FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ako nisi iz opstine vrijednije od 10 drugih najebao si
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- JohnKeynes97
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
JohnKeynes97 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 15:17Uz dobar VPN, s VratnikaMortemHz je napisao/la: ↑18 jan 2021, 15:15Odakle siJohnKeynes97 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 15:07
Vakat je vala i za tvoj opoziv. Kad su Amerikanci Trumpa, mozemo i mi tebe.![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja nikom nista ne vjerujem dok ne bude zvanično vezano za Amara
Bordo bijeli za život cijeli!!
Pazi papka u komentarima sto mi ukrade post, mogao je barem popraviti moju gresku kod jednog slova.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ako je cifra 500 k € ok pustio bi rahmanovica cisto jer se za te pare moze dovest bolji igrac od njega ako susic zidan dal salcin nemaju kvaliteta..
Al ovo vazi za Rahmanovica i slicne igrace koji su izduzili jednom ugovor i koji su igrali od prvog dana za klub bez kalkulacija..
E sad, problem ugovora je;
Kada dovedes tipa u klub moras imat zastitni mehanizam kluba a to je opcija 2.5 +2.5 godine ugovora pod klauzulom od 1 m € sto znaci ko god da ponudi 1 m€ bilo kad netreba sa klubom ni razgovarat kes na racun papir igracu u ruku i cao.
Dobra je stvar sto smo juniorima ponudili fer suradnju dacemo vam priliku vi nama 4 godine al odma posle toga mi pravimo gresku jer nakon 2 godine igranja i ako se taj igrac pokaze treba ponudit mu novi ugovor (npr djokanovicu kovacevicu pidri i stavit im 1.5 m € klauzulu i dat im platu 12 k € mjesecno)
Sta to znaci to znaci da se mora imat strategija da semora uzet i rizik a takodje dobro potrosit da bi dobro zaradio.
Ti neki klubovi po hrvaskoj vise placaju igrace imaju drzavu u natu i evropskoj uni i oni su odma u plusu..
Nazalost srbi i hrvati (u vecini) pokusavaju da sto duze drze bosnu u blatu i ratu i van NATO jer znaju da sa fer uslovima nemogu parirat sa nama.
To se vidjelo i za vrijeme YUGOSLAVIJE i pored cinjenice da muslimani do 72-74 nisu bili narod jednaki prava sto je 50% stanovnista tadasnje drzave
Al ovo vazi za Rahmanovica i slicne igrace koji su izduzili jednom ugovor i koji su igrali od prvog dana za klub bez kalkulacija..
E sad, problem ugovora je;
Kada dovedes tipa u klub moras imat zastitni mehanizam kluba a to je opcija 2.5 +2.5 godine ugovora pod klauzulom od 1 m € sto znaci ko god da ponudi 1 m€ bilo kad netreba sa klubom ni razgovarat kes na racun papir igracu u ruku i cao.
Dobra je stvar sto smo juniorima ponudili fer suradnju dacemo vam priliku vi nama 4 godine al odma posle toga mi pravimo gresku jer nakon 2 godine igranja i ako se taj igrac pokaze treba ponudit mu novi ugovor (npr djokanovicu kovacevicu pidri i stavit im 1.5 m € klauzulu i dat im platu 12 k € mjesecno)
Sta to znaci to znaci da se mora imat strategija da semora uzet i rizik a takodje dobro potrosit da bi dobro zaradio.
Ti neki klubovi po hrvaskoj vise placaju igrace imaju drzavu u natu i evropskoj uni i oni su odma u plusu..
Nazalost srbi i hrvati (u vecini) pokusavaju da sto duze drze bosnu u blatu i ratu i van NATO jer znaju da sa fer uslovima nemogu parirat sa nama.
To se vidjelo i za vrijeme YUGOSLAVIJE i pored cinjenice da muslimani do 72-74 nisu bili narod jednaki prava sto je 50% stanovnista tadasnje drzave
- napoleon72
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Imam prijedlog za zaposlene vezano za drustvene mreze. Ukinite mogucnost komentarisanja, mene stid nekad bude
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Za ovaj odlazak Rahmanovica neko mora odgovarati.
On je morao da igra u FKS dok je god u najboljoj formi, makar to bilo i 10 narednih godina, mkar imao ponude i najjacih evropskih ekipa. Cim prvu polusezonu odigra lose, treba ga sutnuti iz kluba i po mogucnosti uzeti za njega minimum milion evrica. Ukoliko to ne mogu, neka vise bjeze iz kluba. Nikad mi evrope necemo vidjeti ako budemo ovako najbolje igrace prodavali.
Dosta nam je vise da budemo Sjeverna Koreja, da budemo ovce koje ce samo ici na utakmice, bodriti ekipu. Hocemo da se pitamo i mi navijaci, hocemo da odlucujemo ko ce i kad ici, koliko cemo dobiti, u koju ligu i klub da ide. Po mogucnosti da i mi dobijem
Vi samo znate tamo neku tursku ligu da prodate igraca, yebo vas turska liga. Ko to jos tamo poznat igra. Ozil otisao, nije godinu dana potrcao.

