Prošli put je bilo cini mi se kad Real dobi onaj zadnji Classico na Bernabeu prije COVID-a.
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- LlullSergio
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Opet ova dvojica
Prošli put je bilo cini mi se kad Real dobi onaj zadnji Classico na Bernabeu prije COVID-a.
Ma niđe veze, moj @labilni. Nemam ništa protiv upisa s 'strane' ako su ok upisi, a ne očajno trolanje kakvo nam prezentuje @jeftha ili @kawhi ranije. Rekao sam ti da je onaj post (zbog kojeg me sad prozivaš) zafrkancija.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ovo samo mma mec moze rijesiti izmedju ove dvojice..
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Izbrisah ove debilnosti od postova. Izvinjavam se ostalim forumasima sto moraju bljuvoine citati. Ja sam debil sto ulazim u raspravu sa mentalno zaostalom osobom.
Stavio sam retarda na listu gnjavatora, tako da vise necu nailaziti na njegove postove i nervirati se debilizmu jedne odrasle osobe.
Stavio sam retarda na listu gnjavatora, tako da vise necu nailaziti na njegove postove i nervirati se debilizmu jedne odrasle osobe.
Joj debilizma od teme hahah
Djeco zaigrat ce barsa opet ne piskite u gace
Djeco zaigrat ce barsa opet ne piskite u gace
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Šta sam to propustio? Nije valjda da se od Bilbaa izgubilo? 
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
PostenoEvander je napisao/la: ↑18 jan 2021, 02:10Izbrisah ove debilnosti od postova. Izvinjavam se ostalim forumasima sto moraju bljuvoine citati. Ja sam debil sto ulazim u raspravu sa mentalno zaostalom osobom.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Unuci te zovu da se igras s njima
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Čitam maloprije izjavu RK. Nevjerovatno.
On, kao da je stečajni trener, doveden, da sve uništi. Sve ovo je plod njegovog neznanja, definitivno.
Ekipu, koja se taman malo podigla, on u dva meča unazadi i unese kukavičkom taktikom negativnu
energiju, energiju straha, energiju koja uništava koncentraciju, koja sapliće noge, koja dovodi do grešaka.
Pa oni su protiv ekipe, koju su prije 10 dana razvalili, stajali cijelo prvo poluvrijeme u odbrani, 35 m od
gola FCB je bio Messi.
On, kao da je stečajni trener, doveden, da sve uništi. Sve ovo je plod njegovog neznanja, definitivno.
Ekipu, koja se taman malo podigla, on u dva meča unazadi i unese kukavičkom taktikom negativnu
energiju, energiju straha, energiju koja uništava koncentraciju, koja sapliće noge, koja dovodi do grešaka.
Pa oni su protiv ekipe, koju su prije 10 dana razvalili, stajali cijelo prvo poluvrijeme u odbrani, 35 m od
gola FCB je bio Messi.
Onim jajarama, koje su se sinoć pohitale malo podsmijavati poručujem, budite barem pilićari, kad već ne možete biti kokošari.
Prepoznat će se sami. Takvi smradovi nikad nisu mogli biti dio raje, jer su uvijek bivali nogom u guzicu nabijeni.
Tako je bilo, kad sam ja bio klinac. A poslije, 90-ih, smo sa nekim drugim majmunima, sličnim ovim jajarama, imali posla.
Prepoznat će se sami. Takvi smradovi nikad nisu mogli biti dio raje, jer su uvijek bivali nogom u guzicu nabijeni.
Tako je bilo, kad sam ja bio klinac. A poslije, 90-ih, smo sa nekim drugim majmunima, sličnim ovim jajarama, imali posla.
- Nail for Real
- Kontakt:
Meni su javili da ovdje neki show bio, dje su ti postovi
?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
wow
tim kosta ko ostatak lige
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
**** ti to košta i Barca i Real pa ih tuku Cadiz,Levante,Getafe
Brko iz druge galaksije!
Gledam ovog Ibrahimovica, teska povreda iza, 39 godina, raspali Milan. Pa da Messi ima 2 % njegove karizme i muda, zabio bi jos ovoliko golova i imao jos toliko titlua.
Nece taj nigdje iz kluba, ne morate se sikirati.
Nece taj nigdje iz kluba, ne morate se sikirati.
27.10.2020
Lenglet,Pique i Alba - igrači koji prave greške u zadnjoj liniji i zbog toga ponajviše primaju golove
Busquets - koji dijeli lopte protivnicima
Messi - bolje Barca igra kad nije na terenu dobro je gosp. Bilić reko druge ekipe svoje napade grade tako što lopta ide najbolje pozicioniranom igraču koji je u najboljoj situaciji od svih igrača na terenu a kod Barcelona lopta ide prvo na Messija pa onda on dalje šalje a ne onom koji je u najboljoj poziciji
Što prije oni odu i dovedu se mladi igrači željni igre i dokazivanja poput Desta,Fatija,Arauja,Halaanda i uz normalnog trenera svake sezone imas barem jednu titulu zagarantovanu
Brko iz druge galaksije!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.