Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Unknown3
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la Unknown3 » 17 jan 2021, 20:00

Slijede Fulham, Sheffield i Arsenal.

Prve dvije se moraju dobiti, iako ce biti zeznuto kod Fulhama. Mislim da će utakmica sa Arsenalom na kraju mjeseca odgovoriti na pitanje da li smo u igri za titulu ili ne.
Ako uzmemo 9 bodova iz ove 3 utakmice, više se ne možemo 'kriti' u borbi za titulu. Koliko god to izgledalo nerealno nakon katastrofalnog početka sezone.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 17 jan 2021, 20:33

Usput, jedna mi je stvar pala na pamet - jeste li vidjeli partiju Lindelofa nakon što mu je u glavi sjelo da mu za vrat puše Baily (kojeg bi ja uvijek stavio ispred njega, ali eto...)? kako lijepi strah za status u ekipi proradi. Isto je odreagovao Shaw od kada mu je Telles doveden kao alternativa. Što ti je lijepa, zdrava konkurencija. Još samo da Marcusu ukinu status zaštićenog, to bi bilo "ko' bombona"

united1337
Kontakt:

Post Postao/la united1337 » 17 jan 2021, 21:38

Dobar bod, da je Rashford srece imao koliko pameti moglo je biti ugrozen gol liverpola u vise navrata...

united1337
Kontakt:

Post Postao/la united1337 » 17 jan 2021, 21:41

AlanSmith14 je napisao/la:
17 jan 2021, 20:00
Slijede Fulham, Sheffield i Arsenal.

Prve dvije se moraju dobiti, iako ce biti zeznuto kod Fulhama. Mislim da će utakmica sa Arsenalom na kraju mjeseca odgovoriti na pitanje da li smo u igri za titulu ili ne.
Ako uzmemo 9 bodova iz ove 3 utakmice, više se ne možemo 'kriti' u borbi za titulu. Koliko god to izgledalo nerealno nakon katastrofalnog početka sezone.

P P P :salut:

Zonked
Kontakt:

Post Postao/la Zonked » 17 jan 2021, 22:48

slika

Ali gdje ce?

OK igraci grijese u ovakvim situacijama nikakav problem ali mi nije jasno sta je mislio ovdje :crazy: kad vec nije odigrao za Cavanija pa bar da je odigrao za Pogbu i onda otisao s Cavanijem u 16 opet bi Pogba nekom vjerovatno napravio priliku ali ne ode on prema korneru :facepalm:
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 17 jan 2021, 23:24

Ma realno Rashford će uvijek biti samo solidan igrač, sa naletima superiorne forme kad izgleda kao WC igrač, ali će češće obitavati u ovakvoj formi.
Po meni nije igrač koji ikad može nositi napad Uniteda.

united1337
Kontakt:

Post Postao/la united1337 » 17 jan 2021, 23:37

Zonked je napisao/la:
17 jan 2021, 22:48
slika

Ali gdje ce?

OK igraci grijese u ovakvim situacijama nikakav problem ali mi nije jasno sta je mislio ovdje :crazy: kad vec nije odigrao za Cavanija pa bar da je odigrao za Pogbu i onda otisao s Cavanijem u 16 opet bi Pogba nekom vjerovatno napravio priliku ali ne ode on prema korneru :facepalm:
Rashford sam htjeo rijesiti.. Sebican je

Zonked
Kontakt:

Post Postao/la Zonked » 17 jan 2021, 23:47

slika

:crazy:
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona

united1337
Kontakt:

Post Postao/la united1337 » 18 jan 2021, 03:25

slika

City ce nam biti najveci konkurent za titulu...

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 18 jan 2021, 12:03

Na stranu ovi frustrirajuce defanzivni nastupi u velikim utakmicama, moze se reci da Solskjaer to poprilicno dobro hendla ove sezone. Rutinira sve ove losije ekipe, a protiv big six ide na taj bod i vecinom mu uspijeva, a prosle sezone smo na te utakmice (pogotovo gostujuce) gledali kao na izlet, sa minimalnom sansom da iznenadimo.
Ove sezone Oleu jedino zamjerim onaj poraz od topnika koji je iskljucivo bio njegova krivica. Cak me ni onih 1-6 nije razocaralo kao to
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 18 jan 2021, 12:55

Šta mislite bi li bilo pametno narednu utakmicu da mjesto Brune ide sa van der Beekom protiv Fulhama? Bruno izgleda iscijeđeno i tačno mu fali onih "pola koraka". Ovo su opasne faze kada su ozljede vrlo moguće, zamislite sad u ovoj fazi neku rupturu mišića, ali zadnju ložu da ode... Pa onda čekaj dva mjeseca igrača. Bolje nek stavi Donnya u startnih 11, da odalami prvih 60 minuta - ako rezultat bude pozitivan, ne diraj, ako bude belaj, da ga uvede zadnjih pola sata. Kakvo je vaše mišljenje?

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 18 jan 2021, 13:28

Ne dopada mi se ova slika koja se stvara oko kluba i Brune. Nas najbolji i najbitniji igrac svakako, ali stvara se slika kao da je Manchester United postao Bruno + 10 igraca. Stice se dojam da ne mozemo pobijediti nikoga ako Bruno nije u sastavu, a ocigledno i Solskjaer tako misli, s obzirom na Bruninu minutazu ove sezone.

Svakako sam za to da malo odmori, pregorit ce frajer. Ako opet bude Bruno prva, a Donny klupa, onda fkt ne kontam smisao VdB-ovog transfera.