On je morao da igra u FKS dok je god u najboljoj formi, makar to bilo i 10 narednih godina, mkar imao ponude i najjacih evropskih ekipa. Cim prvu polusezonu odigra lose, treba ga sutnuti iz kluba i po mogucnosti uzeti za njega minimum milion evrica. Ukoliko to ne mogu, neka vise bjeze iz kluba. Nikad mi evrope necemo vidjeti ako budemo ovako najbolje igrace prodavali.
Dosta nam je vise da budemo Sjeverna Koreja, da budemo ovce koje ce samo ici na utakmice, bodriti ekipu. Hocemo da se pitamo i mi navijaci, hocemo da odlucujemo ko ce i kad ici, koliko cemo dobiti, u koju ligu i klub da ide. Po mogucnosti da i mi dobijem
Vi samo znate tamo neku tursku ligu da prodate igraca, yebo vas turska liga. Ko to jos tamo poznat igra. Ozil otisao, nije godinu dana potrcao.

Zadnja izmjena: Zip, dana/u 18 jan 2021, 15:46, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
E jeboga dan jest mi krivo.
Dosao sa posla i prva vijest ovo... kao da mi neko samar opali.
Bas bas mi je krivo, ne racunajuci Susica svaciji odlazak bi prebolio.
Zadrzi momka da udjemo bar u konferencijsku ligu pa onda nek ide ko gdje hoce. Iskreno se nadam da nije istina.
Dosao sa posla i prva vijest ovo... kao da mi neko samar opali.
Bas bas mi je krivo, ne racunajuci Susica svaciji odlazak bi prebolio.
Zadrzi momka da udjemo bar u konferencijsku ligu pa onda nek ide ko gdje hoce. Iskreno se nadam da nije istina.
Zamišljam večeras u 00:10 h objava na zvanicnoj: Rahmanovic produžio do 2023.god. 
Pomor bi nastao

Pomor bi nastao

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Nazalost ide, potvrdjeno je za Klix od nekog izvora, msm da ipak ne lazu oni sto se tice toga.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Jel moguce da neko misli da ce jedan igrac, a pritom najbolji, ostati citavu karijeru u klubu?
To isto, sad ti dobijes ponudu da ides za njemacku gdje ces imati 3kE platu,al ti odlucis ostati u Bosni jer je volis i radis za 600KM.
Realnost = Sta je to?
To isto, sad ti dobijes ponudu da ides za njemacku gdje ces imati 3kE platu,al ti odlucis ostati u Bosni jer je volis i radis za 600KM.
Realnost = Sta je to?
Ja ne vjerujem - dok ne vidim na sluzbenoj kluba. Zar vi mislite da bi uprava zrtvovala titulu i kup za neku sitnu lovu ?
- feniksptica
- Kontakt:
Zar mislis da drzanje igraca na silu i da taj igra preko qurca ako mu zeznemo priliku za dobre pare moze donijeti nesto dobro klubu ? Mora se na sve racunati
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Mogu tebe jedino otpisat, a Rahman će potpisat klempo.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
I dalje cvrsto vjerujem da ce ostati. Nije Rahman pizda da ode sada 

Nikako da ljudi nauce da vise nema informacija iz kluba, odnosno vrlo malo.
Evo, da se proda Rahman za 5 miliona E, ili za 5 hiljada E, to iz kluba nikad nece biti objavljeno.
Djaba naglabate o cifri, kad zvanicno necemo znati. I ne trebamo. Ljudi su pokazali kome polazu racune i pokazali su da rade odlicno svoj posao, tako da im vjerujem da je sve u interesu kluba.
Evo, da se proda Rahman za 5 miliona E, ili za 5 hiljada E, to iz kluba nikad nece biti objavljeno.
Djaba naglabate o cifri, kad zvanicno necemo znati. I ne trebamo. Ljudi su pokazali kome polazu racune i pokazali su da rade odlicno svoj posao, tako da im vjerujem da je sve u interesu kluba.
- feniksptica
- Kontakt:
Nismo ni mi fer. Covjek je vec bio produzavo s nama i nama nikad dosta, nikad nas nahranitiajdohordas je napisao/la: ↑18 jan 2021, 16:10I dalje cvrsto vjerujem da ce ostati. Nije Rahman pizda da ode sada![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, FRANK RIBERY, Hajdeee, Haksss, laznokrilo, Lik, Oerde, perodeformero, rimljanin90, Semper i 78 gostiju.