bas tako hahahaha
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
https://www.transfermarkt.com/domagoj-a ... eler/48810
Odlična zamjena.
A za Amara bih i ja prihvatio 600.000.
Odlična zamjena.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Lijepo je receno da info iz kluba skoro ne izlaze. Izadju minorne stvari neke ali oko transfera i svega ostalog slabo i nikako sem preko menagera i ostalih bolikuraca.
Jako malo je ljudi koji znaju sta se desava.
Odlazak rahmanovica cemo nadoknaditi ja sam siguran i da necemo previse osjettiti. Ako ode.
Odlazak rahmanovica cemo nadoknaditi ja sam siguran i da necemo previse osjettiti. Ako ode.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- AngelDiMaria
- Kontakt:
da je meni znati na osnovu kojih algoritama i proracuna ljudi na forumu znaju da je npr sve iznad 250 00 e predobro, kako zbog cega mozel neko objasniti a da ne bude jedini argument e ima jos pola godine ugovora?
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
A koji ti drugi argument treba?AngelDiMaria je napisao/la: ↑18 jan 2021, 12:13da je meni znati na osnovu kojih algoritama i proracuna ljudi na forumu znaju da je npr sve iznad 250 00 e predobro, kako zbog cega mozel neko objasniti a da ne bude jedini argument e ima jos pola godine ugovora?
Pogledaj po Europi, za koliko odlaze igraci pri isteku ugovora? Dodaj na to njegove godine, ligu iz koje dolazi i gdje ide. Nece ga Turci pretplatiti sigurno.
Recimo, Lyon bi sad Depaya dao za 5 miliona.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 18 jan 2021, 12:17, ukupno mijenjano 1 put.
to ti je glvni argumentAngelDiMaria je napisao/la: ↑18 jan 2021, 12:13da je meni znati na osnovu kojih algoritama i proracuna ljudi na forumu znaju da je npr sve iznad 250 00 e predobro, kako zbog cega mozel neko objasniti a da ne bude jedini argument e ima jos pola godine ugovora?
Iskreno da sam mogao birati izmedju njega i Tatara izabrao bih da Tatar ostane, ipak smo dobro pokriveni na Rahmanovoj poziciji pa se odlazak nadam se nece puno osjetiti.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- forza_juve
- Kontakt:
Ne treba kukat nego momku poželit sve najbolje a siguran sam da će Nam istrest pare da nadoknadi odlazak a isto tako i za napadača. Ne treba se zalijetat pa da bude opet psovanja i tako dalje po upravi. Još jedna stvar nije tako lako ni dovest kvalitetnog igrača u našu ligu, prvo dok se izvagaju ostale ponude pa tek onda mi dolazimo na red, to nije do nas nego općenito do nivoa PLBiH i toga smo svi svjesni.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ovo bi top biloBenkara21 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 12:11https://www.transfermarkt.com/domagoj-a ... eler/48810
Odlična zamjena.
I onda nek se proba i Susic i on na AM, pa ko se bolje pokaze, a uvijek mogu ostati na zadnjem veznom, kao kreativci.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Samo se nadam da ce Tatar produziti i ostati. Izgubiti njih dvojicu je ravno katastrofi
Tačno treba uzet i banovat sve one što su pisali da će produžiti 100%, da je u toku produženje... kanarinac kao i većinom predvodi orkestar.
Ružan osjećaj baš, opet gubimo najboljeg igrača. Nema insana da Amara nije volio, veliki profesionalac i uz to igračina.
Ružan osjećaj baš, opet gubimo najboljeg igrača. Nema insana da Amara nije volio, veliki profesionalac i uz to igračina.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 18 jan 2021, 12:19, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
brate vjerujem ja da će se naći neko jednakog kvaliteta, ali me zaista boli što onaj karakter i njegovu bezobraznu igru ne može niko nadoknaditi. Ne treba plakati sad, ko zna možda ni on nije bio za produženje ugovora. Vjerovatno i imaju već nešto u planu, čim su krenule stizati ponude za rahmana. lets see..Pantelija je napisao/la: ↑18 jan 2021, 12:11Lijepo je receno da info iz kluba skoro ne izlaze. Izadju minorne stvari neke ali oko transfera i svega ostalog slabo i nikako sem preko menagera i ostalih bolikuraca.
NEMA NAZAD
+1bodi123 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 12:19Tačno treba uzet i banovat sve one što su pisali da će produžiti 100%, da je u toku produženje... kanarinac kao i većinom predvodi orkestar.
i unaprijed banovati ove što planiraju ispamati temu sa "jeste dosadni sa rahmanom"
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Sretno Amaru, nije ovo nikakva katastrofa, odlaze i dolaze igraci to je tako. Apsolutno vjerujem da cemo biti bolji na proljeće.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 18 jan 2021, 12:22, ukupno mijenjano 1 put.
Realno meni je drago sto Rahmanovic ide. lik je svaku utakmicu igrao za srcom i dao sve sta je imao za klub. i ako nema on veze za nama. zato nek ide i uzme dobre pare i siguran sam da ce opet nekad za nas igrati.
eto njega za godinu dzabe kod nas 

The Bosnian football player Amar Rahmanovic, who is in the position of number 10 and with whom Konyaspor shook hands, will come to Konya tomorrow or Wednesday and will sign the contract. In addition, a football player from France is being interviewed for the right wing.
NEMA NAZAD
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ako ce u Tursku vec, treba klub inzisitrati na placanju odmah. Nikakve rate sa Turcima.
PSPHM
Trenutno korisnika/ca: laznokrilo, stokastoka23 i 25 gostiju.