respiratorima.
Nije jedini, sjecam se i ja par skauzera koji su svim srcem navijali za Arsenal tamo 2010e, gore dole godina, kad smo igrali najljepsi fudbal na planeti 

Liverpool's home form is obviously hugely impressive - they have not lost at Anfield in the league since April 2017
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Son ili kane ? Jedan od njih dvojice je najbolji igrac lige ove sezone, vrlo tesko odlucit 

Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 6 gostiju.