Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Hebiga Pjaniću ne možeš pišljivog Puskeca izbaciti. Ti sad ne možeš nugdje zbog visine plate, može te samo PSG uzeti i to na posudbu ako uopšte žele.
Opet te u PSG čeka Veratti i slični, ako ne možeš Puskeca onda ne možeš nikog na većem nivou skinuti..
Trebao si se prošigicati u United ili Chelsea, ali eto....
Opet te u PSG čeka Veratti i slični, ako ne možeš Puskeca onda ne možeš nikog na većem nivou skinuti..
Trebao si se prošigicati u United ili Chelsea, ali eto....
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Jasno je da ne računaju ozbiljno na njega. Ovo više ne ide.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Eto "usralo ga" zbog minuta ide i ova u produzetke.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Fazon je sto je on i velikim dijelom prosle sezone u Juventusu igrao jako lose, ali je vjerovatno na zasluge iz prethodnih sezona imao sigurno mjesto u prvih 11. Ovo u Barsi, bez obzira na sve okolnosti, je takodjer vrlo, vrlo lose. Nesto poput Muse u Netsima kako je igrao kad je dobio priliku, kao da je dosao iz neke desete lige a jok iz ponajboljeg kluba u Evropi. Alibi igra kojom se hoce docepati pocetne postave sigurno nece proci.
Steta, sad ima više prilike da bude loš 
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Volim nego ista trenutno,ovaj zuti je odron od trenera, igra je odron, odabir ekipe odron, taktika odron.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Kako je sad fino prošao i izbacio Braithwaitea u šansu, ali ovaj preslabo šutirao.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Nista ni sa cim. Ovo je psihicki teska situacija za njega. Makar da 5 utakmica dobije 90 minuta...
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Definitivno glavni kod prigovaranja sucu.
Jadno je ovo sve...
Veca Muda ima Visca kad igra za Repku...
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
U Juventusu su ga naučili da maše rukama na svaku odluku, a sad je došao na usavršavanje u Barcelonu, u tome je neprikosnoven 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nimalo mi nije ga nije zao zbog ovoga sto mu se desava, samo radi ocajnih partija za reprezentaciju koliko mu samo utakmica ide na dusu i cuvanja za Juventus.
Zadnja izmjena: Machak, dana/u 17 jan 2021, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.
Mjau !
teska srca treba priznati da je zuco potpuno u pravu, ovo sto Šera igra je ispod svakog nivoa.
Vidis da si zadnja rupa na sviralu i ti nastavljas po svom pichkastom sablonu, dodaj prvom do sebe i mlataraj rukama prema sudijama kod svake odluke.
Meni je bas nejasno sta radi na terenu i ako misli ovakvom igrom nesto postici, vara se. Uzmi je mater joj yebem, uradi nesto pa makar i pogrijesio, svakako ces na klupu i narednu tekmu.
Gdje se izgubi onakav igrac u prosloj i ovoj sezoni,meni nije jasno. Mislio sam da je do Sarria ali je sada jos losiji.
Vidis da si zadnja rupa na sviralu i ti nastavljas po svom pichkastom sablonu, dodaj prvom do sebe i mlataraj rukama prema sudijama kod svake odluke.
Meni je bas nejasno sta radi na terenu i ako misli ovakvom igrom nesto postici, vara se. Uzmi je mater joj yebem, uradi nesto pa makar i pogrijesio, svakako ces na klupu i narednu tekmu.
Gdje se izgubi onakav igrac u prosloj i ovoj sezoni,meni nije jasno. Mislio sam da je do Sarria ali je sada jos losiji.
Iskreno.. i kada dobije šansu obično je gori od katastrofe, večeras je bio samo loš. Ono što svi znamo je da ne smije.. ZNA a ne smije.. napucavanje statistike prvom igraču do sebe više ne prolazi.. pasa nigdje, o nekom šutu da i ne pričamo, realno Barsa (Kuman) je u njemu ubila sve što je ikada imao.
Zeman je prvi trener koji ga je pročitao. Bezmuda igra koja se zasniva na filozofiji "samo nek nisam ja kriv" guši njegov fudbalski talenat kroz cijelu karijeru.
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
I mnogo iritantan zbog toga moraš priznati.Nazor vrlo cesto.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma jašta, al' hajde eto razumio bih ja da je on nekakav mudonja i ratnik tipa Vidal ili slični igrači, ali on je k'o balerina na terenu a prvi leti kad treba izvršiti pritisak na sudiju, mahati rukama i raspravljati se sa protivničkim igračima.
I ne, ovo nema nikakve veze sa njegovom formom i slično, čisto zapažanje njegovog ponašanja na terenu zadnjih pet godina.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ne zna se kome bolje ide, Pjaniću u Barceloni ili Arthuru u Juventusu.
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, Brazzzoo123, CAGarfia, Confiance, Google Adsense [Bot], kontra, Rimes87, Skojevska, zikerrz21 i 57 gostiju.