Pa jbga bilo bi suludno ici dolje, bolje u Umag
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Shvatite ljudi samo da igramo u najgoroj ligi u Europi! Ni tu ne izgledamo totalno dominantno i da nam je konkurencija velika nula... moze i mora to puno bolje!
Jel dos'o spic?
Jel dos'o spic?
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Ne pretjeruj.Ahmoveliki je napisao/la: ↑17 jan 2021, 18:35Shvatite ljudi samo da igramo u najgoroj ligi u Europi! Ni tu ne izgledamo totalno dominantno i da nam je konkurencija velika nula... moze i mora to puno bolje!
Jel dos'o spic?
ORIGINAL 1987
-
- Kontakt:
Nista ja ne pretjerujem... treba ovo pregazit ko' plitak potok!PeakyBlinders je napisao/la: ↑17 jan 2021, 18:37Ne pretjeruj.Ahmoveliki je napisao/la: ↑17 jan 2021, 18:35Shvatite ljudi samo da igramo u najgoroj ligi u Europi! Ni tu ne izgledamo totalno dominantno i da nam je konkurencija velika nula... moze i mora to puno bolje!
Jel dos'o spic?
-
- Kontakt:
Donesi nam te pare imaginarne da gazimo sve redom.Ahmoveliki je napisao/la: ↑17 jan 2021, 18:39Nista ja ne pretjerujem... treba ovo pregazit ko' plitak potok!PeakyBlinders je napisao/la: ↑17 jan 2021, 18:37Ne pretjeruj.Ahmoveliki je napisao/la: ↑17 jan 2021, 18:35Shvatite ljudi samo da igramo u najgoroj ligi u Europi! Ni tu ne izgledamo totalno dominantno i da nam je konkurencija velika nula... moze i mora to puno bolje!
Jel dos'o spic?

Svaka cast kako si znao, jer protokol Covid-19 iz Turske je stigao u klub u srijedu...
Ali ja opet ponavljam,hvala Bogu da se ti ne pitas ...

dobroe Dunjo, treba te poprskat, neurozan si mi
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Gdje mi je brat @DiMaria? Samo ti mozes smiriti situaciju ovdje, uvijek te se sjetim pocetkom godine i kontam mozda opet pare treba da prodju protokol, pa mi bude lakse 

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
Dobrinja12345 je napisao/la: ↑17 jan 2021, 18:58Ja sam prije par godina bio u Umagu pravo je dobro i mislim da će imati pravo dobre uslove samo je malo podaleko busem.

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Sve pare na napadača dati 
Moraitis kojeg smo ovdje ja i par likova spominjali zavrsiti ce u Velezu. Ipak cemo ga gledati na premijerligaskim terenima
- feniksptica
- Kontakt:
Najgore kad se neki igrac hvali jer je nekome dao gol. On nama, pa Guzinia dao Zelji gol i leti odmah dovest i vidjeli smo ga kakav je bio.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Druze pregledao sam svaku utakmicu Budućnosti proljetos i znam zašto mi se svidio kao igracfeniksptica je napisao/la: ↑17 jan 2021, 19:14Najgore kad se neki igrac hvali jer je nekome dao gol. On nama, pa Guzinia dao Zelji gol i leti odmah dovest i vidjeli smo ga kakav je bio.

Evo ja palim auto i stizem po tebe. Vadimo ovaj PCR test i hajmo po njega u Podgoricu

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
- feniksptica
- Kontakt:
Ja sam mozda i negativnom kontekstu al sam ga spominjo. Idemooo CG
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- feniksptica
- Kontakt:
Kad je ovaj covjek meni psovao, mislim da Korona ni pocela bila nije. Sad opet tu i sve po starom. A Skoro dobio ban sto je napisao da je u Sa bila korida.. Stavi Hz u nick i boli te briga
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: kogmagie46 i 44 gosta.