NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
šta ih ti imaš ispehirati najveci luzeri u nflu
Šahovski od Andy-a.
Dodjes na megdan Mahomesu, a porazi te rezervni QB, koji dosad nije igrao u PO u svojih 13 sezona.
Reid sah, kralj igre
Reid sah, kralj igre

Zapamtite ovo Braunsi, ko zna kada ćete biti ovdje, malo im je falilo.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Koliko sreće 

Kontao sam imaju situaciju u svojim rukama , protiv njih igra rezervni qb , imali su sreće i u prošloj sedmici protiv Steelersa , trebalo bi ih i sada krenuti kad kurko.

A možda bi i Baker bacio int da su i dobili loptu kakvi su Brownsi inače kroz historiju.

Zadnja izmjena: Maestro^^, dana/u 18 jan 2021, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Volio bih Billse u finalu ali nadam se da će Mahomes igrati.
E moji Steelersi od koga ste ispali...
E moji Steelersi od koga ste ispali...
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Henne mudonja 

Najveci luzeri u historiji to što imaju sve u svojim rukama im je samo hendikepMaestro^^ je napisao/la: ↑18 jan 2021, 00:07Kontao sam imaju situaciju u svojim rukama , protiv njih igra rezervni qb , imali su sreće i u prošloj sedmici protiv Steelersa , trebalo bi ih i sada krenuti kad kurko.
A možda bi i Baker bacio int da su i dobili loptu kakvi su Brownsi inače kroz historiju.![]()

Diskutabilno je jesu li najveći, meni će ipak Falconsi ostat' prva asocijacija na luzere, al' bogme ni ovi nisu daleko.
Sta se desilo Mahomboyu pravio da jedem tad?
Saintsi bez Hilla i Murraya , Bucsima se vraća Jones.
Nadam se da neće puno poremetiti Saintse izostanci ove dvojice i da mogu ponoviti partije iz RS protiv Bucsa.
Nadam se da neće puno poremetiti Saintse izostanci ove dvojice i da mogu ponoviti partije iz RS protiv Bucsa.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Vidi se da Brownsi nemaju iskustva...Stefanski je u posljednjem napadu trebao ići na 4. pokušaj, a ne na punt, a isto tako ne možeš na 3rd & 14 protivnika igrati neku vrstu prevent defense-a.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
bilo bi dobro da se i tu zakuha ali teško će, bucsi ne mogu zaustaviti ni WR u invalidskim kolicima a kamoli thomasa, harrisa, sandersa i smitha, dodaj još cooka i kamarau. bilo bi fino, ali nije realno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.