FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jel istina da dolazi ove sedmice napadač?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Tek sad kad je BOSS dosao idu produzena i pojacanje
-
- Kontakt:
Sta te tišti prijatelju? Neka tuga i bol vladaju tobom?Ahmoveliki je napisao/la: ↑18 jan 2021, 00:17Sta si jos cuo?OsmaDolazi je napisao/la: ↑26 dec 2020, 22:51I ja sam cuo isto. Kao jos ce se neke pare uzeti na njemu. Nista specijalno, ali kao uzeti ce se.
I njemu je ovo dobra sansa da uhvati joa sta brze love do kraja karijere. U svakon slucaju, hvala mu za sve!
Nema više mahale kao prije da ti ahbabi kofa legende pričaju sta če i kako če klub raditi pa te ko nešto boli, nesto se kao boriš. Opusti se i pripremi kofere da ulažeš u klub. Ovako češ samo nastaviti da laprdaš kao kakvo žensko.
Dodjes do 2. Pretkola LP, ispadnes u 3. pretkolo EL i tu budes nosioc, prodje u play off budes nenosioc ispadnes ides u KL. Ovo je neki, uz malo SRECE, vrlo realan scenario.Zagor je napisao/la: ↑18 jan 2021, 04:09Fino.. dodjes do nekog 3.pretkola LP, ispadnes u playoff EL, ispadnes u grupnu fazu KLfeniksptica je napisao/la: ↑18 jan 2021, 00:53Da. Da bi kako i sl godine da nas malo pripaze na izvlacenju da dodjemo do play offa LE![]()
Opet se pise o odlasku Amara...
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- feniksptica
- Kontakt:
Ne. Napadac ce doci neovisno o odlascima. A i nema samisla da prodajes igraca u drugoj liniji da otvoris prostor za napadaca. Jer financije i nisu toliki problem
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Nekadašnji napadač FK Sarajevo Nikola Komazec mogao bi se ove zime vratiti u m:tel Premijer ligu Bosne i Hercegovine.
Naime, iskusni napadač na stolu ima ponude premijerligaša Krupe i Zrinjskog, te srbijanskog Novog Pazara, a kako smo uspjeli saznati najbliži je Krupi.
Komazec je karijeru počeo u Hajduku iz Kule, a još je igrao za Petrolul, Maribor, Suphanburi, Sarajevo, Busan, Haugesund, Pattaya United, Dinamo Batumi, South China, Smouha, Salam Zgharta, Pegasus, Bhayangkara, Southern, te Kitchee.
Ove zime mu je istekao ugovor sa Kitcheejem, pa je trenutno slobodan u potrazi nove sredine.
Naime, iskusni napadač na stolu ima ponude premijerligaša Krupe i Zrinjskog, te srbijanskog Novog Pazara, a kako smo uspjeli saznati najbliži je Krupi.
Komazec je karijeru počeo u Hajduku iz Kule, a još je igrao za Petrolul, Maribor, Suphanburi, Sarajevo, Busan, Haugesund, Pattaya United, Dinamo Batumi, South China, Smouha, Salam Zgharta, Pegasus, Bhayangkara, Southern, te Kitchee.
Ove zime mu je istekao ugovor sa Kitcheejem, pa je trenutno slobodan u potrazi nove sredine.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- AngelDiMaria
- Kontakt:
po tm bi nama komazec bio najskuplji napadac. iako mi je u lijepom sjecanju, on je za mene igrac za rezerve, ne kao prva opcija
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Je li istina da je @skoro banovan? Nismo se plaho slagali u zadnje vrijeme al brate nije u redu.
@mortem @admin vidim da ne pise momak a kao da je neko pomenuo da je dobio ban. Ne znam sta je mogao napisati ali brate ako gledate kroz prste i dozvolite razna bogaranja i smaranja nevezano za temu onda dozvolite svima jbt, ili ne upozoravajte i prema svima isto.
@mortem @admin vidim da ne pise momak a kao da je neko pomenuo da je dobio ban. Ne znam sta je mogao napisati ali brate ako gledate kroz prste i dozvolite razna bogaranja i smaranja nevezano za temu onda dozvolite svima jbt, ili ne upozoravajte i prema svima isto.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- AngelDiMaria
- Kontakt:
joj tebe brate, pa skoro je prvi poceo, i ovaj odmah derne boga i gotovo, opravdano je opsovao.ShofaII je napisao/la: ↑18 jan 2021, 10:50Je li istina da je @skoro banovan? Nismo se plaho slagali u zadnje vrijeme al brate nije u redu.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- AngelDiMaria
- Kontakt:
sretno amare

Valjda smo uzeli bar 500 000 KM obzirom da je od lketa free agent.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
jel se to rasipamo?
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- feniksptica
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ako je istina da ide, nadam se da ćemo inkasirati dobre pare. Amar je najbolji igrač lige i prepišat će tursku ligu.
U poziciji smo da možemo prodati najboljeg igrača, al nadam se da smo pametni pa da i dobro zaradimo i da dovedemo adekvatnu zamjenu, koliko god to bilo teško a jest, ruku na srce, Amar je strašan igrač.
U poziciji smo da možemo prodati najboljeg igrača, al nadam se da smo pametni pa da i dobro zaradimo i da dovedemo adekvatnu zamjenu, koliko god to bilo teško a jest, ruku na srce, Amar je strašan igrač.
FK Sarajevo
- SarajevoForza
- Kontakt:
Dobro je pa imamo mjesta na CAM (Zizu, Salcin, Dal), a i Susic je tu igrao protiv Celtica cini mi se, i to dobro. Jedino što će faliti je njegova agresivnost na terenu i on sam u svlacionici.
Ako je istina, hvala ti na svemu Amare i sretno.
Ako je istina, hvala ti na svemu Amare i sretno.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Steta, ode nam najbolji igrac, ali bilo je i realno da se ovo desi.
Njegovim odlaskom, mogli bi profitirati Susić i Djokanovic. Ja vjerujem da tek sad Tino moze preuzeti pravu ulogu na terenu i biti jos korisniji.
Ako se dovede dobar napadac, na proljece cemo biti i jaci, nego do sad.
Njegovim odlaskom, mogli bi profitirati Susić i Djokanovic. Ja vjerujem da tek sad Tino moze preuzeti pravu ulogu na terenu i biti jos korisniji.
Ako se dovede dobar napadac, na proljece cemo biti i jaci, nego do sad.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Turski mediji: Sve je gotovo, Rahmanović sa Konyasporom potpisuje ugovor na 2.5 godine
kuknjava
kuknjava
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Igrac kojem istice ugovor za par mjeseci, neke velike pare se ne mogu ocekivati sigurno.BordoSarajevo je napisao/la: ↑18 jan 2021, 11:35Ako je istina da ide, nadam se da ćemo inkasirati dobre pare. Amar je najbolji igrač lige i prepišat će tursku ligu.
Ako se uzme 250 000 eura, puna saka brade.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Beli98, Evander, SamoDaKazeem, Sanchez87hz i 113 gostiju.