I da, Rashford out obavezno
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Zonked
Kontakt:

Post Postao/la Zonked » 18 jan 2021, 13:31

al... je napisao/la:
18 jan 2021, 12:55
Šta mislite bi li bilo pametno narednu utakmicu da mjesto Brune ide sa van der Beekom protiv Fulhama? Bruno izgleda iscijeđeno i tačno mu fali onih "pola koraka". Ovo su opasne faze kada su ozljede vrlo moguće, zamislite sad u ovoj fazi neku rupturu mišića, ali zadnju ložu da ode... Pa onda čekaj dva mjeseca igrača. Bolje nek stavi Donnya u startnih 11, da odalami prvih 60 minuta - ako rezultat bude pozitivan, ne diraj, ako bude belaj, da ga uvede zadnjih pola sata. Kakvo je vaše mišljenje?
Lik hoce da igra svaku sekundu mislim iz nase perspektive normalno da se bojimo da ne pregori i da kao sto kazes ne pokida nesto ali opet on najbolje poznaje svoj organizam i ako hoce da igra nek igra

Ali bit ce zanimljivo sta ce izvesti protiv Fulhama s obzirom da za vikend dolazi Liverpool i koliko ce igraca od jucer koji su igrali dobiti odmor

Bailly, Cavani i Matic su mislim sigurni
SMR187 je napisao/la:
18 jan 2021, 12:03
Na stranu ovi frustrirajuce defanzivni nastupi u velikim utakmicama, moze se reci da Solskjaer to poprilicno dobro hendla ove sezone. Rutinira sve ove losije ekipe, a protiv big six ide na taj bod i vecinom mu uspijeva, a prosle sezone smo na te utakmice (pogotovo gostujuce) gledali kao na izlet, sa minimalnom sansom da iznenadimo.
Ove sezone Oleu jedino zamjerim onaj poraz od topnika koji je iskljucivo bio njegova krivica. Cak me ni onih 1-6 nije razocaralo kao to
Nije to toliko po meni defanzivno da Ole zeli bas tako da igra protiv ovih ekipa koliko napad ekipe nije u stanju da balansira kad treba stati na loptu a kad odigrati kontru jer i Bruno Rash i Martial pa i Pogba u 90% situacija srljaju s brzim pasovima naprijed i zato smo i vidjeli pogotovo u 1pol ofsajd svako par min dok se u 2pol malo pametnije igralo i stalo se na loptu u par situacija

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 18 jan 2021, 23:23

Bgm, Fred postaje ozbiljan igrac. Od njega traziti da sto vise lopti gura okomito bez obzira na greske. U defanzivni je odlican, jos malo treba popraviti ofanizvne pasove.

Pogba vise ne smije igrati defanzivnog veznog. Nema potrebnu koncentraciju, disciplinu i obrambenu agresivnost za tu poziciju. Naprijed je puno korisniji.

Najveci problem ostaju krilne pozicije. Protiv Junajteda se lako braniti jer znas da smo kroz sredinu mogu napasti. Bisaka i So su tanki ofanzivno. Rasford i Marsijal nisu krilni igraci, a Dzejms i Grinvud su losi.

Volio bih vidjeti Marca iz Brajtona u Junajtedu.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 18 jan 2021, 23:32

SMR187 je napisao/la:
18 jan 2021, 12:03
učinak te demantira. u velikim utakmicama ste minorni ove sezone, a prošle ste rastavljali. a ne znam što bi jučer u lpoolu bilo frustrirajuće,jedino da pogba niej ono pogodio ka kutu pa da odmaglite još ozbiljnije, ono je bilo prelijepo gledati kako ste kompaktni,našpanani i taktički sinkronizirani...

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 19 jan 2021, 14:44

Zonked je napisao/la:
17 jan 2021, 22:48
slika

Ali gdje ce?

Amatersko kretanje Kavanija :kafa:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 19 jan 2021, 15:22

Sa današnjeg pressa:
Worried by top six record?
“Of course we’ve had some tight games against the teams around us this season, it’s gonna be tight. Tottenham are the only team around us who have beaten us, not conceded Chelsea, City, Liverpool. Built some defensive momentum and if you keep on winning the games we have done lately I think we’ve got a good chance of staying competitive towards the end.”
Team news latest as two players ruled out
“Well, we’ve not got test results from COVID and it’s almost 30 hours ago, so hope we get them soon. Everyone trained this morning. Brandon and Phil Jones didn’t train and the rest were on the pitch.”
Amad Diallo - first impression?
“Very good. He can handle the ball, he’s enjoyed training, makes a difference in training, which is quite remarkable at his age. Some adjustment to settle into the hustle and bustle of the Premier League but I can’t see it’s too long until he’s in the squad.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Zonked
Kontakt:

Post Postao/la Zonked » 19 jan 2021, 15:30

Brokula je napisao/la:
19 jan 2021, 14:44

Amatersko kretanje Kavanija :kafa:

Savrseno kretanje samo je trebao gurnuti loptu i spojiti ga s Alissonom

Pensioner26
Kontakt:

Post Postao/la Pensioner26 » 19 jan 2021, 20:46

Kome smeta šampionski West ham ?

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 20 jan 2021, 20:29

Taman pomisliš da je Solskjer konačno shvatio da Pogba ne može igrati zadnjeg veznog i da je počeo ispravno da ga koristi, on sve to demantuje i izvede ga u tandemu sa Fredom.
Uništiće mu i ono malo samopuzdanje i dobrog ritma kojeg je uhvatio.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.